Πλανητικό Σκηνικό 8/8/2017 : Μία συμφωνία που βολεύει - astroboro.gr

Άκου ΔΥΝΑΤΑ τον XFMgr

Instagram posts

Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Πλανητικό Σκηνικό 8/8/2017 : Μία συμφωνία που βολεύει

Αποτέλεσμα εικόνας για πλανήτες


Η σύνοδος της Σελήνης με το Νότιο Δεσμό στον Υδροχόο την Τρίτη 8 Αυγούστου φαίνεται να θέλει να τονίσει την ευεργετική επίδραση της λήψης απόστασης από τα γεγονότα με στόχο να εξαχθούν τα κατάλληλα συμπεράσματα. 

Η αντίθεση του Ερμή από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς επισημαίνει την ανάγκη του πνεύματος να κατεβάσει ταχύτητα και να αφεθεί σε σκέψεις και ιστορίες που μπορεί να μην έχουν σχέση με την πραγματικότητα, αλλά μπορούν να διαμορφώσουν μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ιστορία. Η ανάγκη να υπάρχει θόρυβος γύρω σου έχει να κάνει με την ευκαιρία που σου δίνεται να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο, ώστε να αφήσεις στην άκρη τις προσωπικές σου σκέψεις, να αγνοήσεις τη φωνή μέσα σου, να χάσεις την εσωτερική σου πυξίδα. Μοιάζει σαν να θέλεις να αφήσεις άλλους να πάρουν το τιμόνι στα χέρια τους και να επιλέγεις να ακολουθήσεις παρά να οδηγήσεις τις εξελίξεις. 

Αν οι εσωτερικές και εξωτερικές αντοχές είναι πλέον μειωμένες, τότε προσπάθησε να ακούσεις την ανάγκη σου για περισσότερη ξεκούραση από ότι συνήθως. Η επιθυμία για να βρίσκεσαι σε ένα γνώριμο περιβάλλον, έχει να κάνει με την ευκαιρία που σου δίνεται ώστε να αποφύγεις να αναλάβεις νέες πρωτοβουλίες και να επιτρέψεις στη ροή των πραγμάτων να κυλήσει. Ακόμα και αν βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον με ανθρώπους που σκέφτονται διαφορετικά από εσένα, φρόντισε να συμφωνήσεις μαζί τους, αφού δεν έχεις αντοχές ακόμα και για λεκτικές συγκρούσεις που απλά εκτονώνουν την εσωτερική ένταση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες