Σεληνιακή έκλειψη 7/8/2017 : Ο χορός της φωτιάς... - astroboro.gr

Άκου ΔΥΝΑΤΑ τον XFMgr

Instagram posts

Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

Σεληνιακή έκλειψη 7/8/2017 : Ο χορός της φωτιάς...

Αποτέλεσμα εικόνας για star moon

Η Σεληνιακή έκλειψη της 7ης Αυγούστου στη 15η μοίρα του Υδροχόου, σε αντίθεση με τον Άρη από το Λέοντα και ευνοϊκό εξάγωνο με το Δία από το Ζυγό, φαίνεται να ταρακουνά τις ζωές των σταθερών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) με στόχο να ζητήσει αποδείξεις σχετικά με την απόδραση από ένα ηλεκτρισμένο παρελθόν και την προσήλωση σε ένα πολύ πιο ουσιώδες παρόν. 

Η μάχη ανάμεσα στις προσωπικές φιλοδοξίες και τις ομαδικές διεκδικήσεις είναι παρούσα και επιμένει να δοκιμάζει τον εγωισμό ανθρώπων που θα πρέπει να μοιραστούν, να συμμετάσχουν ισότιμα, να δοκιμάσουν να θέσουν την πλεονεξία σε δεύτερη μοίρα. Την ίδια όμως στιγμή, μπορεί κάποιοι να αισθάνονται εγκλωβισμένοι μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες που καταπνίγουν την προσωπική τους φωνή, που λειτουργούν σαν ταφόπλακές κάθε διάθεσης να εκφράσουν τη δυναμική και το συναισθηματικό τους κόσμο. 

Αυτή τη στιγμή λοιπόν είναι πολύ εύκολο να προβάλεις τα προβλήματα και τις ανησυχίες σου πάνω σε ένα άτομο που έρχεται να λάβει το ρόλο του/ης αντιπάλου σου. Η προσωπική σύγκρουση μπορεί να ανάψει για πολύ μικρή αφορμή, αφού το σπίρτο που θα βάλει τη φωτιά είναι παρόν και ενεργοποιημένο. Το μυαλό σου κουβαλά πολλές μνήμες και πικρίες, με αποτέλεσμα να μοιάζεις έτοιμος/η να πέσεις στη μάχη θεωρώντας πως πολεμάς εικόνες που στην πραγματικότητα δεν είναι όμως παρούσες. 

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος λοιπόν θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ως κάθαρση σχετικά με το παρόν και να μην ασχοληθεί καθόλου με το παρελθόν. Φρόντισε να έχεις ξεκάθαρη εικόνα της παρούσας κατάστασης και να διαλευκάνεις κάθε αμφιβολία που κουβαλάς μαζί σου, ακόμα και αν μία συζήτηση ή πράξη μοιάζει με σοβαρό ενδεχόμενο αναστάτωσης στην προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή. Θα πρέπει να μάθεις όμως πως μόνο αν χορεύεις στη φωτιά θα μπορέσεις να νιώσεις και πάλι ζωντανός/η, οπότε κάθε προσπάθεια να παγώσεις τα αισθήματα σου είναι μάλλον μάταιος κόπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες