Ήλιος σε σύνοδο με Κρόνο στον Αιγόκερω - astroboro.gr

Άκου ΔΥΝΑΤΑ τον XFMgr

Instagram posts

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017

Ήλιος σε σύνοδο με Κρόνο στον Αιγόκερω

Αποτέλεσμα εικόνας για αστρολογια κρόνος

Από τις 15 ως τις 24 Δεκεμβρίου, ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο στο αυστηρό και φιλόδοξο ζώδιο του Αιγόκερω μια όψη η οποία θα επηρεάσει τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 0η ως την 3η μοίρα των παραπάνω ζωδίων

Αυτό το διάστημα καταφέρνεις να επικεντρωθείς στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου και πετυχαίνεις να εξισορροπήσεις την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου με το να είσαι ρεαλιστής και λογικός σε όσα θέλεις να επιτύχεις. Δεν φοβάσαι τη σκληρή δουλειά, έχεις πειθαρχία και υπομονή για την εκπλήρωση των στόχων σου αλλά και βάζεις πρόγραμμα για να αποπερατώσεις τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου. Όλα αυτά τα στοιχεία άλλωστε είναι συμβατά απόλυτα με τη φύση του εργατικού Αιγόκερω και μολονότι μπορεί να μην ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, αυτή την σύντομη περίοδο θα παρατηρήσεις στον εαυτό σου ότι είσαι πιο πειθαρχημένος. 

Μπορεί αυτό το τετραήμερο να χρειαστεί να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες ή να αναδιοργανώσεις την καθημερινή σου ρουτίνα. Αυτό μπορεί να σου προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση από τα επιτεύγματα στην εργασία σου, αναγνώριση και προώθηση από τους ανωτέρους σου. Ωστόσο, μπορεί επίσης να δημιουργήσει στέρηση, ανασφάλεια και πίεση. Πολλά θα εξαρτηθούν από το πόσο επιμελής και υπεύθυνος είσαι και αν είσαι διατεθειμένος να αλλάξεις πορεία και να θέσεις νέους στόχους. Ο Κρόνος αφαιρεί κάτι από τη ζωντάνια και την ανεμελιά του Ήλιο, έτσι και εσύ θα μειώσεις αισθητά τον χρόνο που «ξοδεύεις» σε εύθυμες συναντήσεις και διασκεδάσεις, προκειμένου να πετύχεις όσα θέλεις. 

Όσο διαρκεί η σύνοδος, θα σου είναι δύσκολο να εκφραστείς, γίνεσαι πιο εσωστρεφής και αναζητάς την απομόνωση και την ηρεμία σου. Τα πράγματα όμως μπορούν να λειτουργήσουν καλά, αν δώσεις στους άλλους να καταλάβουν πόσο αξιόπιστος και σταθερός είσαι. Τέλος, αυτή η σύντομη περίοδος επιβραβεύει όσους έχουν εργαστεί σκληρά, αλλά από την άλλη «τιμωρεί» όσους δεν ήταν συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους. Η απάντηση της ερώτησης «σε ποια κατηγορία ανήκω;» βρίσκεται στο ωροσκόπιό σου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες