Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 25/9-1/10/2017 - astroboro.gr

Άκου ΔΥΝΑΤΑ τον XFMgr

Instagram posts

Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 25/9-1/10/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για αστρολογία


Κριός 

Η επαφή σου με κάτι που μοιάζει να είναι εκτός της πραγματικότητας, που κουβαλά μαζί του στοιχεία από το ανεξήγητο ή το παράδοξο, είναι το μεγάλο στοίχημα της νέας εβδομάδας. Η καθημερινότητα σου εμπεριέχει ρουτίνα και κούραση, κουβαλά υποχρεώσεις που σε στεγνώνουν και σε αναγκάζουν να φτάνεις στο σπίτι σου και να υπόσχεσαι στον εαυτό σου πως θα κάνεις κάτι για να το αλλάξεις όλο αυτό. Αντί όμως να μένεις να υποσχέσεις, να κάνεις σχέδια που δεν έχουν εφαρμογή, να δοκιμάζεις να ζήσεις τα όνειρα σου μέσα από ταινίες και θεατρικές παραστάσεις, μήπως είναι ώρα να τολμήσεις να κάνεις κάτι έξω από την καθημερινότητα σου; Η επιβεβλημένη αλλαγή στη δημόσια εικόνα σου δεν είναι υποχρεωτικό να περνά μέσα από το επαγγελματικού σου στάτους, που μπορεί να αλλάζει αυτή την εποχή, ή τη σχέση σου που έχει περάσει σε νέα διάσταση μετά από το έντονο καλοκαίρι. Κάποιες φορές, αρκεί να κάνεις κάποιες μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα σου, που έχουν όμως αντίκτυπο στο σύνολο της ζωής σου, αφού σε βάζουν σε μία νέα τροχιά των προτεραιοτήτων σου.

To do: να τολμήσεις μία αλλαγή στην εικόνα σου

Not to do: να αγνοήσεις την ψυχική σου κούραση


Ταύρος

Η νέα εβδομάδα σε καλεί να προσπαθήσεις να πατήσεις σταθερά στα πόδια σου, να νιώσεις πως δεν πετάς και χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα, γιατί είναι καιρός να ξεκινήσεις κάτι νέο που έχει πλάνο και σχέδιο. Αν βρίσκεσαι σε ένα νέο τόπο ή περιβάλλον, αν ξεκινάς μία καινούργια δουλειά ή τις σπουδές σου, τότε φρόντισε να μην ενθουσιαστείς από τις εικόνες που μπορεί να έχεις απέναντι σου, αλλά να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους για να κατανοήσεις κατά πόσο έχεις διαμορφώσει μία εικόνα που έχει σχέση με την πραγματικότητα ή όχι. Αν πάλι βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο της ερωτικής σου ζωής, τότε είναι μάλλον η κατάλληλη στιγμή ώστε να κάνεις μία πρόταση που μπορεί να ιντριγκάρει την άλλη πλευρά, ώστε να καταλάβεις αν έχεις απέναντι σου ένα πρόσωπο που εννοεί αυτά που λέει ή προσπαθεί απλά να περάσει ευχάριστα το χρόνο του. Σε κάθε περίπτωση, η νέα εβδομάδα ζητά επαφή με την πραγματικότητα, γι αυτό φρόντισε να ζεις τα όνειρα στον ύπνο και όχι στον ξύπνιο σου. 

To do: να προσγειώσεις τα όνειρα σου

Not to do: να αποφύγεις να αποκρυπτογραφήσεις τα όνειρα σου


Δίδυμοι 

Η νέα εβδομάδα μπορεί να κουβαλά μαζί της αρκετή κούραση, αφού θα αναγκαστείς να ασχοληθείς με θέματα του σπιτιού σου, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε βάζουν στη διαδικασία να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα που γνωρίζεις πως δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσετε. Θα χρειαστεί όμως να λύσετε κάποια θέματα που προκαλούν εμπόδια στα σχέδια που κάνεις για το μέλλον, να συζητήσετε ζητήματα που είναι σαφές πως δεν αποτελούν και τις πιο ευχάριστες στιγμές σου. Στον επαγγελματικό τομέα, θα βρεθείς στο σημείο που θα πρέπει να τολμήσεις να αναδείξεις την ικανότητα σου να χαράζεις τις κατευθυντήριες γραμμές και αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα νιώσεις να συγκρίνεσαι με αφεντικά ή ισχυρές φιγούρες γύρω σου. Η αλήθεια όμως είναι πως θέλεις να ολοκληρώσεις με επιτυχία τον τριετή κύκλο αλλαγών της ζωής σου, που φτάνει στο τέλος του στο τελείωμα της χρονιάς, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορείς να αποφύγεις τις δύσκολες συγκυρίες σύγκρισης και αντίδρασης απέναντι σε καταστάσεις που λειτουργούν ως φυλακή στις διαθέσεις και επιθυμίες σου. 

To do; να εκφράσεις τις πραγματικές σου διαθέσεις

Not to do: να συνεχίσεις να κρύβεσαι


Καρκίνος

Η νέα εβδομάδα κουβαλά μαζί της αρκετή επικοινωνία και μετακινήσεις, αφού φαίνεται να πρέπει να συντονίσεις μία σειρά από λεπτομέρειες και δραστηριότητες που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να βρεθείς σε ένα ταξίδι με στόχο να επιλύσεις κάποια θέματα, τα οποία δεν είναι απαραίτητο να τα γνωρίζουν πολλοί, αφού είναι πιθανό να αφορούν δικούς σου προβληματισμούς, να στηρίζονται σε προσωπικές ανασφάλειες και να πρέπει να δώσεις απαντήσεις σε εσένα παρά σε τρίτους. Μπορεί πάλι να χρειαστεί να στηρίξεις ένα πολύ κοντινό πρόσωπο της ευρύτερης οικογένειας, να συζητήσετε ένα θέμα που σε κάνει να έρχεσαι αντιμέτωπος/η και με δικές σου αντίστοιχες περιστάσεις. Η νέα εβδομάδα προσφέρει την ευκαιρία για μία απόδραση από την καθημερινότητα, αρκεί να είσαι προετοιμασμένος/η ώστε να έρθεις σε αντιπαράθεση και με δικούς σου δαίμονες, με προσωπικές σου φοβίες και διλήμματα που θα προκύπτουν μέσα από τη σύγκριση θεμάτων της καθημερινότητας σου με την προσωπική σου ζωή. 

To do: να λάβεις μαθήματα χωρίς να το αναμένεις

Not to do: να τρομάξεις από τις απαιτήσεις των γύρω σου


Λέων

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να φέρνει εξελίξεις στον τομέα της καθημερινότητας, αφού θα χρειαστεί να θέσεις εκ νέου προτεραιότητες και να ιεραρχήσεις διαφορετικά κάποιες δραστηριότητες σου. Ο χρόνος που μπορείς να διαθέσεις σε δράσεις που σε ευχαριστούν και χαλαρώνουν είναι μάλλον μικρότερος από όσο υπολόγιζες, αφού υπάρχουν μία σειρά από ευθύνες που καλείσαι να φέρεις εις πέρας. Η ενασχόληση με μικρά ή μεγαλύτερα πρακτικά ζητήματα περιστρέφεται γύρω από τον οικονομικό τομέα, αφού προσπαθείς να βάλεις σε μία σειρά τις υποχρεώσεις σου, χωρίς να αναταράξεις κάποιες ισορροπίες. Αυτό που θα πρέπει να έχεις κατά νου είναι πως δεν πρέπει να πιστέψεις ανθρώπους που υπόσχονται πληρωμές προς την πλευρά σου και οι οποίοι δίνουν υποσχέσεις με πολύ εύκολο τρόπο, αφού προσπαθούν να σε καθησυχάσουν χωρίς να έχουν όμως επαφή με την πραγματικότητα. Στον ερωτικό τομέα, αναζήτησε τις απαντήσεις που ψάχνεις θέτοντας τις κατάλληλες ερωτήσεις και όχι μέσα από νοήματα που κρύβουν ασάφεια και αμφιβολία. 

To do: να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες

Not to do: να αυξήσεις τις υποχρεώσεις σου


Παρθένος

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία συγκρίσεων μεταξύ της πραγματικότητας και της θέλησης σου που μπορεί να μη στηρίζεται σε καμία αλήθεια. Η παρουσία του Ποσειδώνα απέναντι σου θα θολώσει τα νερά, αφού μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ένα πρόσωπο ή μία ευκαιρία που λειτουργούν σαν το δέλεαρ του να ζήσεις έξω από τους κανόνες της ζωής σου, θεωρώντας πως σου ανοίγουν μονοπάτια που κάτω από άλλες περιστάσεις δε θα μπορούσες να ανακαλύψεις. Βουτώντας λοιπόν σε μία φαντασίωση, αυτό που θα καταφέρεις είναι να αποφύγεις να αναλάβεις δράση για καταστάσεις που έχουν γήινη υπόσταση και απαιτούν από την πλευρά σου την ανάληψη ευθυνών. Είναι σαν να μετατοπίζεις την εξέλιξη των πραγμάτων σε ένα τερέν στο οποίο δεν έχεις την πρωτοβουλία των κινήσεων, κάτι που σε βολεύει και ταυτόχρονα σε βοηθά να ονειρεύεσαι. Αν πάλι θέλεις να οδηγήσεις τη ζωή σου σε ξεκάθαρα μονοπάτια, τότε καλύτερα να αποφύγεις ανθρώπους που δημιουργούν όνειρα, αφού αυτό που επιδιώκεις είναι να μιλάς με γεγονότα και όχι ευχές και ελπίδες.

To do: να ξεκαθαρίσεις προς τα που κινείσαι

Not to do: να πιστέψεις πως μπορείς να κινηθείς προς δύο κατευθύνσεις την ίδια στιγμή


Ζυγός

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε αναγκάζει να πρέπει να δώσεις ένα τέλος σε μία κατάσταση που έχει κουράσει, που συνεχίζει να λειτουργεί αρνητικά για εσένα, που σε μετατρέπει σε ένα άτομο που αναζητά διέξοδο από ένα λαβύρινθο που επιμένεις να θεωρείς ασφαλές καταφύγιο. Θα πρέπει να δώσεις μία λύση σε ένα θέμα επαγγελματικού περιεχομένου, σε μία κατάσταση που σε βάζει στη διαδικασία να αμύνεσαι για πράγματα που δεν είναι δικά σου λάθη ή που δεν μπορείς να αναλάβεις εξ ολοκλήρου την ευθύνη. Μίλησε ανοικτά σε ένα πρόσωπο που μπορεί να κινεί τα νήματα και να σε πιέζει στα σκοινιά του ρινγκ και δείξε αποφασιστικότητα ώστε να κλείσεις τους ανοικτούς λογαριασμούς, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως μπορεί να φτάνεις μέχρι τα άκρα. Στον προσωπικό τομέα, τόλμησε να κάνεις το βήμα της αλλαγής, να προτείνεις κάτι που μπορεί να μοιάζει με πρόταση-βόμβα, αλλά αποτελεί μία σκέψη που ετοιμάζεις εδώ και αρκετό καιρό, και απλά ανέμενες τη στιγμή που θα μπορούσε να εκφραστεί σαν ένα ολοκληρωμένο πλάνο. 

To do: να δώσεις τέλος σε μία αρρωστημένη κατάσταση

Not to do: να παραμείνεις εγκλωβισμένος/η σε διλήμματα


Σκορπιός

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε παρασύρει σε υπερβολές σε έναν τομέα της ζωής σου που μπορεί να γνωρίζει άνθηση και αυτό είναι καλό εφόσον αναγνωρίζεις τις ευκαιρίες που σου έχουν δοθεί. Μπορεί λοιπόν να συνεχίζεις μία πορεία έντονης δραστηριότητας, να βγαίνεις και να γνωρίζεις κόσμο, να λαμβάνεις μέρος σε ομαδικές δράσεις και ομίλους, να θέλεις να συμμετάσχεις στα κοινά με πάθος και τόλμη, αφού θεωρείς πως έχεις λόγο και ρόλο. Μπορεί πάλι να έχεις ενθουσιαστεί από μία νέα γνωριμία που έχει προκύψει, να περνάς πολύ χρόνο με αυτό το άτομο ή να έχει προκύψει κάτι νέο στην υπάρχουσα σχέση σου που σε έχει συνεπάρει. Όλα τα παραπάνω είναι φυσιολογικά, αφού φαίνεται να θέλεις να ζήσεις όσο το δυνατό περισσότερο τα νέα δεδομένα. Αν όμως επιλέγεις να κάνεις κάτι τέτοιο αφού θέλεις να αποφύγεις να αντιπαρατεθείς με ένα ζήτημα που γνωρίζεις πως μπορεί να σε στριμώξει στον τοίχο, τότε μάλλον κλείνεις τα μάτια στην πραγματικότητα. Σε λίγο καιρό θα πρέπει να αναλάβεις ουσιαστικές πρωτοβουλίες για τη ζωή σου και τότε δε θα μπορείς να κάνεις πως δεν ακούς τα καλέσματα. 

To do: να ζήσεις στο έπακρο κάτι νέο που έχει προκύψει

Not to do: να εγκλωβιστείς σε ανασφάλειες και διλήμματα άλλωνΤοξότης

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να δίνει τον τόνο στις εξελίξεις που αφορούν τον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, αφού θα νιώσεις πως κάνεις ένα βήμα παρακάτω, είτε κερδίζονται κάτι, είτε αφήνοντας μία διεκδίκηση να περάσει ανεκμετάλλευτη για να βρεις την εσωτερική σου ηρεμία και ισορροπία. Καλείσαι να παραδεχτείς ένα λάθος, μία ήττα, μία απώλεια, να αποδεχτείς μία απογοήτευση και μία προδοσία, να αναληφθείς πως δεν μπορείς να στηρίζεσαι πλέον σε ένα άτομο που έχει αλλάξει στρατηγική και βλέψεις. Ίσως πάλι να έχεις την ευκαιρία να εδραιώσεις τη θέση σου σε ένα σύστημα ή ένα περιβάλλον, να νιώσεις πως πατάς πολύ καλά πλέον εκεί που βρίσκεσαι και να σταματήσεις να αμφιταλαντεύεσαι αν και πως μπορείς να ξεφύγεις από μία κατάσταση που φαίνεται να ήρθε για να μείνει στη ζωή σου. Η νέα εβδομάδα λοιπόν μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για τη συνειδητοποίηση της καινούργιας σου ζωής, οπότε μη φοβηθείς να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις με την ενδεδειγμένη ψυχραιμία και σιγουριά. 

To do: να πατήσεις καλύτερα στα πόδια σου

Not to do: να αρνηθείς την πρόκληση της σύγκρουσης


Αιγόκερως

Η νέα εβδομάδα αποτελεί μία αρκετά προκλητική στιγμή για εσένα αφού καλείσαι να δώσεις μία απάντηση που είναι σε θέση να αλλάξει ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σου. Καλείσαι να οδηγήσεις τη σκέψη σου σε ένα συμπέρασμα, να φτιάξεις μία ολοκληρωμένη πρόταση και φράση, να βρεις την άκρη του νήματος, ακόμα και αν αυτή η άκρη δεν είναι αυτό που ακριβώς αναζητούσες όλη την προηγούμενη εποχή. Με την επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου, θα αντιληφθείς πως πρέπει να μηδενίσεις το κοντέρ και να ξεκινήσεις εκ νέου μία πορεία που μπορεί να έχασε το δρόμο της, μία σχέση που δεν κατάφερε να ξεφύγει από το τέλμα, μία επαγγελματική σταδιοδρομία που δεν καταλαβαίνει από ηλεκτροσόκ αφύπνισης. Ίσως η πιο συνετή απόφαση να είναι να κλείσεις το κεφάλαιο που απλά παραμένει ανοικτό και να αποδεχτείς ένα τέλος, ακόμα και μία ήττα, αν μέσα από αυτή τη διαδικασία θα καταφέρεις να επανεφεύρεις το λόγο για τον οποίο επιθυμείς να ξυπνάς κάθε πρωί και να χαίρεσαι που ξεκινά μία νέα ημέρα. 

To do: να αποδεχτείς το τέλος

Not to do: να αρνηθείς να αναλάβεις την πρόκληση


Υδροχόος

Η νέα εβδομάδα θα πρέπει να ρίξει φως σε ένα σκοτεινό σημείο της ζωής σου, να καταφέρει να επαναφέρει στην επιφάνεια θέματα που τόσο καιρό κινούνται υπόγεια. Με την επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία, μπορεί να αντιληφθείς πως καταδιώκεσαι από ένα άτομο ή μία κατάσταση που καταφέρνουν να δημιουργούν σκιές στη ζωή σου, χωρίς να το έχεις ζητήσει ή να μπορείς να ζήσεις μαζί τους. Η ερωτική εξάρτηση θα πρέπει να βρει τον τρόπο να εκλογικευτεί και να καταφέρεις να σπάσεις το απόστημα μίας σχέσης που έχει αρχίσει να καταντά παράνομη ή έντονα σκοτεινή. Η οικονομική πάλι εξάρτηση από μία δουλειά ή μία συνεργασία μπορεί να αποκτήσει το χαρακτήρα άρρωστης συνήθειας και να συνεχίσεις να βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που φαίνεται να μη σε χωρά πλέον. Η λύση της νέας εβδομάδας είναι να τολμήσεις να μιλήσεις με ειλικρίνεια, ώστε να προλάβεις τις εκπλήξεις που μπορεί να σου προκαλέσουν άλλες πλευρές που μοιάζουν έτοιμες να αναφέρουν σκέψεις που είναι βέβαιο πως αναταράσσουν παγιωμένες ισορροπίες. 

To do: να διώξεις το σύννεφο πάνω από το κεφάλι σου

Not to do: να συνεχίσεις να κινείσαι παρασκηνιακάΙχθυες

Η νέα εβδομάδα μπορεί να φέρει στη ζωή σου ευχάριστες καταστάσεις, να τη γεμίσει με επιθυμίες και διαθέσεις που μπορεί να μοιάζουν πως έχουν πολύ καλή πιθανότητα πραγματοποίησης, κάτι που βέβαια μπορεί να σημαίνει πως οι προσδοκίες αγγίζουν και τα όρια του ανέφικτου. Η επιλογή του να ζήσεις σε ένα παράλληλο σύμπαν μπορεί να μην είναι τόσο εύκολα κατανοητή, αλλά είναι βέβαιο πως αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αποδράσεις από την πραγματικότητα που σε έχει ταλαιπωρήσει. Μία τυχαία γνωριμία μπορεί να αποκτήσει διαστάσεις ερωτικού ντελίριου, ενώ μία επαγγελματική πρόταση που σε απομακρύνει από το άμεσο περιβάλλον σου θα μπορούσε να μοιάζει με την ευκαιρία που αναζητούσες να πέσει από τον ουρανό. Την ίδια όμως στιγμή, υπάρχουν πρόσωπα και καταστάσεις που αναμένουν τη σοβαρή και μετρημένη σου αντίδραση απέναντι στην πραγματικότητα, κάτι που σημαίνει πως κάθε προσπάθεια για να ζήσεις πέρα από τη συνήθη καθημερινότητα, θα δημιουργεί απογοήτευση σε ανθρώπους που έχουν ποντάρει πάνω σου για να σε δουν να γίνεσαι επιμελής και φερέγγυος/α με τις υποσχέσεις σου. Πως θα καταφέρεις να αντιδράσεις απέναντι σε αυτή την εσωτερική, αλλά και εξωτερική, σύγκρουση;

To do: να επιλέξεις ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία

Not to do: να συνεχίσεις να ζεις χωρίς στόχο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες