Σταμάτα να ασχολείσαι με ότι δεν αξίζει ! - astroboro.gr

Άκου ΔΥΝΑΤΑ τον XFMgr

Instagram posts

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017

Σταμάτα να ασχολείσαι με ότι δεν αξίζει !


Κανείς δεν μπορεί να πάει πίσω και να ξεκινήσει κάνοντας μια νέα αρχή, αλλά ο καθένας μπορεί να αρχίσει σήμερα και να δημιουργήσει ένα καλύτερο νέο τέλος. 

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ! 

Η ζωή είναι πολύ σύντομη για να περνάς τον λίγο χρόνο ου έχεις στη διάθεση σου με άτομα που χαλάνε την ηρεμία σου και δεν σου συμπεριφέρονται όπως σου αξίζει! Αν κάποιος θέλει να είναι στη ζωή σου και εσύ στην δική τους θα προσπαθήσουν να την προσαρμόσουν έτσι ώστε να είστε όλοι χαρούμενοι! Δεν θα νοιάζονται για τον εαυτό τους και δεν θα σε επικρίνουν! Θα σε υπολογίζουν στη ζωή τους όπως προσπαθείς να κάνεις και εσύ! Αν δεν τα κάνουν αυτά…. Θα βρεις άλλους καλύτερους!

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ!

Αν μαζεύεις όλα τα προβλήματα και τα κρύβεις κάτω από ένα φανταστικό χαλάκι, μάντεψε, κάποια στιγμή αυτό το χαλάκι θα έχει τόσα εξογκώματα που το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χτυπάς τα μούτρα σου! Κανένας δεν είναι τέλειος και κανένας δεν έχει μια στρωτή ζωή χωρίς προβλήματα, απλώς πρέπει να μάθεις να τα αντιμετωπίζεις σήμερα ώστε να μην μαζεύονται βουνό και δεν μπορείς να τα λύσεις!

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ! 

Είναι πολύ όμορφο να νοιάζεσαι για τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου, αλλά όταν οι ανάγκες τους μπαίνουν σε προτεραιότητα και οι δικές σου είναι σε τριτοτέταρτη μοίρα, κάτι κάνεις λάθος! Το πιο επώδυνο πράγμα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου είναι να χάσεις τον εαυτό σου στην προσπάθεια να αγαπήσεις κάποιον άλλον!

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

Μπορεί η σχέση που είχες με την Κατερίνα να ήταν εκπληκτική, ή η δουλειά στην προηγούμενη εταιρεία να σε κάλυπτε σχεδόν καθολικά αλλά δεν είναι τυχαίο ότι χρησιμοποιούμε παρελθοντικό χρόνο! Όσα μένεις κολλημένος στο παρελθόν κλείνεις την πόρτα σε όσα πρόκειται να έρθουν τη ζωή σου στο μέλλον και θα δημιουργήσουν κάτι πολύ καλύτερο στο παρόν σου!


ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ!

Πολλές φορές αρνιόμαστε να κάνουμε κάτι ή φοβόμαστε να πάρουμε μία απόφαση καθώς η ιδέα της αποτυχίας μας τρομάζει! Αν δεν κάνεις λάθος όμως δεν πρόκειται να μάθεις! Θα ζεις πάντα μέσα στην γυάλινη φούσκα σου και δεν πρόκειται να αποκτήσεις εμπειρίες! Σκέψου να μην σου είχαν επιτρέψει να κάνεις ποδήλατο για να μην χτυπήσεις τα γόνατα σου… Μην ξεχνάς πως κάθε επιτυχία έχει μέσα της ένα μονοπάτι στρωμένο από αποτυχίες και κάθε αποτυχία οδηγεί στην επιτυχία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες