ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ 20/9/2017 - astroboro.gr

Άκου ΔΥΝΑΤΑ τον XFMgr

Instagram posts

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ 20/9/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για αστρολογία νεα σελήνη

Η Νέα Σελήνη της 20ης Σεπτεμβρίου στην 27η μοίρα της Παρθένου, σε αντίθεση με το Χείρωνα από τους Ιχθείς, τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη και quincunx με τον Ουρανό από τον Κριό φαίνεται να αποτελεί ένα καμπανάκι στη ζωή των μεταβλητών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) υπενθυμίζοντας πως η τριετής κούρσα φτάνει στο τέλος της.

Η δοκιμασία του 2017 φαίνεται να κορυφώνεται και να φωνάζει πως πρέπει να αρχίσει να φαίνεται το αποτέλεσμα της τριετούς προσπάθειας, οπότε είναι καιρός να καθαρίσει το τοπίο. Διώξε ότι περιττό, από άνθρωπο μέχρι αντικείμενο, καθάρισε το μυαλό σου από ότι σε στοιχειώνει, από μνήμη μέχρι ανασφάλεια, και φρόντισε το σώμα σου ώστε να μπορεί να στηρίζει την προσπάθεια να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.

Μία νέα σύμβαση καθημερινότητας σε αυτή τη Νέα Σελήνη θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με τη θυσία που καλείσαι να κάνεις, αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος αν θέλεις να βγεις σε λεωφόρο και όχι να παραμείνεις σε ένα στενό μονοπάτι που σε περιορίζει.


Κριός

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα προσπαθήσει να σε ξυπνήσει απότομα και να σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς αν καταφέρνεις να συνδέσεις την πραγματικότητα με τη φαντασία σου. Υπάρχουν εξελίξεις στον εργασιακό τομέα και αυτό πιθανότατα να σημαίνει πως θα πρέπει να συνεργαστείς με άτομα που δεν καταφέρνεις να βρεις σημείο επαφής. Ίσως όμως πάλι να μένεις εκτός πλάνου με στόχο να αποδείξεις κατά πόσο μπορείς να διεκδικήσεις αυτό που σου κλέβουν ή να κερδίσεις κάτι ακόμα ανώτερο. Στον τομέα της υγείας σου, είναι ώρα να προχωρήσεις σε αυτές τις εξετάσεις που έχεις κατά νου, αφού κάποιοι εσωτερικοί φόβοι σε αποτρέπουν από το να δεις την αλήθεια κατάματα όλο το περασμένο χρονικό διάστημα. 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με άτομα του κοινωνικού σου κύκλου σχετικά με μία επιλογή που έχεις κάνει ή επιδιώκεις να κάνεις και μοιάζει να έρχεται σε αντιπαράθεση με γνώμες και σχόλια των γύρω σου. Καλείσαι να επιμείνεις ώστε να κερδίσεις αυτό που έχεις στο νου σου, να πολιορκήσεις το άτομο που θέλεις να κατακτήσεις ή να λειτουργήσεις με υπομονή και λογική σε ένα θέμα εργασιακού περιεχομένου ώστε να κερδίσεις την αντίπαλη γνώμη. Αν πάλι βρίσκεσαι μπροστά σε μία συγκυρία που σε τρομάζει, τότε προσπάθησε να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που γνωρίζει πως να αλλάζει τις σκέψεις μέσα στο μυαλό σου, αφού σε βοηθά να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων. 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σημάνει την ώρα των αλλαγών σε επαγγελματικό ή οικογενειακό επίπεδο, κάτι βέβαια που κουβαλά μαζί του και την έννοια της θυσίας για να μπορέσει να υπάρξει εξέλιξη. Από τη μία πλευρά καλείσαι να λάβεις λογικές αποφάσεις, να επιχειρηματολογήσεις για τη γνώμη και τις απόψεις σου, να εξηγήσεις με σαφήνεια και με λεπτομέρειες αυτά που εκφράζεις. Από την άλλη όμως πλευρά, αντιλαμβάνεσαι πως ο χρόνος δεν είναι υπέρ σου και αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να επισπεύσεις κάποιες διαδικασίες ώστε να υπάρξουν αλλαγές που έχεις κατά νου αλλά καθυστερούν να γίνουν και πράξη.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να ανοίξει ένα νέο κύκλο επικοινωνίας και σκέψης με στόχο να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που θεωρείς πως σου ταιριάζει, αλλά στην πραγματικότητα σε εγκλωβίζει. Θα έρθεις αντιμέτωπος/η με τον εαυτό σου, αφού σώμα και μυαλό δε συμβαδίζουν, αλλά μέσα από αυτή τη διαδικασία θα καταφέρεις να δώσεις τη μάχη σου για να δεις σε ποιο μέρος του εαυτού σου θα πρέπει να στηρίζεσαι περισσότερο. Καλά θα κάνεις λοιπόν να βάλεις σε εφαρμογή μία μεγάλη διαδικασία εκκαθάρισης προτεραιοτήτων και υποχρεώσεων σου, με στόχο να καταφέρεις να αισθανθείς όσο το δυνατό πιο κοντά στις δικές σου αρχές. 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να θέσεις σε νέα βάση κάποια οικονομικά δεδομένα της ζωής σου. Μπορεί να έχεις στα χέρια σου μία νέα χρηματική πρόταση, η οποία όμως περιλαμβάνει και νέα βάρη στους ώμους σου, και θα πρέπει να αναλογιστείς αν είσαι σε θέση να αναλάβεις αυτό το ρίσκο. Σε κάθε πιθανή κουβέντα που θα κάνεις, να έχεις στο μυαλό σου πως βρίσκεσαι σε μία χρονική περίοδο που θα ήθελες να εντάξεις στη ζωή σου κάποιες στιγμές προσωπικής ευχαρίστησης. Αυτό λοιπόν σημαίνει πως η προσωπική σου ζωή δεν μπορεί να περνά σε δεύτερη μοίρα, ακόμα και αν τα επαγγελματικά σου μπορεί να δέχονται μεγάλες τονωτικές ενέσεις. 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου αποτελεί μία σημαντική στιγμή για να θέσεις σε εφαρμογή υποσχέσεις που δίνεις στον εαυτό σου και ποτέ δεν ακολουθείς. Αποφάσισε να διώξεις από γύρω σου ανθρώπους και καταστάσεις που μολύνουν τον αέρα που αναπνέεις, διαφορετικά θα πέσεις σε μεγαλύτερη παγίδα αφού θα εμπλακείς σε περιστάσεις που δεν έχεις τον έλεγχο των κινήσεων. Μία αναπάντεχη κίνηση από την άλλη πλευρά μπορεί να σε τρομάξει, αλλά ταυτόχρονα θα αποτελέσει εξαιρετική αφορμή ώστε να αντιληφθείς και τη δική σου δυναμική. Καλείσαι να μιλήσεις τη γλώσσα της αλήθειας, να πράξεις αυτό που είναι αυτονόητο και να εξηγήσεις πράγματα που για πολλούς άλλους συνεχίζουν να αποτελούν ακατανόητες ιδέες. 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φαίνεται να έχει βάλει ως στόχο την υγεία σου, τονίζοντας σου πως θα πρέπει να εξαφανίσεις από τη ζωή σου ότι τη γεμίζει με τοξίνες και περιττά στοιχεία. Αν αισθανθείς μία αδιαθεσία, αν νιώσεις πως δεν είσαι και πολύ καλά, αν δεις πως το σώμα σου αντιδρά περίεργα σε ερεθίσματα του εξωτερικού περιβάλλοντος, τότε είναι μάλλον η κατάλληλη στιγμή ώστε να δεις με σοβαρότητα την κατάσταση. Στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα ήταν να φυλάγεσαι από πισώπλατα μαχαιρώματα, αφού υπάρχουν αρκετά που λέγονται και δεν μπορείς να ελέγξεις και πολλά που γίνονται χωρίς να είσαι σε θέση να τα διαχειριστείς. Αν πάλι πρέπει να λειτουργήσεις στο εργασιακό σκοτάδι, τότε φρόντισε να κρατήσεις σε απόσταση ανθρώπους που μέχρι σήμερα μπορεί και να εμπιστευόσουν. 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να ανανεώσεις τον κοινωνικό σου περίγυρο και να βρεθείς σε ένα περιβάλλον στο οποίο μπορείς να δημιουργήσεις νέους φίλους. Φρόντισε να αποφύγεις να λειτουργήσεις ατομικά και να ενδιαφερθείς ώστε να αναμιχθείς με κόσμο που θα μπορούσε βέβαια να σκέφτεται και λειτουργεί με τρόπο που δεν ταιριάζει με τις δικές σου διαθέσεις. Παρόλα αυτά, έχεις την κριτική ικανότητα να αποφασίσεις ποιους θα κρατήσεις γύρω σου και ποιους όχι, γιατί πρέπει να εκλογικεύσεις κάποια πράγματα. Μέσα από τη συναναστροφή με κόσμο, θα μπορέσεις να αποδράσεις από μία ερωτική μνήμη που σε στοιχειώνει, ενώ ταυτόχρονα θα λάβεις και απαντήσεις σχετικά με τον τρόπο που θα μπορούσες να κάνεις πιο γόνιμη μία σχέση που έχει μπροστά της εμπόδια. 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο προσφέρει την ευκαιρία να βγεις από το καβούκι σου και να διεκδικήσεις κάτι που θεωρείς πως είναι αδύνατο να κατακτήσεις λόγω του βάρους που κουβαλάς και δε σου επιτρέπει να κινηθείς όπως θα ήθελες. Μία νέα αρχή στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να σημαίνει πως θα μετακινηθείς από το χώρο που έχεις συνηθίσει να ζεις τον τελευταίο καιρό και αυτό μπορεί να αναστατώσει κάποια άτομα του περιβάλλοντος σου. Μία ευκαιρία για μετακόμιση μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να καταφέρεις να μιλήσεις για τα προβλήματα σε μία σχέση που βουλιάζει στην ανεπάρκεια. Κάτι πρέπει να κάνεις για να ταράξεις τα νερά σε αυτή τη Νέα Σελήνη, γιατί διαφορετικά θα δεις τον εαυτό σου να αντιμετωπίζει σωματικά ή ψυχολογικά θέματα. 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σε αναγκάσει να εκφραστείς με τρόπο που μπορεί να σε τρομάζει ή να αγχώσει τους γύρω σου, αλλά θα πρέπει να βγάλεις από μέσα σου αυτά που κουβαλάς και σε βαραίνουν. Μία λύση για να αποφύγεις την παραπάνω αντιπαράθεση θα μπορούσε να είναι η απόδραση μακριά από την περίσταση που σε φοβίζει, αλλά κάτι τέτοιο δεν προσφέρει καμία ουσιαστική επίλυση του προβλήματος. Αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη είναι να μιλήσεις με ειλικρίνεια και να περιγράψεις τον εαυτό σου και τη δική σου θέση απέναντι στα πράγματα, χωρίς να μένεις μόνο σε κριτική των άλλων. Υπάρχουν λάθη που έχουν γίνει, αλλά φρόντισε να γίνεις αυτός/η που προτείνει λύσεις και δε μένει σε μία στεγνή κριτική. 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο αποτελεί μία στιγμή που καλείσαι να προχωρήσεις σε επιδιορθώσεις και αλλαγές στον τομέα των οικονομικών σου. Θα χρειαστεί να αλλάξεις την προτεραιότητα των υποχρεώσεων σου και να συμβαδίσεις με τα έσοδα που λαμβάνεις και δεν εξαρτώνται πάντα από εσένα. Θα πρέπει ίσως πάλι να κάνεις μία κουβέντα στον επαγγελματικό τομέα για να ρυθμίσεις κάποιες αδικίες, χωρίς όμως να τραβάς το σκοινί στα άκρα και να θέτεις σε κίνδυνο την παραμονή σου σε μία δουλειά. Στον ερωτικό τομέα, φρόντισε να ακούσεις την άλλη πλευρά και να πάψεις να παραμένεις δέσμιος/α προσωπικών σου αγκυλώσεων και πεποιθήσεων. 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να προχωρήσεις σε μία αναδιάταξη των δεδομένων στην προσωπική σου ζωή. Αναμένοντας τις εξελίξεις από την άλλη πλευρά και αποφασίζοντας να αποφύγεις κάθε είδους δράση, είναι σαν να παραδέχεσαι πως δεν έχεις το πάνω χέρι στις καταστάσεις και γίνεσαι έρμαιο των διαθέσεων των άλλων. Αν αυτό ισχύει, τότε θα πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω από τις διεκδικήσεις σου, θεωρώντας πως άλλοι αποφασίζουν για εσένα. Αν όμως αυτή η πρόταση σε θυμώνει, τότε μήπως είναι ώρα να πάψεις να βλέπεις τη ζωή σου μέσα από τις ζωές άλλων και να αποφασίσεις να της δώσεις νόημα και πνοή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες