Πάθος σε... 4 Κινήσεις - astroboro.gr

Άκου ΔΥΝΑΤΑ τον XFMgr

Instagram posts

Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

Πάθος σε... 4 Κινήσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για tips


Τίποτα δεν γίνεται χωρίς πάθος. Αν δεν είσαι παθιασμένη/ος με κάτι το μόνο που καταφέρνεις είναι τελικά να αγανακτείς, να κουράζεσαι, να δυσανασχετείς και το κάθε μέρα σου να φαίνεται όλο και πιο ίδιο, όλο και πιο βαρετό. Το πάθος είναι απαραίτητο συστατικό για να νιώθουμε ζωντανοί οπότε αν δεν υπάρχει καλό είναι να φροντίσεις να το βάλεις στη ζωή σου σε όποιον τομέα κι αν είναι αυτό. Το ζητούμενο είναι να παθιάζεσαι με κάτι και αυτό ακριβώς θα σε κάνει ευτυχισμένη/ο και θα επηρεάσει θετικά και όλα τα υπόλοιπα στην καθημερινότητά σου.


1. Το πάθος δεν είναι μονομανία! 
Μπορεί να είναι μια δουλειά, μπορεί να είναι ένα σπορ, μπορεί να είναι η μητρότητα.... αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που θα σε βγάλει από την ισορροπία σου. Αντίθετα, πρέπει να την ενισχύει! 


2. Σταμάτα άφοβα και γρήγορα
Αν κάτι δεν σε γεμίζει και δεν σε κάνει χαρούμενη/ο σταμάτα! Γρήγορα! "Μια ζωή την έχουμε" και δεν αξίζει να τη ζήσουμε αφήνοντας για το τέλος μόνο την αμφιβολία του τι θα μπορούσες να έχεις κάνει ή να έχεις γίνει. Ολοκλήρωσε αυτό που άρχισες, δώσε τον καλύτερό σου εαυτό και …πάμε για άλλα!


3. Μη ζεις με χαμηλό ταβάνι. 
Ξεκίνα να φτάσεις ψηλά, να πας μακριά. Μην βάζεις τεχνητά όρια στον εαυτό σου: θα σε περιορίσουν και θα "μικρύνουν" τον τρόπο που σε βλέπουν οι άλλοι. 


4. Μείνε περίεργη/ος. 
Όταν ακολουθείς την περιέργειά σου ανακαλύπτεις νέους ορίζοντες και δυνατότητες, εξελίσσεσαι. Για να σου προκαλεί περιέργεια κάτι, σημαίνει πως υπάρχει κάτι να ανακαλύψεις. 
Θα μπορούσε να είναι το πάθος σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες