Σύμπτωση ή Συγχρονικότητα; Σημάδια που θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να μην τα αγνοήσετε - astroboro.gr

Άκου ΔΥΝΑΤΑ τον XFMgr

Instagram posts

Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018

Σύμπτωση ή Συγχρονικότητα; Σημάδια που θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να μην τα αγνοήσετεΣυγχρονικότητα είναι η αντανάκλαση της διασύνδεσης ενός με τον υπόλοιπο κόσμο. 

Οι άνθρωποι που είναι υψηλά διασυνδεδεμένοι θα βιώσουν αυτές τις σπουδαίες στιγμές όπου τα πράγματα θα μοιάζουν να είναι εντελώς ευθυγραμμισμένα. Αυτό γίνεται λόγω του πνευματικού σχεδίου σύμφωνα με το οποίο τα πάντα είναι συνδεδεμένα κάπως.

Οπότε, την επόμενη φορά που κάτι τέλειο θα σας συμβεί – είτε είναι μια νέα ανοιχτή θέση για παρκάρισμα ή μια τυχαία, απίστευτη προσφορά δουλειάς – αναγνωρίστε την επειδή είναι λόγω της διασύνδεσης σας και όχι σύμπτωση.

Σημάδια συγχρονικότητας που συχνά αγνοούνται.

  • Τώρα που γνωρίζετε για τις συγχρονικότητες, θα ξεκινήσετε να τις αναγνωρίζετε πιο συχνά. Μια σύντομη λίστα από σημάδια συγχρονικότητας που θα πρέπει να τα τους δίνετε σημασία.

  • Κάθε φορά που κοιτάτε το ρολόι βλέπετε ένα μοτίβο αριθμών. 

  • Για παράδειγμα, 11:11, 12:34, 12:12, 22:22. Ενώ κάθε συγκεκριμένο ζευγάρι αριθμών διαρκεί μόνο 60 δευτερόλεπτα, κάπως κοιτάξατε ακριβώς τη στιγμή που υπήρχε ένα ζευγάρι σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτός ο τύπος συγχρονικότητας πιστεύεται ότι είναι εκπρόσωπος του σκοπού.

  • Σφυρίζετε ή ψιθυρίζετε ένα συγκεκριμένο τραγούδι και τότε ξαφνικά εμφανίζεται στην τηλεόραση ή στο ραδιόφωνο.

  • Σκέφτεστε μεγάλες αποφάσεις ή ερωτήσεις για την ζωή σας,όταν συνειδητοποιείτε πως ο κόσμος προσπαθεί να σας δώσει συμβουλές σχετικά με το τι επιλογή θα πρέπει να κάνετε. Το σύμπαν ξέρει τι είναι σωστό για εσάς και προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας μέσω της συγχρονικότητας.

  • Τυχαία συναντάτε συγκεκριμένα άτομα τα οποία κάπως έχουν τις καλύτερες συμβουλές ή πληροφορίες σχετικά με τα προβλήματα που προσπαθείτε να λύσετε. Πιθανώς δεν αναφέρατε καν τι σας προβληματίζει και αυτό το άτομο που μόλις συναντήσατε έχει τις απαντήσεις που αναζητάτε.
Ένας φίλος ή κάποιο αγαπημένο πρόσωπο σας κάνει δώρο κάτι το οποίο σκεφτόσασταν να αγοράσετε για τον εαυτό σας ακόμα και αν δεν το είχατε πει σε κανέναν.

Όλα αυτά είναι σημάδια συγχρονικότητας και η συγχρονικότητα είναι ένα σημάδι πως είστε στον σωστό δρόμο, οπότε αγκαλιάστε τη!
Αποκαλυπτικός συγχρονισμός – Η επιστήμη πίσω από την σύμπτωση

Η αλήθεια είναι, ότι τα πάντα στη ζωή μας συνδέονται. Από το παρελθόν, μέχρι το παρόν και το μέλλον, κάθε μία σύμπτωση ή τυχαίο γεγονός στο οποίο σκοντάφτουμε, συνδέεται. Άσχετα από το πόσο μικρή ή μεγάλη είναι μια κίνηση, όλα έχουν να κάνουν με τον συγχρονισμό.

Είτε νιώθετε σαν να έχετε μια υπέροχη μέρα και τα πάντα κυλάνε καλά, είτε βιώνετε κάποιες δύσκολες μέρες στις οποίες «πολλές συμπτώσεις συμβαίνουν», το σύμπαν σας στέλνει ένα μήνυμα. Οι άνθρωποι και τα πράγματα που συμβαίνουν σε ένα ακριβές χρονικό σημείο, δεν είναι τίποτε άλλο από συγχρονισμό και ευτυχώς υπάρχει ένας τρόπος για να το αποδεχτούμε.

Ξέρετε την έκφραση « Όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, τότε εμφανίζεται ο δάσκαλος»;

Έτσι ακριβώς εξηγείται ο συγχρονισμός. Όποτε συγχρονίζεστε με κάτι που θέλετε πραγματικά, είναι πολύ πιθανό να το συναντήσετε, κάτι που εξηγεί γιατί οι παρόμοιοι άνθρωποι συναντιούνται «τυχαία». Η ουσία είναι ότι είναι συντονισμένοι στην ακριβώς ίδια συχνότητα και ο συγχρονισμός κάνει το καλύτερο για να τους ταιριάξει.

Ναι, υπάρχει τρόπος να δημιουργήσετε συγχρονισμό

Τώρα που κατανοείτε πώς δουλεύει ο πνευματικός συγχρονισμός, είναι ώρα να σας το πω ότι…

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ

«Πώς στο καλό θα το κάνω αυτό;», μπορεί να αναρωτηθείτε

Λοιπόν, ο συγχρονισμός λειτουργεί καλύτερα στους ανθρώπους που πιστεύουν ότι είναι πραγματικός. Για αυτό, αν είστε αρχάριοι πρέπει να πιστέψετε σε αυτό και να σταματήσετε να λέτε ότι το κάθε γεγονός είναι τυχαίο ή σύμπτωση. Η ουσία είναι ότι αν το λέτε αυτό, στέλνετε ένα αδύναμο πνευματικό σήμα στο σύμπαν, που αντιτίθεται στο δυνατό σήμα που το σύμπαν σας στέλνει με το να συγχρονίζει τα πάντα γύρω σας.

Κατανοώντας τον συγχρονισμό και βλέποντας τα πράγματα όχι ως συνηθισμένοι αλλά ως αφοσιωμένοι άνθρωποι, είστε ικανοί να συνδεθείτε πιο βαθιά με τον εσωτερικό σας συγχρονισμό. Μην προσπαθείτε να μοχθήσετε για να κάνετε τα πράγματα που θέλετε να συμβούν. Αντιθέτως, πιστέψτε τα και αφήστε τα να συμβούν, χωρίς καμία απολύτως δύναμη.

Γι’ αυτό ας το κοιτάξουμε

Ο συγχρονισμός είναι απλά σαν ένας καθρέφτης και οτιδήποτε για το οποίο δεσμεύεστε και στο οποίο πιστεύετε, θα αντικατοπτριστεί και θα έρθει πίσω σε εσάς. Αν συμφωνείτε με τον νόμο του συγχρονισμού θα μπορείτε να συνδεθείτε βαθιά και να στείλετε δυνατά μηνύματα σε πνευματικό επίπεδο. Ξέχωρα από αυτό, θα είστε ένας καλύτερος άνθρωπος, πιο σίγουρος και αφοσιωμένος προς την κάθε πράξη που φέρνετε.

Με λίγα λόγια, η κατανόηση του συγχρονισμού μεταφράζεται σε εγκαθίδρυση της αρμονίας σε οτιδήποτε ψάχνετε και σε συνειδητή επίγνωση όποιου πράγματος συμβαίνει γύρω σας.

Γυρίστε τον τροχό και δείτε τις αλλαγές να δουλεύουν για εσάς αντί να δουλεύουν εναντίον σας

Αν έχετε ακούσει ποτέ για τον νόμο του Μέρφυ και πιστεύετε σε αυτόν, είστε σε καλό δρόμο για να καταλάβετε τον συγχρονισμό. Ναι, είναι ένα κοινό γεγονός ότι όταν κάτι πάει λάθος, ίσως να συνεχίσει να πηγαίνει λάθος, σταδιακά.

Η ιδέα πίσω από αυτό είναι ότι ο συγχρονισμός μπορεί να λειτουργήσει και εναντίον σας. Ωστόσο, αν περιμένετε άσχημα πράγματα να συμβούν και συνεχίσετε να πιστεύετε στο νόμο του Μέρφυ, τότε συγχρονίζεστε με την εσωτερική σας αρνητικότητα.

Η επιστήμη πίσω από την τυχαία συνάντηση – Δεν είναι σύμπτωση

Πετύχατε κάποιον κάπου; Πιστεύετε ότι είναι σύμπτωση ή τύχη; Η πραγματική απάντηση σε αυτό το «τυχαίο γεγονός» είναι η επιστήμη της τυχαίας συνάντησης.

Επιπλέον είναι ο λόγος που κάτι γίνεται. Υπάρχει πάντα ένας λόγος και μια σύνδεση με το να δείτε κάποιον και να βιώσετε κάτι. Η σύμπτωση είναι μόνο μια ψευδαίσθηση.

Το παρελθόν μας, το παρόν και το μέλλον συνδέονται. Και παρόλο που μπορεί να μην καταλαβαίνουμε όλα αυτά που μας συμβαίνουν, υπάρχει πάντα ένας λόγος. Και αυτός ο λόγος γίνεται προφανής κάποια στιγμή.


«Ο συγχρονισμός είναι μία πάντοτε παρούσα πραγματικότητα για αυτούς που έχουν τα μάτια για να δουν» – Καρλ Γιουνγκ

Μπορεί να αρχίσετε να παρατηρείτε συγχρονισμούς με ανθρώπους, αριθμούς, γεγονότα και λοιπά. Να θυμάστε να αποδέχεστε τον συγχρονισμό στην πραγματική του διάσταση, ως έναν τρόπο πνευματικής και συμπαντικής νοημοσύνης που διαρκώς προσπαθεί να μας διδάξει, να φτάσει σε εμάς και να μοιραστεί την αγάπη και να μας δώσει υποστήριξη και καθοδήγηση.

Μάθετε να είστε ανοιχτοί στον συγχρονισμό και αρχίστε να ζείτε μια ζωή με νόημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες