Αριθμολογία 2018 - astroboro.gr

Άκου ΔΥΝΑΤΑ τον XFMgr

Instagram posts

Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018

Αριθμολογία 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για αριθμολογία

Οι τάσεις για το 2018 μέσα από την αριθμολογία 
Η καινούργια χρονιά αριθμολογικά σφραγίζεται από τον συμβολισμό του αριθμού 11/2. Μετά την ώθηση που μας έδωσε το 2017 να εκφράσουμε την μοναδικότητά μας και να δημιουργήσουμε νέες και καλύτερες προοπτικές στην ζωή μας, ανεξάρτητα και δυναμικά (ήταν χρονιά 10/1), τώρα έρχεται η στιγμή που χρονικά καλούμαστε να καταλάβουμε καλύτερα αυτό που συμβαίνει στην ζωή μας και να το εξελίξουμε μέσα από την συναίσθηση και την απαραίτητη παραδοχή ότι δεν μπορούμε να είμαστε μόνοι και πως χρειαζόμαστε τους άλλους για να προχωρήσουμε. 

Το 2018 είναι ένας χρονικός κύκλος μέσα στον οποίο η σχέση που έχουμε με τους ανθρώπους και κυρίως η ποιότητα της σχέσης αυτής, θα αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό για την συνέχεια και την εξέλιξη. Πρόκειται λοιπόν για μια χρονιά που φέρνει στο προσκήνιο σχέσεις, συνεργασίες και συμφωνίες και είναι απαραίτητο να κινηθούμε με αποδοχή και με γνώμονα την συνεργατικότητα. 

Η χρονιά είναι το προτελευταίο στάδιο προτού κλείσει ο κύκλος της δεκαετίας και ως εκ τούτου προετοιμάζει την μετάβαση σε ένα νέο σύνολο δεδομένων που αρχίζει και εφαρμόζεται πρακτικά από το 2020 και μετά. Σε αυτό το στάδιο του κύκλου επαναπραγματευόμαστε τις σχέσεις όχι μόνο με τους άλλους, αλλά με την ανθρωπότητα γενικότερα και παίρνουμε αποφάσεις που αφορούν στο πώς θέλουμε να συνεχίσουμε να κινούμαστε ως άνθρωποι και στο πώς μπορούμε πιο λειτουργικά και πρακτικά να προσφέρουμε και να βοηθήσουμε το σύνολο. 

Επίσης είναι η περίοδος που μέσα από την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί παίρνουμε, ο καθένας ξεχωριστά, μαθήματα και συνειδητοποιούμε ή αναγκαζόμαστε να συνειδητοποιήσουμε το γεγονός ότι για να συνεχίσουμε χρειάζεται να αλλάξουμε και να εφαρμόσουμε αυτό που έχουμε κατανοήσει. Η ικανότητα διαχείρισης της δύναμης που έχουμε, της ενέργειας και του χρόνου μας, των υλικών πόρων που διαθέτουμε και η οργάνωση της ζωής μας σε όλα τα επίπεδα, θα παίξουν σημαντικό ρόλο φέτος. 

Μετρώντας τους μήνες 


Οι πρώτοι δύο μήνες του έτους είναι κουραστικοί καθώς προσπαθούμε να προλάβουμε όρια, χρονοδιαγράμματα και προθεσμίες και κουραζόμαστε πολύ μέσα από την απαιτούμενη προσπάθεια που χρειάζεται για να υλοποιήσουμε σχέδια και ιδέες ή για να διορθώσουμε λεπτομέρειες. Είναι το κατάλληλο διάστημα για να δώσουμε ενέργεια και ώθηση στα σχέδιά μας και να επιμείνουμε για να πετύχουμε. 


Το επόμενο τρίμηνο, δηλαδή από Μάρτιο μέχρι και Μάιο, είναι περίοδος με πολλές αλλαγές, ανατροπές και σημαντικές διαφοροποιήσεις στα σχέδιά μας. Διάστημα ανανεωτικό, καθώς καινούργια δεδομένα κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά και προκλητικό ταυτόχρονα καθώς θα χρειαστεί να κρατήσουμε ισορροπίες και να αναλογιστούμε σε σχέση με τα αποτελέσματα των πράξεών μας. Είναι το κατάλληλο διάστημα για να τολμήσουμε κάτι διαφορετικό. 


Το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου φωτογραφίζει ένα καλοκαίρι που θα είναι σοβαρό και κουραστικό, ίσως ακόμη και σκληρό για κάποιους. Είναι το δίμηνο που αρχίζουν διαδικασίες που σκοπό έχουν να μας βοηθήσουν να πλησιάσουμε την ολοκλήρωση, την αποδέσμευση, τον αποχαιρετισμό και την μετάβαση σε μια νέα κατάσταση. Ιδανικό διάστημα, αν και όχι εύκολο, για να εντοπίσουμε τις νέες κατευθύνσεις και να προετοιμάσουμε το έδαφος για το επόμενο μας βήμα. 


Από τον Αύγουστο και μετά αρχίζει μια περίοδος δυναμική, όπου μπορούμε να δούμε καινούργια πράγματα να εμφανίζονται, τις συνθήκες να αλλάζουν και τα πάντα να επηρεάζονται από την απόφαση μας να προχωρήσουμε και να δημιουργήσουμε. Ένας νέος, μικρός κύκλος εργασιών αρχίζει και μας οδηγεί μέχρι και τον Νοέμβριο, μήνας κατά τον οποίο έχουμε πια καταφέρει να χτίσουμε και να εδραιώσουμε ό,τι μπορούσαμε κατά την διάρκεια της χρονιάς. 

Ο βασικός τόνος της χρονιάς για κάθε θεμέλιο λίθο 

Κάθε προσωπική χρονιά ενεργοποιείται στα γενέθλιά μας αλλά αρχίζει να λειτουργεί ακόμη και ένα τρίμηνο νωρίτερα. Όσο πιο κοντά πλησιάζουμε χρονικά στα γενέθλιά μας, τόσο περισσότερο αισθητή είναι και η δόνηση από την καινούργια χρονιά. Ο προγενέθλιος μήνας, επειδή ακριβώς είναι η περίοδος που ενεργούν τόσο οι δονήσεις από την προσωπική χρονιά που φεύγει όσο και οι δονήσεις από την προσωπική χρονιά που έρχεται, είναι πάντα μια μεταβατική περίοδος συγκεχυμένων αναγκών και ψυχολογικής κρίσης, η ένταση της οποίας εξαρτάται από την συγκεκριμένη ημερομηνία γέννησης του κάθε ατόμου. Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και τον μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους, τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. 
Με την περίπτωσή μου λοιπόν τι γίνεται; 

Θεμέλιος λίθος 1 

Ο βασικός τόνος της χρονιάς έχει να κάνει με την δημιουργία και την εκδήλωση της προσωπικότητάς σου σε πολλά επίπεδα. Μέσα από τις σχέσεις φέτος μπορείς να δεις αποτελέσματα και, εφόσον διαχειριστείς ώριμα και χωρίς υπερβάλλοντα ζήλο ή εγωισμούς τις εξελίξεις, μπορείς να περιμένεις θετική έκβαση στα αισθηματικά ζητήματα. Η χρονιά είναι χρονιά δημιουργίας, θα μπορούσε να είναι η περίοδος που ένα παιδί έρχεται στην ζωή σου ή να έχεις τις ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις ένα ευχάριστο και ζωντανό σχέδιό σου. Στα επαγγελματικά σου βάζεις τάξη και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να επεκταθείς και να προοδεύσεις. Ευνοούνται οι επαφές, τα δημιουργικά επαγγέλματα και οι διασυνδέσεις σου τώρα θα σου φανούν πολύ χρήσιμες. Τι μπορείς να πετύχεις την καινούργια χρονιά; 

Θεμέλιος λίθος 2 

Αυτή την χρονιά καλείσαι να θέσεις σε πρακτική εφαρμογή τις ιδέες που γεννήθηκαν στο μυαλό σου την προηγούμενη χρονιά και να υλοποιήσεις δίνοντας σχήμα και μορφή τα σχέδια και τις επιθυμίες σου. Οι εμπειρίες του προηγούμενου έτους σου έδωσαν αρκετά εφόδια και άνοιξαν αρκετά παράθυρα, ώστε να μπορέσεις να εντοπίσεις τις ανάγκες της πραγματικότητας. Η χρονιά θα έχει κάποιες δυσκολίες και καθυστερήσεις που προκύπτουν από το γεγονός ότι για να εφαρμόσεις μια ιδέα και να πετύχεις να δώσεις σάρκα και οστά στα σχέδιά σου, αυτό εκ των πραγμάτων θέλει κόπο και προσπάθεια που δεν σταματά, μιας και τα πράγματα δεν γίνονται από μόνα τους και χρειάζεται να είσαι παρών σε κάθε βήμα. Ο τόνος της χρονιάς περιστρέφεται γύρω από θέματα σπιτιού, οικογένειας και εργασίας. Ίσως δεις πως δεν μπορείς να αλλάξεις τις καταστάσεις στους παραπάνω τομείς και αναγκαστικά θα πορευτείς με αυτό που υπάρχει. Είναι όμως η κατάλληλη περίοδος για να δουλέψεις με τις λεπτομέρειες και να βελτιώσεις, να ενισχύσεις και να σταθεροποιήσεις αυτό που ήδη έχεις. Αν αποφύγεις τα πολλαπλά σχέδια και εστιαστείς σε ένα σημαντικό, τότε η χρονιά θα φέρει αποτελέσματα και επιτυχία που θα σε κάνει να αισθανθείς ότι τελικά και παρά την κούραση, πέτυχες κάτι σημαντικό. Τι μπορείς να πετύχεις την καινούργια χρονιά;

Θεμέλιος λίθος 3 

Δυναμική χρονιά που κρύβει πολλές εκπλήξεις, αλλαγές και γενικότερα κινητικότητα και ευκαιρίες να αλλάξεις την ζωή σου και να δημιουργήσεις μια νέα, καλύτερη πραγματικότητα. Θα αισθανθείς πιο ελεύθερος για να δράσεις ή θα φροντίσεις να αποκτήσεις την ελευθερία σου μέσα από αποφάσεις και μέσα από την στάση που θα κρατήσεις απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Επαγγελματικές ευκαιρίες για εξέλιξη, ανανέωση και ενίσχυση του αντικειμένου σου μέσα από τεχνογνωσία ή μέσα από έρευνα και πειραματισμό πάνω σε νέους τρόπους. Στα προσωπικά θέματα η χρονιά φέρνει εξελίξεις που ουσιαστικά σχετίζονται με την δική σου προσωπική ωρίμανση μέσα από την ανανέωση μιας υπάρχουσας σχέσης με διαφορετικούς όρους όμως πλέον ή μέσα από νέα πρόσωπα που σε εξιτάρουν και δεν θυμίζουν καθόλου το παρελθόν σου. Η αισθηματική σου ζωή ανανεώνεται και αποκτάς περισσότερες εμπειρίες, εντός ή εκτός μιας σχέσης. Τι μπορείς να πετύχεις την καινούργια χρονιά; 

Θεμέλιος λίθος 4 

Ο βασικός τόνος της χρονιάς έχει να κάνει με τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που έχεις. Αυτή την φορά θα προσπαθήσεις και θα καταφέρεις να βρεις έξυπνους τρόπους για να ανταπεξέρχεσαι σε αυτά που έχεις να κάνεις και σε αυτά που έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις. Οι σχέσεις σου με την οικογένεια γενικότερα ή με κάποιο συγκεκριμένο μέλος θα αποκτήσουν σημασία φέτος και θα χρειαστεί να λειτουργήσεις φέρνοντας την ισορροπία και την αρμονία. Επίσης θα δεις πως οι φιλίες σου, τα δικά σου άτομα και η υποστήριξη που θα λάβεις από αυτά, θα αποδειχτούν φέτος σημαντικός παράγοντας για την δική σου εξέλιξη. Η χρονιά σε σπρώχνει να ασχοληθείς με μεγαλύτερη επιμέλεια και επιστασία με τον οικονομικό σου τομέα, όπου θα μπορέσεις να δρομολογήσεις καταστάσεις σταθεροποιώντας και βάζοντας τάξη, ενώ δεν αποκλείεται να είναι και η χρονιά που μια σχέση επισημοποιείται ή περνάει στο επόμενο στάδιο. Τι μπορείς να πετύχεις την καινούργια χρονιά;


Θεμέλιος λίθος 5 

Ο βασικός τόνος της χρονιάς έχει να κάνει με την τόλμη που θα χρειαστεί να επιδείξεις και το θάρρος που θα χρειαστεί να έχεις, ώστε να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις που σου φέρνει ο ατομικός σου ετήσιος κύκλος. Είναι μια περίοδος που θα σε βάλει σε σκέψεις για το πώς μπορείς να οργανώσεις καλύτερα την ζωή σου και θα διερευνήσεις στην πορεία των μηνών πολλές εναλλακτικές. Αυτό συνεπάγεται και πολλές αλλαγές και σημαντικές αποφάσεις. Η πρόκληση της χρονιάς βρίσκεται στο πώς θα μπορέσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες που χρειάζεται να διατηρηθούν και πώς θα παραμείνουν ικανοποιημένοι οι άλλοι γύρω σου, χωρίς όμως αυτό να σε πάει πίσω ή να σου στερήσει τον χρόνο που θα θελήσεις να αφιερώσεις στον εαυτό σου και στις δικές σου επιδιώξεις. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά ή με τις στενές σχέσεις σου (αίσθημα, οικογένεια, φίλοι) φέτος θα κυμανθούν και θα σε απασχολήσουν αρκετά. Τι μπορείς να πετύχεις την καινούργια χρονιά; 

Θεμέλιος λίθος 6 

Ο βασικός τόνος της χρονιάς έχει να κάνει με την συνεχή προσπάθεια βελτίωσης, αλλά και με την επιτυχία που θα συνοδεύει κάθε σου προσπάθεια. Πρόκειται για μια γενικά ευνοϊκή χρονιά κατά την διάρκεια της οποίας θα νοιώθεις ότι κάτι υπάρχει που σε προστατεύει και οδηγεί τα βήματά σου προς έναν πιο θετικό δρόμο. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι όλα θα γίνουν από μόνα του;. Αντιθέτως φέτος θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που δεν επηρεάζουν μόνο εσένα, αλλά σχετίζονται και με τους ανθρώπους που εξαρτώνται από σένα ή που με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο σχετίζονται μαζί σου. Φέτος τα οικονομικά θέματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο και είναι μια περίοδος που εμφανίζονται ευκαιρίες για να κάνεις επενδύσεις που θα φέρουν αποτελέσματα όχι μόνο άμεσα, αλλά και σε μακροπρόθεσμο χρόνο. Σημαντική χρονιά κατά την οποία θα χρειαστεί να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες ή που θα συνειδητοποιήσεις ότι οι ευθύνες που ήδη έχεις γίνονται πιο σύνθετες, καθώς επηρεάζονται πλέον περισσότερα άτομα. Θα μπορέσεις να βάλεις τάξη και να έχεις τον έλεγχο της ζωής σου. Τι μπορείς να πετύχεις την καινούργια χρονιά; 


Θεμέλιος λίθος 7 

Ο βασικός τόνος της χρονιάς έχει να κάνει με την απελευθέρωση από πρόσωπα και καταστάσεις που πλέον έχουν κάνει τον κύκλο τους και δεν σου προσφέρουν τίποτα και με την προετοιμασία σου για να ξεκινήσεις ένα καινούργιο και σημαντικό κεφάλαιο στην ζωή σου. Κάθε απώλεια αυτή την χρονιά και κάθε πίκρα θα κρύβει μια ευκαιρία για κάτι καινούργιο που μπορείς να κερδίσεις και για μια διαφορετική πηγή γλύκας και ευτυχίας. Είναι η στιγμή που θα πάρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σου και είναι η περίοδος που θα συνειδητοποιήσεις ότι η βοήθεια που χρειάζεσαι πάντα υπάρχει, κάτι που θα σου τονώσει την πίστη σου, αν την έχεις χάσει και έχεις απογοητευτεί. Είναι χρονιά που το εξωτερικό μπορεί να παίξει κάποιον ρόλο κλειδί στις εξελίξεις και φέτος θα διαπιστώσεις ότι είσαι πολύ πιο δημοφιλής και αγαπητός από ότι πιστεύεις. Εκμεταλλεύσου το αυτό και άνοιξε την καρδιά και το μυαλό σου στο φως και την αγάπη. Τι μπορείς να πετύχεις την καινούργια χρονιά; 

Θεμέλιος λίθος 8 

Δυναμική χρονιά με καινούργια ξεκινήματα που σου δίνει την αίσθηση ότι είσαι δυνατός και ότι μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Ο βασικός τόνος της χρονιάς σχετίζεται με την ενδυνάμωσή σου και με την ανάπτυξη της ικανότητας να σταθείς γερά στα δικά σου πόδια και να μην στηρίζεσαι τόσο πλέον στις πλάτες κανενός. Η ενέργεια που θα έχεις φέτος, πνευματική, ηθική και σωματική θα πρέπει να κατευθυνθεί σε δημιουργικά κανάλια και θα χρειαστεί να είσαι σίγουρος ότι δεν λειτουργείς εγωιστικά. Μην ξεχνάς ότι κάθε άνθρωπος είναι ίδιος με σένα, όλοι έχουμε τις ίδιες ανάγκες και όλοι αξίζουμε το ίδιο, αλλά μην ξεχνάς και το ότι φέτος εσύ έχεις προτεραιότητα και ότι αυτή την χρονιά θα δημιουργήσεις πράγματα που θα έχουν διάρκεια κ αι θα σε συνοδεύσουν για πολλά χρόνια αργότερα. Επένδυσε με σοφία λοιπόν τις δυνάμεις σου εκεί που αξίζει και μην αφήσεις τίποτα να σε σταματήσει. Αν δεν εμποδίζεται από άλλα στοιχεία της ατομικής σου ημερομηνίας, αυτή η χρονιά είναι μια από τις πιο θετικές, δημιουργικές και δυναμικές χρονιές της ζωής σου. Τι μπορείς να πετύχεις την καινούργια χρονιά; 


Θεμέλιος λίθος 9 

Ο βασικός τόνος της χρονιάς έχει να κάνει με τις αλλαγές που γίνονται μέσα στην ψυχή σου και τις ιδέες που διαμορφώνονται στα βάθη του μυαλού σου. Είναι σημαντική χρονιά από την άποψη ότι πολλές φορές θα φτάσεις στο σημείο να θελήσεις να κάνεις την επανάστασή σου και να αλλάξεις εντελώς τον δρόμο που έχεις μέχρι τώρα ακολουθήσει. Αυτό δεν χρειάζεται να το κάνεις βέβαια φέτος και καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις την ψυχραιμία και την λογική. Φέτος θα υπάρξουν αλλαγές σε θέματα σπιτιού, κατοικίας, εργασίας και συνεργασίας και είναι σημαντική χρονιά για τον αισθηματικό σου τομέα, καθώς ή θα ερωτευτείς σφοδρά και βαθιά ή τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου, τώρα θα αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερο βάθος και θα συνοδευτούν από την ανάγκη μιας πιο ουσιαστικής δέσμευσης. Τι μπορείς να πετύχεις την καινούργια χρονιά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες