Ζώδια - Σεπτέμβριος 2017 - astroboro.gr

Άκου ΔΥΝΑΤΑ τον XFMgr

Instagram posts

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017

Ζώδια - Σεπτέμβριος 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια


ΚΡΙΟΣ

Το ζητούμενο του Σεπτεμβρίου είναι αν θα καταφέρει να επικρατήσει η επαναστατική διάθεση απέναντι στην ευκαιρία για χαλάρωση και συμβιβασμό με τα υπάρχοντα δεδομένα. Από τη μία πλευρά, υπάρχει μία έντονη ανάγκη, απαίτηση ή ευκαιρία να ζήσεις κάτι διαφορετικό, να τολμήσεις να κινηθείς με διαφορετικό γνώμονα σε σχέση με την ασφάλεια και συνήθεια του παρόντος. Από την άλλη όμως πλευρά, το μυαλό ή το σώμα φαίνεται να αδυνατούν να συνεργαστούν, με αποτέλεσμα να σου είναι πολύ πιο εύκολο να αναμένεις να σε ξεβολέψουν, αντί να δραστηριοποιηθείς από μόνος/η σου. Αν λοιπόν επιλέξεις να περιμένεις και να θεωρείς πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας σχετικά με τα σημερινά δεδομένα, τότε το δεύτερο μισό του μήνα μπορεί να αρχίσεις να βιώνεις κάποιες αναταράξεις που δε θεωρούσες πως είναι πιθανές. Προς το τέλος του μήνα κάτι φαίνεται να αλλάζει και θα βρεθείς μπροστά σε δεδομένα που απαιτούν την ανάληψη προσωπικής δράσης, γι αυτό μην επιλέγεις να θεωρήσεις δεδομένα κάποια πράγματα που δεν έχεις τον έλεγχο τους. 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου


ΤΑΥΡΟΣ

Ο επαναπροσδιορισμός κάποιων σχέσεων και της ευκαιρίας που δίνεις σε άλλους να έχουν πρόσβαση στην ιδιωτική σου ζωή είναι το ζητούμενο του Σεπτεμβρίου. Με την Αφροδίτη να παραμένει στο Λέοντα τα δύο πρώτα δεκαήμερα, είναι σαν να ετοιμάζεις το σπίτι σου για τη νέα σου ζωή, σαν να θέλεις να τακτοποιήσεις κάποια πράγματα μέσα στο χώρο που θέλεις να περνάς αρκετό χρόνο, σαν να προσπαθείς να βελτιώσεις το κλίμα σε σχέσεις σου. Έχεις όμως και την ευκαιρία για να κάνεις κάτι τέτοιο, αφού η παρουσία πλανητών στην Παρθένο σε βοηθούν ώστε να μπεις ομαλά στη νέα σου καθημερινότητα. Ταυτόχρονα, μπορεί να έχεις δίπλα σου ένα άτομο που είναι σε θέση να σε στηρίξει σε όλες τις εκκινήσεις που κάνεις ή που σου προσφέρει την απαραίτητη ενεργοποίηση ώστε να αποκτήσει η ζωή σου και πάλι νόημα. Προς το τέλος του μήνα, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για ένα ταξίδι, αφού μπορείς να περάσεις όμορφα μακριά από το γνώριμο περιβάλλον σου.

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ό Σεπτέμβριος φαίνεται να σε επαναφέρει απότομα στον τομέα της καθημερινότητας σου, αφού καλείσαι να μπεις στον οικογενειακό ή επαγγελματικό στίβο έχοντας αρκετές απαιτήσεις να φέρεις εις πέρας. Η συναναστροφή σου με πρόσωπα του σπιτιού ή της δουλειάς μπορεί να είναι δύσκολη και να σημειωθούν κάποιες προστριβές, που φαίνεται να μη λύνονται και πολύ εύκολα ή να χρειάζεται να υπάρξει το δίπολο των ρόλων θύτη/θύματος για να βγει συμπέρασμα. Από την άλλη βέβαια πλευρά, είναι μάλλον ανάγκη να βρεθούν λύσεις σε θέματα που χρονίζουν, ειδικά αυτή την εποχή που ίσως να θέλεις να κάνεις ένα δυναμικό ξεκίνημα σβήνοντας από μπροστά σου εκκρεμότητες που γνωρίζεις πως σε βαραίνουν όσο τις αφήνεις στον αέρα. Προς το τέλος του μήνα καλό θα ήταν να αναμένεις και ένα τέλος σε μία κατάσταση που δεν μπορεί να συνεχίσει να υφίσταται, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως το τέλος σε αφήνει κάπως μετέωρο/η, τουλάχιστον για λίγο ακόμα χρονικό διάστημα. 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτά που σκέφτεσαι σε σχέση με αυτά που αποφασίζεις να πεις είναι ένα μεγάλο στοίχημα για το Σεπτέμβριο. Το μυαλό σου φαίνεται να δουλεύει σε ρυθμούς που δεν περνούν απαρατήρητοι από τους γύρω σου, με αποτέλεσμα να έρχεται κόσμος προς την πλευρά σου για να μάθει τι είναι αυτό που σκέφτεσαι, τι σχεδιάζεις ή τι κρύβεις από αυτούς. Μπορεί να βιώνεις μία έντονη ανησυχία, να προσπαθείς να ισορροπήσεις πάνω σε ένα σκοινί που είναι προδιαγεγραμμένο να σπάσει, με αποτέλεσμα να παλεύεις να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου. Φροντίζοντας λοιπόν να κρατήσεις κάποιες από τις σκέψεις σου, κάποια από τα σχέδια σου, κρυφά από κάποια άτομα, στην ουσία προσπαθείς να διαμορφώσεις το πλάνο που καταστρώνεις, με στόχο να το διαφυλάξεις από εισβολείς. Να έχεις όμως στο νου σου, πως θα χρειαστεί να συζητήσεις κάποια από αυτά που σε προβληματίζουν, επειδή είναι πιθανό να μην είσαι ιδιαίτερα αντικειμενικός/η στην κρίση σου, απλά πρέπει να επιλέξεις κατάλληλα το άτομο που θα κάνεις αυτή την συζήτηση.

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου


ΛΕΩΝ

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σου τα δύο πρώτο δεκαήμερα του Σεπτεμβρίου αποτελεί μία καλή αφορμή για να κοιτάξεις την εικόνα σου, για να περάσεις όμορφα, για να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις χωρίς να σκέφτεσαι υποχρεώσεις και ευθύνες. Έχεις άλλωστε την ευκαιρία να κερδίσεις χρόνο με στόχο να κάνεις επιλογές που καθυστερούν, αφού σου έχει δοθεί ο χρόνος για να σκεφτείς καλύτερα τις επιλογές σου και να ζυγίσεις τα ενδεχόμενα. Την ίδια όμως στιγμή, το μυαλό σου βράζει και η σκέψη σου τρέχει με μεγάλη ταχύτητα σε μία προοπτική που μοιάζει με μεγάλη πρόκληση και σου ζητά να δώσεις μία απάντηση, πριν χαθεί η ευκαιρία. Όταν λοιπόν βρεθείς στα μισά του μήνα, τότε θα πρέπει να μπορείς όχι απλά να αναφέρεις την απόφαση σου, αλλά να φωνάξεις και να την υποστηρίξεις όσο πιο ισχυρά γίνεται, αφού τότε ξεκινά το ταξίδι. Και το ταξίδι αυτό περιλαμβάνει το τέλος μίας καθημερινότητας που θεωρούσες πως μπορούσε να αντέξει, πως ήταν σε θέση να παραμείνει ζωντανή, αλλά μοιάζει σαν να πέθανε εντελώς ξαφνικά και με τρόπο απόλυτο. 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σου, αλλά και η παρουσία του Ερμή μετά τις 10 του μήνα, σηματοδοτούν ένα μήνα που δεν μπορεί παρά να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρων. Η ενασχόληση σου με ένα νέο τομέα ή αντικείμενο, η είσοδος σου σε μία νέα φάση της σχέσης σου, η ευκαιρία να αλλάξεις ταχύτητα σε ένα θέμα που σε έχει ταλαιπωρήσει τον τελευταίο καιρό, είναι σημάδια πως μπορεί να ξημερώσει κάτι νέο. Την ίδια όμως στιγμή, υπάρχει ο κίνδυνος του να αναλάβεις δράση που δεν μπορείς να αντέξεις και πολύ εύκολα, του να θελήσεις να τρέξεις τη στιγμή που δεν έχεις προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα να μην κρίνεις κατάλληλα τις επιλογές που έχεις μπροστά σου και να πέσεις σε παγίδες. Η παρουσία του Ποσειδώνα απέναντι σου δημιουργεί τέτοιου είδους αυταπάτες, που μπορεί να εκδηλωθούν στον ερωτικό τομέα, μέσα από μία επιλογή που δεν είναι ξεκάθαρη απέναντι σου, ή στον οικονομικό τομέα αφού μπορεί να εμπιστευτείς ένα άτομο ή μία ευκαιρία που καταφέρνουν να κρύψουν κάποια κομμάτια από αυτό που επιλέγουν να σου παρουσιάσουν. 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου


ΖΥΓΟΣ

Η παρουσία αρκετών πλανητών στην Παρθένο το Σεπτέμβριο φαίνεται να δηλώνει πως πρέπει να προετοιμάζεσαι, ψυχικά και πνευματικά, για να δώσεις λύσεις σε θέματα καθημερινότητας ή για να τολμήσεις την υπέρβαση και να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που δε σε χωρά πλέον. Η παρουσία του Δία στο ζώδιο σου συνεχίζει να σου προσφέρει την ευκαιρία για γνωριμίες και επαφές, για νέες σχέσεις και συνεργασίες, για να μπορείς να βλέπεις το μέλλον πολύ πιο καθαρά, αλλά το δεύτερο μισό του μήνα θα πρέπει να προχωρήσεις και σε πράξεις. Απέφυγε να εμπιστευτείς με κλειστά τα μάτια, αρνήσου να αφήσεις το ένστικτο του έξω από το παιχνίδι, προσπάθησε να ψυχολογήσεις τους ανθρώπους που σου παρουσιάζουν ευκαιρίες, αφού είναι καιρός να πιστέψεις σε εσένα. Προς το τέλος του μήνα θα πρέπει να έχεις πλέον αντιληφθεί πως κλείνοντας μία ή περισσότερες πόρτες, δε μένεις μετέωρος/η και χωρίς προοπτικές, αλλά έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα βήμα χωρίς να σέρνεις πίσω σου ότι είναι περιττό. Και ναι, αυτό μπορεί να σε φοβίζει, αλλά είναι καιρός να καλέσεις αυτό που θέλεις δίπλα σου, και όχι να ελκύεσαι από όποιον/α ή ότι σου απλώνει το χέρι για να βαδίσετε μαζί.

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συναναστροφή σου με κόσμο το Σεπτέμβριο φαίνεται να αποτελεί μία μεγάλη εσωτερική σου ανάγκη, αφού χρειάζεσαι να ακούσεις γνώμες και απόψεις, να γνωρίσεις ιδέες και σκέψεις, να λάβεις απαντήσεις και να δεχτείς νέα ερωτήματα, στην προσπάθεια που κάνεις ώστε να διαμορφώσεις έναν τρόπο σκέψης που θα σε βοηθήσει να αποδράσεις από το αδιέξοδο. Μπορεί βέβαια να μην έχεις ακόμα αναγνωρίσεις το αδιέξοδο, να μη φαίνεται πως βρίσκεσαι μπροστά σε παγίδα, να μη δείχνεις προβληματισμένος/η, αλλά στην πραγματικότητα αναζητάς μία ολοκληρωμένη απάντηση σε ένα ερώτημα που μπορεί βέβαια να μην έχεις θέσει φωναχτά στους γύρω σου. Προς το τέλος του μήνα καλό θα ήταν να αρχίσεις να κλείνεις τα αυτιά και τα αισθητήρια σου σε εξωτερικά ερεθίσματα, αφού φαίνεται να είναι ώρα να διαμορφώσεις το δικό σου σύστημα σκέψης, ώστε να αρχίσεις να μιλάς για τα πλάνα σου. Αν χρειαστεί να κερδίσεις χρόνο, τότε επένδυσε σε ένα ταξίδι κάπου μακριά, ώστε να μπορέσεις να βρεις την ησυχία που θα αναζητάς εκείνη την περίοδο. 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επαναφορά στην καθημερινότητα και στην πραγματικότητα φαίνεται να είναι το ζητούμενο του Σεπτεμβρίου, αφού καλείσαι να βάλεις σε βάσεις και καλούπια τα σχέδια που έγιναν τον προηγούμενο μήνα. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι πιθανό να ξεκινά μία νέα δημιουργική φάση της ζωής σου, έχοντας όμως κατά νου πως δίνεις εξετάσεις είτε επειδή αναλαμβάνεις να χτίσεις κάτι νέο, είτε επειδή βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο θα υπάρχουν μάτια πάνω σου. Ίσως πάλι να μετακομίζεις σε μία καινούργια περιοχή και να χρειάζεσαι κάποιο χρόνο προσαρμογής, αφού οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω σου μιλούν ή λειτουργούν διαφορετικά σε σχέση με αυτό που έχεις συνηθίσει. Στον προσωπικό τομέα, μία νέα εποχή φαίνεται να ξεκινά και να στηρίζεται στο γεγονός πως δεν μπορούν να υπάρχουν σκιές στη ζωή σου, αφού θα έρθουν στο φως ανησυχίες και ανασφάλειες. Μάθε να συζητάς αυτά που σε προβληματίζουν αν συνεχίσεις να βρίσκεσαι σε μία σχέση ή ξεκίνα να διαμορφώνεις τη ζωή σου χωρίς την παρουσία του άλλου ατόμου, μαθαίνοντας να αναλαμβάνεις την ευθύνη πράξεων που μέχρι σήμερα δεν είχες υποχρέωση να φέρεις εις πέρας. 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος αρκετών πλέον πλανητών στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να επανέλθει η ζωή σου σε κανονικούς ρυθμούς, αφού το προηγούμενο διάστημα φαίνεται να πιέστηκες ώστε να ζήσεις με ρυθμούς που δεν αντέχεις. Ίσως να αποφασίσεις να κάνεις αυτό το μήνα το ταξίδι που είχες κατά νου, αφού έχεις δίπλα σου την παρέα που σου ταιριάζει και μπορείς να αντέξεις οικονομικά και κάποια δεδομένα που σε ζόριζαν. Ίσως πάλι να επανέρχεσαι σε μία επαγγελματική πραγματικότητα που σε βοηθά να διατηρείς μία συγκεκριμένη καθημερινότητα στη ζωή σου, με αποτέλεσμα να λυτρωθείς από ένα καλοκαίρι που σε έβαλε στη διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης σχετικά με τις ανάγκες και βαθύτερες επιθυμίες σου. Είναι πάλι πιθανό να γίνονται τα απαραίτητα βήματα μίας μετακόμισης σε ένα νέο τόπο, κάτι που βέβαια σε άγχωνε μέχρι πριν από λίγο καιρό, αλλά από εδώ και πέρα θα πρέπει να σε χαλαρώνει, αφού καταφέρνεις να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που ταιριάζουν οι φιλοσοφίες σας. Ο Σεπτέμβριος μπορεί να μαλακώσει το προηγούμενο έντονα χρωματισμένο χρονικό διάστημα, οπότε εκμεταλλεύσου αυτή την ευκαιρία. 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μετά από έναν καυτό Αύγουστο, έρχεται μάλλον η ώρα που θα πρέπει να χωνέψεις αυτά που συνέβησαν, που καλείσαι να βάλεις σε σειρά τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στη ζωή σου. Η καθημερινότητα είναι και πάλι παρούσα και φαίνεται να διεκδικείς ένα καινούργιο μερίδιο σε ένα περιβάλλον που ο ρόλος σου είναι πλέον διαφορετικός. Στον επαγγελματικό τομέα, καλείσαι να αναπροσαρμόσεις τις απαιτήσεις σου, να αποδεχτείς τα φρέσκα οικονομικά δεδομένα, να κατανοήσεις πως οι λειτουργίες του συστήματος έχουν αλλάξει. Προσπάθησε να αποβάλεις παλιές σου συνήθειες, να διαχωρίσεις τη θέση σου από συμπεριφορές που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και να δείξεις πως γίνεσαι μέλος μίας προσπάθειας εξυγίανσης. Στον προσωπικό τομέα, αν είσαι σε μία νέα σχέση, τότε μπορεί να προκύψει το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού και αυτό φαίνεται να αλλάζει τις προτεραιότητες σου. Αν πάλι έφυγες από μία σχέση που έκανε τον κύκλο της, τότε η σεξουαλική σου διάθεση είναι μεγάλη και αυτό σημαίνει πως δεν είσαι έτοιμος/η για δεσμεύσεις, αφού οι ευκαιρίες για σεξουαλική απόλαυση είναι αρκετές. 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου


ΙΧΘΥΣ

Η περίοδος προετοιμασίας της προηγούμενης εποχής φαίνεται να τελειώνει το Σεπτέμβριο αφού θα βρεθείς αντιμέτωπος/η με προκλήσεις έναρξης νέων καταστάσεων. Μετά από μία περίοδο που προσπάθησες να χωνέψεις τις αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, είναι πλέον η ώρα να αναλάβεις το νέο σου ρόλο, να φωνάξεις πως έχεις δικαίωμα σε επιλογές που δείχνουν πως προχωράς παρακάτω, πως είσαι διατεθειμένος/η να κάνεις το επόμενο βήμα. Μία νέα επαγγελματική πρόταση μπορεί να σε δελεάσει και να ξεκινήσεις τη νέα σου συνεργασία, αλλά να θυμάσαι πως πρέπει να είσαι φερέγγυος/η και διατεθειμένος/η να εργαστείς εντός χρονοδιαγράμματος και κανόνων. Μία καινούργια γνωριμία μπορεί να προκύψει, η οποία όμως μπορεί να κουβαλά τα χαρακτηριστικά ενός παρελθόντος που θέλεις να ξεπεράσεις ή που σε ακολουθεί χωρίς να έχεις καταλάβει το λόγο, με αποτέλεσμα να αντιληφθείς πως επαναλαμβάνεις τα παλιά σε νέα σκηνή. Προς το τέλος του μήνα, προσπάθησε να ακούσεις τις συμβουλές από άτομα του φιλικού τομέα, αφού θα σε φέρουν σε μία πραγματικότητα που καλό θα ήταν να μη χάσεις από τα μάτια σου. 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες