Ζώδια 1/9/2017 - Με αυξανόμενη εσωτερική ένταση - astroboro.gr

Άκου ΔΥΝΑΤΑ τον XFMgr

Instagram posts

Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017

Ζώδια 1/9/2017 - Με αυξανόμενη εσωτερική ένταση

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σχηματίζει τα ξημερώματα στις 05:06 τρίγωνο με τον Ήλιο, το μεσημέρι εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 13:20 και αργότερα συναντά τον Πλούτωνα στις 21:28 το βράδυ.
Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, σε συνδυασμό με τη σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη στο Λέοντα, καθυστερούν τη δράση και αδυνατούν να φέρουν αποτέλεσμα σε καταστάσεις που απαιτούν κίνηση, γι αυτό και τεντώνουν τα νεύρα. 

Η διάθεση για άσκηση εξουσίας και επίδειξη ισχύος είναι ένα ζήτημα που απαιτεί προσοχή στο χειρισμό, αφού είναι πολύ εύκολο να προκύψουν αντιδράσεις για λόγους δυσκολίας κατανόησης. Η αδυναμία να υπάρξει συνεννόηση μπορεί πολύ εύκολα να προκαλέσει λεκτικές τριβές και να ειπωθούν πράγματα που δεν είναι απαραίτητο να εκφράζουν την πραγματικότητα. Υπάρχει όμως και σοβαρό ενδεχόμενο να λεχθούν και κάποια παράπονα που εμπεριέχουν δόσεις αλήθειας, αφού υπάρχει η ευκαιρία να ειπωθούν αυτά που πικραίνουν και έχουν πικράνει τη σκέψη εδώ και αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα να βρίσκουν διέξοδο διαφυγής μέσω συζητήσεων που φαινομενικά μοιάζουν αθώες. 

Η σημερινή ημέρα χρειάζεται μία προσεκτική διαχείριση ειδικά για ανθρώπους που κουβαλούν εξουσία στα χέρια τους, αφού θα κληθούν να λάβουν αποφάσεις που είναι δύσκολες, οπότε θα πρέπει να είναι ή να φαίνονται δίκαιες. Μην προσπαθήσεις να αποφύγεις τις ευθύνες που σου αναλογούν και φρόντισε να μπορείς να επιχειρηματολογήσεις πάνω σε ζητήματα που δεν μπορείς να αφήσεις στα μοίρα τους, αφού όσο καθυστερείς να διαμορφώσεις τη σκέψη σου, τόσο περισσότερα εμπόδια και αδιέξοδα θα βρίσκεις μπροστά σου.ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα είναι λιγάκι πιο απαιτητική για σένα, καθώς η Σελήνη, συνεχίζοντας την πορεία της στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, σχηματίζει και κάποιες δυσαρμονικές όψεις, φέρνοντας ανατροπές, ενώ από την άλλη και εσύ έχεις ιδιαίτερα τονισμένο το στοιχείο της αντιδραστικότητας, κάτι που σε απομακρύνει από το περιβάλλον σου, φέρνοντας ρήξεις. Παράλληλα, θα πρέπει να δείξεις περισσότερη υπομονή αν νιώθεις πως οι συνθήκες σε περιορίζουν. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Τα πράγματα είναι διαφορετικά, ανάλογα πότε έχεις γεννηθεί καθώς αν είσαι του πρώτου δεκαημέρου έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου χάρη στην εύνοια του πλανήτη της αγάπης, ενώ του τρίτου υπάρχουν και κάποιες συγκρούσεις στα προσωπικά. Του δευτέρου, μπορείς να διαμορφώσεις το πλαίσιο και να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Είναι προτιμότερο σήμερα να προτιμήσεις τη διπλωματική οδό προκειμένου να προωθήσεις με τον καλύτερο τρόπο τα σχέδιά σου σε προϊστάμενους, εργοδότες ή γενικότερα σε πρόσωπα που έχουν λόγο πάνω στη δουλειά σου


ΤΑΥΡΟΣ
Μολονότι η Σελήνη παραμένει σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να προσέξεις σήμερα, καθώς υπάρχει πλαίσιο ανατροπών πάνω σε διαδικαστικά ή νομικά θέματα, επαφές με εξωτερικό ή ζητήματα σπουδών, αν σπουδάζεις. Παράλληλα, καλείσαι να δείξεις περισσότερη ευελιξία μέσα στην καθημερινότητά σου με λεπτομέρειες, αλλά και υποχρεώσεις. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Παρά το γεγονός ότι υπάρχει επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το Μάιο, βρίσκεσαι σε μια περίοδο όπου έχεις αφήσει κατά μέρους τα ερωτικά, καθώς έχεις κάποιες άλλες προτεραιότητες. Γενικότερα όμως, οι ευκαιρίες δεν λείπουν. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Κρατάς κάποια στεγανά στο εργασιακό περιβάλλον που τελικά σου κλείνουν πόρτες, ενώ προς τα έξω οι άλλοι εισπράττουν σήμερα μια πιο επιπόλαιη συμπεριφορά από σένα. Ωστόσο οι κόποι σου τελικά αναγνωρίζονται, πράγμα που σημαίνει πως ενισχύεται και το πορτοφόλι σου. ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια ημέρα ασύμβατη με τα δικά σου θέλω η σημερινή, που σε στρέφει μέσα σου για λύσεις και απαντήσεις, ωστόσο υπάρχουν κάποιες απρόσμενες αλλαγές που δεν είχες υπολογίσει και αυτό σε κάνει να ανασυνταχθείς προκειμένου να βρεις την καλύτερη δυνατή διέξοδο. Επιπλέον, παρότι είσαι σε μια δημιουργική περίοδο, δεν είναι λίγα τα εμπόδια που καλείσαι να ξεπεράσεις. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Η συναισθηματική σου ζωή μοιάζει να μη φέρνει άμεσα τα ευχάριστα νέα σήμερα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Μάιο, ενώ αν έχεις γεννηθεί τον Ιούνιο μπορείς να βρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι στο κοντινό σου περιβάλλον, ακόμη και αν οι αναθεωρήσεις συνεχίζονται με τον ανάδρομο κυβερνήτη σου Ερμή. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Είναι προτιμότερο να δείξεις περισσότερη προσοχή σήμερα στον τρόπο που χειρίζεσαι οικονομικές υποχρεώσεις ή οφειλές, ενώ παράλληλα υπάρχουν κάποιες ανατροπές σε οικονομικές υποθέσεις τρίτων που σχετίζονται έμμεσα και με το δικό σου πορτοφόλι. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια μάλλον απαιτητική ημέρα για σένα, καθώς ο κυβερνήτης σου, η Σελήνη, βρίσκεται απέναντί σου και το βράδυ συναντά τον Πλούτωνα, μια «πιεστική» συνάντηση που σε φέρνει αντιμέτωπω με έντονες συμπεριφορές. Έτσι λοιπόν δυσκολεύεσαι αρκετά να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στις δικές σου επιθυμίες και σε εκείνα που οι άλλοι επιδιώκουν, ενώ παράλληλα υπάρχουν ανασφάλειες που σε κρατούν πίσω και το περιβάλλον σου στις επισημαίνει. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Νιώθεις πως το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει προσπαθεί να χρησιμοποιήσει μεθόδους ψυχολογικού εκβιασμού ή χειραγώγησης και αυτό σε πληγώνει, ενώ παράλληλα έρχεσαι αντιμέτωπος και με δικές σου παραλείψεις ή λάθη. Επίσης, οι παρασκηνιακές δράσεις ενδεχομένως να συνεχίζονται. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Οι συνεργασίες σου περνούν από τεστ αντοχής σήμερα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο, όπου θα πρέπει να δείξεις και περισσότερη διαλλακτικότητα και υπομονή. Άλλωστε υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για έσοδα στα οικονομικά. ΛΕΩΝ
Η καθημερινότητα νιώθεις πως σε πνίγει σήμερα με τις κουραστικές υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες ρουτίνας που καλείσαι να διευθετήσεις, με αποτέλεσμα να επαναστατείς απέναντι ακόμη και με την πιο μικρή αφορμή. Δες λοιπόν με διαφορετικό μάτι τα πράγματα και προτίμησε να καταβάλλεις τώρα προσπάθειες, αντί να διαιωνίζεις καταστάσεις που δεν προχωρούν. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Η επικοινωνία είναι εκείνη που μπορεί να σου δώσει λύσεις, ενώ στο κοντινό σου περιβάλλον δε λείπει το φλερτ και η κινητικότητα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί Ιούλιο με την Αφροδίτη στις ημερομηνίες σου. Επίσης, αν έχεις γεννηθεί τον Αύγουστο, είσαι σε μια περίοδο με αυξημένη ερωτική διάθεση λόγω του Άρη στις ημερομηνίες σου, προσοχή όμως για τις συνέπειες της κάθε πράξης. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Το κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον σήμερα μοιάζει κάπως ηλεκτρισμένο, είναι λοιπόν προτιμότερο να ρίξεις νερό στο κρασί σου και να επιστρατεύσεις τη διπλωματία προκειμένου να πεις ό,τι σε ενοχλεί, δίχως να υπάρχουν ρήξεις. ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη βρίσκεται σε μια θετική θέση προς το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας αρκετές ευκαιρίες για διέξοδο, σε μια ημέρα που φέρνει ανατροπές αλλά και κάποια εμπόδια στις προσπάθειές σου να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Επίσης, είναι πιθανό πως οι όποιες δυσκολίες υπάρχουν, μπορούν να γίνουν η αφορμή για να αποδεσμευτείς από στεγανά και παρωπίδες που σε κρατούν στάσιμο. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι και σήμερα προτεραιότητά σου, ωστόσο δυσκολεύεσαι να βάλεις τις υποθέσεις σε μια σειρά και ενδεχομένως να ακούσεις κάποια παράπονα από τους δικούς σου ανθρώπους, ενώ οι εριστικές συμπεριφορές δε λείπουν από το κοντινό περιβάλλον. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Τα οικονομικά σου είναι αρκετά πιεσμένα αυτή την περίοδο, κυρίως για τους γεννημένους το Σεπτέμβριο, καθώς οι του Αυγούστου βρίσκουν κάποιες πηγές εσόδων που ενισχύουν το πορτοφόλι τους, ακόμα και στις αντιξοότητες.ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή ημέρα κινείται σε πιο εσωστρεφή πλαίσια, περισσότερο από τη χθεσινή, κυρίως σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι, τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος ή με ακίνητη περιουσία, ενώ σε ένα βαθύτερο επίπεδο, σήμερα έρχονται στο προσκήνιο καταστάσεις που σε κάνουν να νιώθεις ανασφαλής, δίχως να διαφαίνεται διέξοδος. 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Η ανάγκη σου για σιγουριά σε αναγκάζει να περιορίζεις τις επιλογές σου σε εκείνες που προσφέρουν έστω και μια αίσθηση ισορροπίας, ενώ με τον τρόπο που λειτουργείς κάποιες φορές κάνεις τους άλλους να αντιδρούν σπασμωδικά. Γενικότερα πάντως πιο ευνοημένοι είναι οι γεννημένοι τον Σεπτέμβριο, χάρη στις ευκαιρίες που φέρνει η Αφροδίτη ευνοϊκά τοποθετημένη. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Θέλεις να αποδείξεις την αξία σου στο επαγγελματικό περιβάλλον, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που συναντάς πολλές δυσκολίες. Παρόλα αυτά υπάρχουν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να κατακτήσεις τους στόχους σουΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα σου δίνει πολλές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα ζητήματά σου, ωστόσο θα πρέπει να έχει προετοιμαστεί και για ανατροπές στα σχέδια και το πρόγραμμά σου γενικότερα, κυρίως λόγω πρακτικών λεπτομερειών. Παράλληλα, υπάρχουν κάποιες εντάσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς υπάρχουν σαφείς διαφορές στον τρόπο που βλέπει η κάθε πλευρά τα πράγματα. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Μπορείς να εκμεταλλευτείς την παρουσία του Ήλιου σε φιλική θέση για το ζώδιό σου, που τονίζει τη διπλωματική σου ικανότητα και τη δύναμη να συμβιβάζεσαι, ώστε να μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στον περίγυρό σου αλλά και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς είναι μια περίοδος μεγαλύτερης στασιμότητας στα προσωπικά. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Τα οικονομικά σου είναι εκείνα που χρειάζονται περισσότερη προσοχή, παρότι η Αφροδίτη από τον Λέοντα φέρνει ευκαιρίες για έσοδα, όμως και τα έξοδα είναι αρκετά. Θυμήσου όμως ότι είσαι σε μια περίοδο με πολλές ευκαιρίες για τους στόχους σου. ΤΟΞΟΤΗΣ
Μολονότι οι ανάγκες σου σήμερα περιορίζονται σε απλά και βατά ζητήματα, η σημερινή ημέρα φέρνει κάποιες ανατροπές κυρίως στον τρόπο που προσπαθείς να τις καλύψεις. Έχεις όμως αρκετό δυναμισμό αυτό το διάστημα και με σύμμαχό σου την εύνοια της τύχης, με το Δία σε θετική όψη και καταφέρνεις να βρεις διεξόδους, θα πρέπει όμως να δείξεις και εσύ με τη σειρά σου περισσότερη ευελιξία μπροστά στα εμπόδια που τυχόν θα συναντήσεις. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Η κτητικότητα είναι έντονη με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ η ζήλεια δημιουργεί προστριβές από την πλευρά σου, αυτό συμβαίνει όμως γιατί υπάρχουν και κάποιες αφορμές. Βεβαιώσου όμως ότι δεν πρόκειται για βιαστικά συμπεράσματα, ώστε να αποφύγεις παρεξηγήσεις. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Είναι προτιμότερο σήμερα να φανείς πιο προσεκτικός με τον τρόπο που χειρίζεσαι οικονομικές υποθέσεις, καθώς υπάρχει ένα πλαίσιο ανατροπών, κυρίως στον ισοσκελισμό εσόδων και εξόδων, ενώ θα πρέπει να εξετάζεις σε βάθος τα δεδομένα πριν δράσεις. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στο δικό σου ζώδιο, κρατώντας τα δικά σου προσωπικά θέματα στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος, ωστόσο υπάρχει ένα κλίμα απρόσμενων εξελίξεων μέσα στον ορίζοντα της ημέρας, κυρίως γιατί είσαι αποφασισμένος να γίνουν τα πράγματα όπως τα θες, όση ενέργεια και αν σου κοστίσει αυτό. Είναι λοιπόν προτιμότερο να φανείς περισσότερο ευέλικτος μπροστά στις όποιες δυσκολίες κληθείς να αντιμετωπίσεις σήμερα. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Παρά το γεγονός ότι αυτή η περίοδος έχει αρκετό τρέξιμο για σένα που δεν δίνει πρόσφορο έδαφος για πολλές ρομαντικές στιγμές με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, υπάρχουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες που μπορείς να αδράξεις, μείνε όμως μακριά από έντονες σκηνές ζήλιας. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο γύρω σου και παρότι στο τέλος θα λειτουργήσει υπέρ σου, είναι προτιμότερο να μην κοινολογείς τα σχέδιά σου παντού, καθώς σήμερα έχεις περισσότερο ανάγκη από επιβεβαίωση μέσα από το έργο που παράγεις. ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η παραμικρή αφορμή σήμερα σε κάνει να θέλεις να «αποδράσεις» από την κουραστική καθημερινότητα, έτσι λοιπόν επιδιώκεις να μείνεις και σήμερα μακριά από την βαρετή πολυκοσμία, καθώς νιώθεις την ανάγκη να απομονωθείς. Ωστόσο οι συνθήκες σήμερα δεν σου δίνουν πρόσφορο έδαφος για να το πραγματοποιήσεις και αυτό σε κάνει περισσότερο αντιδραστικό. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν καθώς μπορεί να έχεις πολλά μέτωπα να αντιμετωπίσεις, παρόλα αυτά οι ευκαιρίες και η κινητικότητα στα προσωπικά δεν λείπουν. Βρες λοιπόν χρόνο μέσα στο πρόγραμμά σου, για να τον αφιερώσεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Η σπατάλη είναι η πιο σημαντική συνήθεια που πρέπει να περιορίσεις, τουλάχιστον μέσα στην ημέρα, καθώς είσαι επιρρεπής σε περιττά έξοδα σήμερα που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού, ενώ τα κοντινά σου πρόσωπα δρομολογούν κάποιες αλλαγέςΙΧΘΥΕΣ
Η Σελήνη παραμένει σε μια βοηθητική θέση, ωστόσο υπάρχουν κάποια εμπόδια πρακτικής κυρίως φύσης που σε κρατούν πίσω και δεν σε αφήνουν να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις θέσει. Παράλληλα, οι συλλογικές προσπάθειες δεν μοιάζουν να λειτουργούν όπως είχες υπολογίσει, καθώς οι πλευρές που συμμετέχουν δεν είναι διατεθειμένες να κάνουν βήματα και συμβιβασμούς. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Είσαι πιο εσωστρεφής αυτή την περίοδο σε συναισθηματικό επίπεδο και ακόμη και αν είσαι ήδη σε σχέση, η επιφυλακτικότητα είναι έντονη με τις εξελίξεις, παρότι οι ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν λείπουν, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το Μάρτιο. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Μπορεί η καριέρα σου να έχει πολλές και κουραστικές απαιτήσεις από σένα, ωστόσο οι δυνατότητες στο εργασιακό περιβάλλον δεν λείπουν. Από την άλλη όμως, σήμερα υπάρχουν οικονομικοί λόγοι που περιορίζουν τις επιλογές σου και τα σχέδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες