Αφροδίτη στον Υδροχόο σε εξάγωνο με Ουρανό στον Κριό - astroboro.gr

Άκου ΔΥΝΑΤΑ τον XFMgr

Instagram posts

Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018

Αφροδίτη στον Υδροχόο σε εξάγωνο με Ουρανό στον Κριό

Αποτέλεσμα εικόνας για αφροδιτη αστρολογία


Από τις 4 ως τις 9 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη στον ανθρωπιστικό και διανοητικό Υδροχόο θα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ουρανό, μια ευνοϊκή όψη για τους Κριούς, Διδύμους, Τοξότες και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 21η ως την 27η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.Αυτές τις μέρες νιώθεις την ανάγκη να σχετιστείς πιο εγκεφαλικά με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, καθώς τόσο ο Υδροχόος, το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η Αφροδίτη, όσο και ο Ουρανός, συνδέονται με το στοιχείο του αέρα, το στοιχείο που συνδέεται με τον νου και την σκέψη, αλλά όχι με το συναίσθημα. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πως κάνεις ένα βήμα πίσω από τον υπερβολικό συναισθηματισμό και τα δράματα, βάζεις όσα νιώθεις στο μικροσκόπιο και χρησιμοποιείς την λογική για να τα αναλύσεις. Συνήθως τείνουμε να θεωρούμε πως συναίσθημα και λογική είναι δυο αντικρουόμενα πράγματα, αυτή την περίοδο όμως συνεργάζονται ιδιαίτερα καλά. 
Αν όμως βρίσκεσαι σε μια σχέση με ένα πρόσωπο έντονα ελεγκτικό, που σε ζηλεύει και θέλει να ξέρει μονίμως την κάθε σου κίνηση, τότε ο αντιδραστικός Ουρανός σε κάνει να επαναστατείς μπροστά σε κάθε είδους καταπίεση και γενικότερα αυτές τις ημέρες θέλεις να πάρεις λίγο αποστάσεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μεταφορικά ή κυριολεκτικά, ώστε να δεις πού βαδίζετε. Οι φιλίες σου όμως είναι εκείνες που έχουν το κλειδί και πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος γίνονται ο βράχος πάνω στον οποίο στηρίζεσαι για να συζητήσεις όσα σε απασχολούν στις σχέσεις. 

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που σχετίζεται και με το χρήμα και τα έσοδα, φέρνει ξαφνικές ευκαιρίες για έσοδα, χάρη στην βοήθεια του απρόσμενου Ουρανού, ειδικά αν το ωροσκόπιό σου συνηγορεί σε αυτό. Τώρα λοιπόν βγαίνεις κερδισμένος από πρωτοποριακά εγχειρήματα που τελικά ενισχύουν την τσέπη και το πορτοφόλι σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες