Ήλιος σε αντίθεση με ανάδρομο Δία - astroboro.gr

Άκου ΔΥΝΑΤΑ τον XFMgr

Instagram posts

Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

Ήλιος σε αντίθεση με ανάδρομο Δία

Από 6 ως τις 11 Μαΐου, ο Ήλιος από τον πεισματάρη Ταύρο θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον ανάδρομο Δία στον εκδικητικό Σκορπιό, μια δύσκολη όψη για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή/και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 13η ως την 18η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Ο Ήλιος είναι η ζωτική μας ενέργειά αλλά και η αυτοέκφραση μας. Τώρα όμως εμβαπτίζεται με την παροιμιώδη υπερβολή του γίγαντα του πλανητικού μας συστήματος. Έτσι, αυτό το εξαήμερο, το σύμπαν σου δίνει την ώθηση να πάρεις τολμηρά ρίσκα αλλά δεν θα μπορείς να σταθμίσεις εκ των προτέρων τις συνέπειες των ενεργειών σου. Μπορεί να θέλεις να επεκταθείς πάρα πολύ επίμονα και μετά να χάσεις τον ενθουσιασμό σου. Ο Δίας στην καλή του πλευρά είναι η τύχη, η αισιοδοξία, η επέκταση, η ανάπτυξη και τα μακρινά ταξίδια.

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που αντιστέκεται σθεναρά σε κάθε αλλαγή, αγαπά την ιδιοκτησία και γίνεται «ταύρος εν υαλοπωλείο» για να προστατέψει τα κεκτημένα του σε ύλη ή σε πρόσωπα. Ο Ήλιος λοιπόν στο ζώδιο αυτό τονίζει αυτά τα χαρακτηριστικά σε όλους μας και αυτό το εξαήμερο έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση, τόλμη και εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου και οι ενέργειές σου γίνονται σχεδόν εμμονικές. Ίσως ακόμα αυτό το εξαήμερο στην προσπάθειά σου να πετύχεις και να κερδίσεις χρήμα ή να έχεις την εξουσία, γίνεις αλαζονικός και ανταγωνιστικός.

Είσαι ανυπόμονος, θέλεις να μάθεις πολλά από νέες εμπειρίες που θα προκύψουν και να γνωρίσεις καινούργια μέρη. Αν θέλεις να έχεις το προβάδισμα και να σε αναγνωρίσουν οι άλλοι, πρόσεξε τον πεισματάρικο εαυτό σου και τις πρωτοβουλίες που παίρνεις, για να μην αποτύχεις στα σχέδιά σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες