Εβδομαδιαίες Προβλέψεις & Tips 9-15/10/2017 - astroboro.gr

Instagram posts

Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις & Tips 9-15/10/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζωδια γης


Ζώδια της Γης  


Παρθένος

Το κοντινό σου περιβάλλον δίνει λύσεις
Η εβδομάδα ξεκινά με ανάγκη για περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά στις κινήσεις σου, ενώ ασχολείσαι με τις φιλοδοξίες σου. Παράλληλα, από την Τρίτη ο Δίας περνώντας σε μια πιο βοηθητική θέση δίνει εύνοια σε θέματα επικοινωνίας, αλλά και συμφωνιών χάρη στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, αγορά μέσων επικοινωνίας, συμβόλαια ή ένα νέο μέσο μεταφοράς.

To do: Ανέλαβε όλες τις ευθύνες και δημιούργησε το όνειρο 
Not to do: να αποφύγεις να αναλάβεις τις ευθύνες σου


Ταύρος 

Νέα εποχή σε σχέσεις και συνεργασίες. 
Από το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής μέχρι και την Τρίτη είσαι πιο εσωστρεφής καθώς προσπαθείς να αφουγκραστείς τις βαθύτερες ανάγκες σου και κάνεις κινήσεις προκειμένου να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Αντίθετα, η Τετάρτη και η Πέμπτη σε βρίσκουν πιο εξωστρεφή, να κάνεις μεγαλόπνοα σχέδια, πρόσεχε όμως και τις πρακτικές λεπτομέρειες

To do: Άρπαξε τις ευκαιρίες και παίξε το παιχνίδι δυνατά 
Not to do: να αρνηθείς μία νέα πρόταση χωρίς να την αξιολογήσεις


Αιγόκερως


Φίλοι δίνουν λύσεις και οι στόχοι προχωρούν
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορείς να προετοιμάσεις τα βήματά σου με τον καλύτερο τρόπο, ενώ από την Τετάρτη η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σου φέρνει τους άλλους στο προσκήνιο των εξελίξεων. Παράλληλα, από την Τρίτη εγκαινιάζεται μια πιο θετική περίοδος με το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό και θα διαρκέσει μέχρι το επόμενο φθινόπωρο, δίνοντας ώθηση σε στόχους, συλλογικές προσπάθειες, ενώ ταυτόχρονα έρχονται πολύ σημαντικοί φίλοι στο διάβα σου που δίνουν ουσιαστικές ευκαιρίες

To do: να δοκιμάσεις κάτι νέο στα επαγγελματικά σου
Not to do: να αποφύγεις να κοιτάξεις την αλήθεια στα μάτια


Ζώδια του Αέρα 

Δίδυμοι 

Περισσότερες ευκαιρίες στα επαγγελματικά. 
Δευτέρα και Τρίτη η Σελήνη στο ζώδιό σου δείχνει πως έχεις τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις της καθημερινότητάς σου, ενώ ο κυβερνήτης σου Ερμής συναντά τον Ήλιο και δίνει ώθηση στα δημιουργικά σου σχέδια. Επίσης, από την Τρίτη ο Δίας περνά στον Σκορπιό, γεγονός που εγκαινιάζει μια περίοδο που βελτιώνει την καθημερινότητα και την υγεία σου.

To do: να παίξεις το παιχνίδι στη ζωή δυνατά 
Not to do: να επιμείνεις να εργάζεσαι με τρόπο που σε φθείρει


Ζυγός 

Νέα εποχή για τα οικονομικά σου. 
Σε γενικές γραμμές είναι μια θετική εβδομάδα, Δευτέρα και Τρίτη είναι βοηθητικές ημέρες για να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις θέσει μέσα από ομαδικές προσπάθειες, καθώς μέχρι τα μισά της βρίσκεις λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν χάρη στις επαφές και τις συναντήσεις που κάνεις, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη ασχολείσαι περισσότερο με την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω.

To do: να αυξήσεις τα οικονομικά σου οφέλη
Not to do: να αποφύγεις να πάρεις θέση


Υδροχόος 

Νέα εποχή για τα οικονομικά σου. 
Σε γενικές γραμμές είναι μια θετική εβδομάδα, Δευτέρα και Τρίτη είναι βοηθητικές ημέρες για να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις θέσει μέσα από ομαδικές προσπάθειες, καθώς μέχρι τα μισά της βρίσκεις λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν χάρη στις επαφές και τις συναντήσεις που κάνεις, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη ασχολείσαι περισσότερο με την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω.

To do: να ετοιμαστείς για το νέο ξεκίνημα στον επαγγελματικό τομέα
Not to do: να συνεχίσεις να κάνεις μεγάλες δηλώσεις


Ζώδια του Νερού 

Καρκίνος 


Δημιουργικά σχέδια και ερωτικές επαφές! 
Η εβδομάδα φέρνει κάποια πίεση καθώς διαψεύδονται κάποιες προσδοκίες που είχες, ωστόσο από την Τρίτη εγκαινιάζεται μια πιο θετική εποχή με το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό και θα διαρκέσει μέχρι το επόμενο φθινόπωρο, δίνοντας ώθηση σε προσωπικά, ερωτικά, θέματα που σχετίζονται με παιδιά ή δημιουργικά σου σχέδια. Μέχρι την Τρίτη πάντως ασχολείσαι με υποχρεώσεις.

To do; να δεις ένα πρόσωπο με άλλη ματιά
Not to do: να φοβηθείς την αντιπαράθεση με τον εαυτό σου σε νέα μονοπάτια 

Σκοπρπιός 

Ευκαιρίες και η εύνοια της τύχης με το μέρος σου. 
Από το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής μέχρι και την Τρίτη τα πράγματα κινούνται σε γνώριμα πλαίσια, αντίθετα, η Τετάρτη και η Πέμπτη σε βρίσκουν πιο εξωστρεφή, και το κοντινό σου περιβάλλον δίνει ώθηση στα θέλω σου. Το πιο σημαντικό νέο όμως είναι η είσοδος του Δία στο ζώδιό σου την Τρίτη, φέρνοντας για ένα χρόνο περίπου την εύνοια της τύχης, ευκαιρίες, αλλά και δυνατότητες επέκτασης, παρά τις τάσεις υπερβολής.

To do: να μιλήσεις με ειλικρίνεια για τις προθέσεις σου
Not to do: να συνεχίσεις να κρύβεσαι


Ιχθύες 

Ανοίγεις τους ορίζοντές και προχωράς σε μεγαλύτερα βήματα. 
Η εβδομάδα ξεκινά με εσένα να ασχολείσαι πιο εντατικά με το σπίτι και τις υποθέσεις του, ενώ από την Τετάρτη δίνεις περισσότερη βάση στους στόχους και τα σχέδιά σου με τη βοήθεια δικών σου ανθρώπων. Παράλληλα, από την Τρίτη ο Δίας περνώντας σε μια πιο ευνοϊκή θέση δίνει εύνοια σε θέματα σπουδών, εξωτερικού ή νομικές, διαδικαστικές υποθέσεις και γενικότερα σε σημαντικά εγχειρήματα. 

To do: να ζήσεις στα άκρα
Not to do: να θεωρήσεις πως υπάρχουν μονοσήμαντες δηλώσειςΖώδια της Φωτιάς 

Κριός

Επωφελείσαι από οικονομικά άλλων, ενώ τακτοποιείς οφειλές
Σε γενικές γραμμές λοιπόν είναι μια θετική εβδομάδα, καθώς μέχρι την Τρίτη ασχολείσαι με περισσότερη άνεση με όσα έχεις κατά νου, ανοίγεις τα φτερά σου με λιγότερο φόβο απέναντι στο άγνωστο και βρίσκεις λύσεις, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη ασχολείσαι περισσότερο με τις κοινωνικές σου επαφές, αλλά και τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

To do: να μαζέψεις τις δυνάμεις σου για το τέλος της εβδομάδας
Not to do: να αγνοήσεις την υγεία σου


Λέων 

Υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια στο προσκήνιο. 
Δευτέρα και Τρίτη μπορείς με άνεση να κινήσεις τις υποθέσεις σου, ενώ τα δημιουργικά σου σχέδια προχωρούν. Την Τετάρτη και την Πέμπτη ασχολείσαι περισσότερο με θέματα ρουτίνας και πρακτικές υποχρεώσεις, ενώ ο Ερμής μαζί με τον κυβερνήτη σου Ήλιο σε μια βοηθητική θέση για το ζώδιό σου φέρνει ευκαιρίες.

To do: να αντιληφθείς τη μεγάλη αλλαγή στον επαγγελματικό τομέα
Not to do: να προχωρήσεις σε οικονομικά ανοίγματα


Τοξότης 

Αποδεσμεύεσαι από όσα σε κρατούν πίσω και προχωράς. 
Δευτέρα και Τρίτη η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σου δείχνει πως τα θέλω των άλλων είναι η πιο σημαντική σου προτεραιότητα. Επίσης, ο Δίας περνά την Τρίτη στο προηγούμενο ζώδιο, δείχνοντας πως μέχρι το επόμενο φθινόπωρο μπορείς να λυτρωθείς από αδιέξοδες καταστάσεις, ενώ προστατεύεσαι, είτε λόγω συνθηκών, είτε επιλέγεις την εσωστρέφεια.

To do: να ζήσεις στα άκρα
Not to do: να θεωρήσεις πως υπάρχουν μονοσήμαντες δηλώσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες