Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 18-24/9/2017 - astroboro.gr

Άκου ΔΥΝΑΤΑ τον XFMgr

Instagram posts

Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 18-24/9/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ΖΏΔΙΑ


ΚΡΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα θέλει να σου τονίσει ακόμα περισσότερο την απαίτηση να οργανώσεις πολύ καλά την καθημερινότητα σου, αφού σου προσθέτει βάρη και υποχρεώσεις τα οποία δεν υπολόγιζες ή δεν έχεις ακόμα τακτοποιήσει. Στον εργασιακό τομέα είναι αρκετά πιθανό να υπάρξουν νέα και εξελίξεις που δημιουργούν τραυματικές καταστάσεις, αφού είναι φανερό πως δεν μπορούν να μείνουν οι πάντες ικανοποιημένοι. Ίσως να χρειαστεί να λειτουργήσεις μέσα σε αυστηρά καθορισμένο χρονικό πλαίσιο, κάτω από ένα βαρύ χρονοδιάγραμμα που δεν είναι σε θέση να γίνει κάπως πιο ελαστικό. Ίσως πάλι να πρέπει να επανέλθεις με απότομο τρόπο στην καθημερινότητα σου, να αφήσεις πίσω σου θέματα που αφορούν σχέδια του μέλλοντος ή την προσωπική σου ζωή, αφού η δουλειά σου απαιτεί σαφήνεια και λύσεις. Τέλος, καλό θα ήταν να ασχοληθείς και με την υγεία σου, να τακτοποιήσεις κάποιες προγραμματισμένες εξετάσεις που έχεις κατά νου, αφού με αυτό τον τρόπο θα καθησυχάσεις τον εαυτό σου πως είσαι σε θέση να φέρεις εις πέρας όλα όσα έχεις φορτωθεί στις πλάτες σου. 

To do: να θέσεις την προσωπική σου υγεία σε πρώτη προτεραιότητα

Not to do: να κλείσεις τα μάτια στην πραγματικότητα


ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάγκη σου να έχεις τα πάντα κάτω από τον έλεγχο σου επανέρχεται τη νέα εβδομάδα, αφού έχεις την ευκαιρία να λειτουργήσεις μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο που σου παρέχει την ευχαρίστηση και ικανοποίηση που αναζητάς. Είναι πιθανό να υπάρχουν εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, να προχωρά μία νέα σχέση που έχει δημιουργηθεί και αυτό να φέρνει στο προσκήνιο κάποιες αλλαγές στην καθημερινή σου διαβίωση. Αυτό δεν είναι απαραίτητο κακό και δύσκολα διαχειρίσιμο, αλλά θα σε βοηθήσει να βρεις νέα πατήματα που έχεις ανάγκη ώστε να αφήσεις στην άκρη τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στον τομέα της δουλειάς ή της κοινωνίας γενικότερα. Αν πάλι βγαίνεις από ένα καλοκαίρι που άλλαξε πολλά στη ζωή σου, τότε καλείσαι να βρεις τα νέα σου στηρίγματα, ανθρώπους και περιστάσεις που θα σε βοηθήσουν να μη νιώσεις πως βρίσκεσαι στον αέρα. Η νέα εβδομάδα σε βοηθά να φέρεις σε επαφή τη λογική με το όνειρο, τη φαντασία με την πραγματικότητα, οπότε μη μένεις μόνο στη μία πλευρά του διπόλου, αλλά φρόντισε να κάνεις ασφαλείς διαδρομές πάνω σε αυτό τον άξονα. 

To do: να ενώσεις τις ανάγκες με τις ευκαιρίες

Not to do: να συνεχίσεις να παρατηρείς χωρίς να συμμετέχεις


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα εβδομάδα αποτελεί μία καλή στιγμή για να θέσεις νέες σταθερές στη ζωή σου και να προσπαθήσεις να αποδείξεις πως αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχουν στιγμές που πρέπει να αναλάβεις ευθύνες και υποχρεώσεις στους ώμους σου. Θα ανακαλύψεις μικρά ή μεγαλύτερα ενοχλητικά αντικείμενα και μολυσματικές συνήθειες στη ζωή σου που θα πρέπει να πετάξεις από αυτή, και ακριβώς σε αυτό το σημείο υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα, αφού πρέπει να υψώσεις το ανάστημα σου. Δεν μπορείς να συνεχίσεις απλά να κριτικάρεις και να δείχνεις πως ενοχλείσαι, χωρίς να προχωράς και σε πράξεις, αφού με αυτό τον τρόπο γίνεσαι πλέον γραφικός/η απέναντι σε άτομα που θέλεις να έχουν μία σαφή εικόνα για εσένα. Μπορείς όμως να λειτουργήσεις με πυγμή και σαφήνεια, να καθαρίσεις το τοπίο που συνεχίζει να παραμένει θολό, χωρίς να κάνεις πολύ θόρυβο και να προκαλείς με δηλώσεις. Ξεκινώντας κάτι τέτοιο θα αντιληφθείς πως μπορεί να φτάσεις στο σημείο να ανακαλύψεις πως έχεις ανάγκη από νέο σπίτι, επαγγελματικό περιβάλλον ή ένα εντελώς διαφορετικό αντικείμενο ως καριέρα, και αυτό είναι κάτι που θα σε τρομάξει, αλλά ταυτόχρονα ξυπνήσει. 

To do: να δείξεις πως δε χωράς

Not to do: να μιλήσεις χωρίς να έχεις δει το αποτέλεσμα του λόγου σουΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που έχει μεγάλη σημασία τη νέα εβδομάδα είναι να ρυθμίσεις κάποιες λεπτομέρειες στην επικοινωνία σου, αφού διαφορετικά μπορεί να βρεθείς σε ένα επικοινωνιακό χάος. Έχεις την ευκαιρία να θέσεις νέους κανόνες στον τρόπο που συνδιαλέγεσαι με κόσμο που μπορεί να λαμβάνει τα μηνύματα που στέλνεις με τρόπο που δείχνει πως υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα σας. Θα μπορούσες να λάβεις μέρος σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο που σε βοηθά να αντιληφθείς πολύ καλύτερα αυτό που σου λένε, να επικοινωνήσεις πολύ πιο ουσιαστικά αυτό που έχεις στο μυαλό σου, να αναδείξεις με μεγαλύτερη σαφήνεια ένα ζήτημα που πρέπει να επιλύσεις. Ίσως πάλι να σου δοθεί η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που θαυμάζεις για τον τρόπο που χρησιμοποιεί το μυαλό του και να αντιληφθείς πως θα μπορούσες να κοπιάρεις τρόπους που είναι χρήσιμοι στην καθημερινότητα σου. Τέλος, να θυμάσαι πως όποτε νιώσεις να ασφυκτιάς στο περιβάλλον που βρίσκεσαι, καλείσαι να αναζητήσεις μία διέξοδο διαφυγής, να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που σε βοηθά να λάβεις τις απαραίτητες αποστάσεις.

To do: να λάβεις μαθήματα επικοινωνίας

Not to do: να παθιαστείς με μία χαοτική προοπτική
ΛΕΩΝ

Αυτό που έχει σημασία τη νέα εβδομάδα είναι να τακτοποιήσεις οικονομικά θέματα, να βάλεις σε μία σειρά δράσεις και τελετουργίες που βοηθούν να ορίσεις εκ νέου το χρονοδιάγραμμα της ημέρας σου. Θα χρειαστεί να ασχοληθείς με τα έξοδα σου και να φροντίσεις να οριοθετήσεις κάποιες αγορές που έχεις κατά νου και δεν είναι σε θέση να λάβουν χώρα αυτή τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ίσως πάλι να διαπραγματευτείς εκ νέου την αμοιβή σου ή να προσπαθήσεις να κλείσεις ανοικτές εκκρεμότητες από χρέη που έχεις, αφού με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να πετάξεις από τη ζωή σου συνεργασίες και φιλίες που δεν προσφέρουν κανένα όφελος. Τέλος, έχει μεγάλη σημασία να ανακαλύψεις τη νέα ισορροπία στη ζωή σου, να βρεις χρόνο για την προσωπική σου ζωή πέρα από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, αφού αν δεν καταφέρεις να εργαστείς πάνω σε αυτό το δίπολο, θα είναι σαν να καταπατάς προσωπικούς όρκους που έδωσες στον εαυτό σου το καλοκαίρι που πέρασε. 

To do: να βάλεις την καθημερινότητα σου σε πρόγραμμα

Not to do: να γίνεις μονόπλευρος/η


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε αναγκάζει να λειτουργήσεις περισσότερο ατομικά από όσο έχεις συνηθίσει ή από όσο μπορεί να αντέχεις, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τομές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Διαθέτεις τη δυναμική να προτείνεις λύσεις και δράσεις, να ηγηθείς σε καταστάσεις στις οποίες κάποιοι αποφεύγουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να φωνάξεις πως έχεις την ικανότητα να δελεάσεις και να προκαλέσεις το ενδιαφέρον τρίτων προς το πρόσωπο σου. Μπορεί επίσης να ενθουσιαστείς με την προοπτική που ανοίγεται σε ένα θέμα που φαίνεται να προσθέτει πόντους στην αυτοεκτίμηση σου, αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να εξετάσεις μήπως υπάρχουν παγίδες από την άλλη πλευρά που δεν είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις με την πρώτη ματιά. Η νέα εβδομάδα μοιάζει με την ευκαιρία σου ώστε να ξεκινήσεις νέα πράγματα, χωρίς όμως αυτές οι ενάρξεις να βασίζονται απόλυτα στις διαθέσεις της άλλης πλευράς, χωρίς να πιστεύεις απόλυτα αυτό που ακούς. Η ουσία είναι να πιστέψεις στον εαυτό σου χωρίς αυτό να φιλτράρεται απαραίτητα από το feedback που λαμβάνεις από την απέναντι από εσένα πλευρά. 

To do: να μπεις στη διαδικασία ενάρξεων

Not to do: να πέσεις στην παγίδα μίας αδιέξοδης πρότασης


ΖΥΓΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να λειτουργεί έντονα παρασκηνιακά και να είναι σε θέση να δυσκολέψει εργασιακές σου υποχρεώσεις αν δεν αντιληφθείς πως υπάρχουν σχέδια και πλάνα που γίνονται από πρόσωπα που δεν μπορείς να αντιληφθείς τον ακριβή τους ρόλο. Προσπάθησε να αφουγκραστείς τις διαθέσεις συναδέλφων σου και εξέτασε μήπως δημιουργούνται συμμαχίες τις οποίες δεν μπορείς να ελέγξεις. Αν αναζητάς δουλειά, φρόντισε να κινηθείς στο σκοτάδι, χωρίς να ανοίγεις τα χαρτιά σου σε άτομα που μπορεί να κυνηγούν τις ίδιες ευκαιρίες με εσένα, αφού θα λειτουργήσουν έντονα ανταγωνιστικά απέναντι σου. Αν πάλι είσαι εσύ αυτός/η που πρέπει να κινηθεί στο παρασκήνιο αφού ετοιμάζεις μία αλλαγή στη ζωή σου που δεν μπορεί να είναι για την ώρα ορατή, τότε φρόντισε να ρίξεις στάχτη στα μάτια των γύρω σου, ακόμα και με νέα που δεν έχουν και μεγάλη σχέση με την πραγματικότητα. Τέλος, στον τομέα της υγείας, δημιούργησε χώρο για τη σωματική και πνευματική σου κάθαρση, γιατί έχεις μαζέψει πολλές τοξίνες πάνω σου. 

To do: να απομακρυνθείς από τοξικούς ανθρώπους

Not to do: να θεωρήσεις πως ελέγχεις τους πάντες


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε βάζει στη διαδικασία να αυξήσεις τον αριθμό των δραστηριοτήτων της καθημερινότητας σου, να προσθέσεις στη ζωή σου δράσεις και στόχους που σε ενθουσιάζουν, αλλά ταυτόχρονα βαραίνουν τους ώμους σου χωρίς όμως να το αντιλαμβάνεσαι για την ώρα. Η συναναστροφή σου με κόσμο που δε γνωρίζεις μπορεί να αποτελεί μία ευχάριστη διέξοδο στην προσπάθεια που κάνεις ώστε να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να μεγαλώσεις τις ευκαιρίες που δημιουργείς ώστε να βγεις από το κλειστό σύστημα που έχεις διαμορφώσει γύρω σου και άρχισε να σε εγκλωβίζει. Θα χρειαστεί όμως να κατανοήσεις πως μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία μπορεί να δημιουργείς απαιτήσεις στους ανθρώπους γύρω σου, αφού αναλαμβάνεις να φέρεις εις πέρας υποχρεώσεις που φαίνεται να υπόσχεσαι πως δεν είναι κάτι δύσκολο για εσένα. Καλό θα ήταν λοιπόν να προσέξεις το χρόνο που επενδύεις στους τομείς ενδιαφέροντος, γιατί υπάρχει και η προσωπική σου ζωή την οποία ίσως να θέτεις σε δεύτερη μοίρα ή να θεωρείς πως προχωρά με αυτόματο πιλότο, χωρίς όμως αυτό να είναι απαραίτητα ακριβές. 

To do: να διαχωρίσεις τη δουλειά από τον έρωτα

Not to do: να δημιουργήσεις ψευδείς ελπίδες


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύμβαση που καλείσαι να κάνεις με το σύστημα στο οποίο εισέρχεσαι, ανήκεις ή από το οποίο αποχωρείς είναι μάλλον το μεγάλο θέμα της νέας εβδομάδας. Μπορεί να ξεκινάς τα νέα σου επαγγελματικά καθήκοντα σε ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο καλείσαι να διαβάσεις καλά ώστε να κατανοήσεις τον τρόπο με τον οποίο έχουν μοιραστεί οι ρόλοι, να καταλάβεις την ιεραρχία ώστε να μην πέσεις σε σφάλματα που μπορεί να οφείλονται σε παγίδες που στήνουν άλλοι προς εσένα. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι στο σημείο που αποχωρείς από μία κατάσταση και πρέπει να αφήσεις πίσω σου τις καλύτερες εντυπώσεις, αφού δεν είναι καθόλου χρήσιμο να δημιουργήσεις έχθρες και αντιζηλίες με ανθρώπους που θα μπορούσαν να βρεθούν και πάλι στο δρόμο σου στο μέλλον. Ίσως όμως πάλι απλά να αναλαμβάνεις ένα νέο ρόλο μέσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που αλλάζει στάτους και πρέπει να διαβάσεις καλά τα νέα δεδομένα. Η νέα εβδομάδα λοιπόν αποτελεί την ευκαιρία σου ώστε να κάνεις μία νέα σύμβαση με τον εαυτό σου, αφού οι γύρω σου είναι ο καθρέφτης της εικόνας που θέλεις να διαμορφώσεις για εσένα, χωρίς όμως να είσαι βέβαιος/η πως ακολουθείς τα ενδεδειγμένα βήματα. 

To do: να συστηθείς με τη νέα σου ταυτότητα

Not to do: να βουλιάξεις στην ανυπαρξία


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σου προσφέρει την ευκαιρία για μία εκδρομή σε ένα μέρος που είναι σε θέση να αλλάξει τις παραστάσεις που έχεις μπροστά στα μάτια σου, να αποτελέσει την ευκαιρία για να ξεφύγεις από τις σκέψεις που κάνεις τον τελευταίο καιρό και μπορεί να έχουν φτάσει και στο σημείο της εμμονής. Η ευκαιρία που σου παρουσιάζεται ώστε να αλλάξεις το περιβάλλον σου είναι πολύ σημαντική και καλό θα ήταν να τολμήσεις να κάνεις κάτι που θεωρείς πως μπορεί να σε ξεβολεύει, γιατί με αυτό τον τρόπο θα κατορθώσεις να απλώσεις το βλέμμα σου πέρα από εκεί που έχεις συνηθίσει. Από την άλλη πλευρά, αν βιώνεις μία έντονη καθημερινότητα, τότε θα πρέπει να προσέξεις την επικοινωνία σου με κόσμο που δεν έχει συνηθίσει να σε βλέπει με αυτό τον τρόπο, αφού είναι πιθανό να λειτουργήσεις αυταρχικά χωρίς να το εννοείς και να δημιουργήσεις τριγμούς σε σχέσεις που δεν είναι ακόμα έτοιμες να αντιμετωπίσουν θέματα προς επίλυση.

To do: να αποδράσεις

Not to do: να μιλήσεις χωρίς να σκέφτεσαι πως ακούγεται αυτό που λεςΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να κουβαλά μαζί της νέα στον τομέα των οικονομικών που δεν προέρχονται από τη δική σου βούληση, που στηρίζονται στις αποφάσεις άλλων τις οποίες καλείσαι να εξετάσεις, εκλογικεύσεις και αναλύσεις. Αν υπάρχουν αποφάσεις που σχετίζονται με την αμοιβή από τη δουλειά σου, τότε μπορεί να αντιλαμβάνεσαι πως δεν μπορείς να αισιοδοξείς και πάρα πολύ, αλλά πως πρέπει να συμμαζέψεις κάποια σχέδια που έχεις κάνει και αφορούν επενδύσεις και υποχρεώσεις σου. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία περίοδο διακανονισμού χρηματικών σου οφειλών, τότε φρόντισε να εξυγιάνεις την τσέπη σου, κυρίως μέσα από την ολοκλήρωση κάποιων υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει, ώστε να είσαι πλέον σε θέση να γνωρίζεις πως ακριβώς μπορείς να κινηθείς παρακάτω. Στον ερωτικό τομέα, θα ήταν χρήσιμο να μπορέσεις να συζητήσεις με το έτερο ήμισυ ένα θέμα που δημιουργεί εντάσεις και πείσμα στη σχέση σας, γιατί υπάρχει λύση, αλλά αρνείστε να τη δείτε αφού έχετε σταθεί στη δική σας οπτική χωρίς να κάνετε βήμα προσέγγισης. 

To do: να εξυγιάνεις τα οικονομικά σου

Not to do: να πιστέψεις ότι ακούς


ΙΧΘΥΕΣ

Η συγκέντρωση ολοένα και περισσοτέρων πλανητών στην Παρθένο τη νέα εβδομάδα σηματοδοτεί μία έντονη περίοδο για τη ζωή σου, αφού θα κληθείς να δώσεις απαντήσεις σχετικά με το μέλλον των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Αν συγκεντρώνονται απέναντι σου άτομα που έχουν βαλθεί να μιλήσουν μία γλώσσα που θα πρέπει να αναγνωρίσεις και να αποκρυπτογραφήσεις, τότε φρόντισε να δώσεις σημασία σε λεγόμενα που έχουν τη δυναμική να ανοίξουν νέους δρόμους στη ζωή σου. Αν ένα άτομο κριτικάρει και σχολιάζει κομμάτια των επιλογών σου, αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να μείνεις στην επιφάνεια της πράξης, αλλά να εξετάσεις μήπως έχεις απέναντι σου κάποιον/α που έχει βαλθεί να σε βοηθήσει να επιλύσεις σε βάθος θέματα που κάτω από άλλες περιστάσεις μοιάζουν με παγίδες για τη λογική σου. Αν πάλι λαμβάνεις μία πρόταση που σε βάζει σε σκέψεις, τότε προσπάθησε να εξετάσεις την πρόσκληση που έχεις λάβει μακριά από υπάρχουσες εικόνες και καταστάσεις που έχεις βιώσει, αφού χρειάζεσαι απόσταση και χώρο για να δεις καθαρά τις συνθήκες που σου προτείνονται. 

To do: να εμπιστευτείς συγκεκριμένα άτομα

Not to do: να ενθουσιαστείς με την πληθώρα προτάσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες