Ζώδια 14 - 20/8 : Εβδομαδιαίες Προβλέψεις - astroboro.gr

Άκου ΔΥΝΑΤΑ τον XFMgr

Instagram posts

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Ζώδια 14 - 20/8 : Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Αποτέλεσμα εικόνας για ζωδια
ΚΡΙΟΣ

Η ανάγκη σου να παραμείνεις μακριά από κάθε τι μπορεί να θυμίζει καθημερινότητα και ρουτίνα, από ψυχαναγκαστικές δουλειές, από απαίτηση να ασχοληθείς με κάτι που εμπεριέχει κόπο και προσπάθεια, είναι κάτι περισσότερο από εμφανής τη νέα εβδομάδα. Μπορεί να ξεχνάς συναντήσεις και υποχρεώσεις σου, να βάλεις στην άκρη μία ροή της καθημερινότητας σου που σε έχει κουράσει, να σταματήσεις ακόμα και να ακολουθείς ένα αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής. Κάτι νέο έχει μπει στη ζωή σου και σε έχει κάνει να χάσεις την επαφή με τη μέχρι σήμερα πραγματικότητα, και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να ζήσεις σε όλο το μεγαλείο του. Θέλεις να βρεθείς όσο το δυνατό περισσότερο μακριά από το σπίτι σου ή το χώρο που συμβολίζει την καθημερινή διαβίωση, γι αυτό μπορεί να προτείνεις ένα ταξίδι ή μία έκπληξη σε ένα άτομο που έχει έρθει για να δώσει νέο νόημα στο μέλλον σου. Είσαι από τα άτομα που δε φοβάται να κάνει τομές με το σήμερα για να ζήσει ένα ελπιδοφόρο αύριο, και αυτό είναι κάτι που φαίνεται να σε τσιγκλάει έντονα τη νέα εβδομάδα. 

To do: να ζήσεις το σήμερα

Not to do: να προσπαθήσεις να βάλεις καλούπια στην καρδιά σου

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου


ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαντάζει ως την ιδανική στιγμή σου να ασχοληθείς πολύ σοβαρά με ένα θέμα οικογενειακού ή επαγγελματικού περιεχομένου με στόχο να θέσεις τις βάσεις ώστε να το χτίσεις ή ανακαινίσεις με τρόπο που εκφράζει εσένα. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πως βρίσκεσαι στη δίνη μίας μεγάλης αλλαγής ή πως βγαίνεις από μία σύγκρουση που έφερε αλλαγή στον τρόπο που βλέπεις πλέον τα πράγματα μπροστά σου. Αυτό που έχει σημασία πλέον είναι να αφήσεις τις σκέψεις και τα σχέδια στην άκρη, να πάψεις να συζητάς και να κριτικάρεις, με στόχο να ξεκινήσεις να παράγεις έργο. Θα χρειαστεί να αποδείξεις πως μπορείς να γεννήσεις κάτι νέο που φέρει την προσωπική σου σφραγίδα και δε μένεις δέσμιος/α στην παγίδα αποκτημάτων και συνηθειών που τρομάζεις να τα πετάξεις από πάνω σου, κάτι που βέβαια γνωρίζεις πως μπορεί να σε φέρει σε αντιπαράθεση με άτομα που έχουν στο αίμα τους την ικανότητα να δημιουργούν και όχι απλώς να σπέρνουν υποσχέσεις. Μη φοβηθείς και μην προσπαθήσεις να κοντράρεις τους φωτεινούς ανθρώπους, αφού δεν είναι αντίπαλοι σου, αλλά παραδείγματα προς εκπαίδευση. 

To do: να ασχοληθείς σοβαρά με το χώρο του σπιτιού σου

Not to do: να κολλήσεις σε λεπτομέρειες που σε θυμώνουν

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ευκαιρία της εβδομάδας ονομάζεται ταξίδι ή απόδραση μακριά από την καθημερινότητα και δε θα πρέπει να πάει χαμένη. Η επιλογή για μοναχικό ή με συντροφιά ταξίδι είναι ένα θέμα που θα πρέπει να σε απασχολήσει βέβαια λίγο πιο σοβαρά από ότι συνήθως, αφού καλείσαι να δείξεις με αυτό τον τρόπο πως μπορείς να ιεραρχείς τις ανάγκες σου. Δε χρειάζεται να προσπαθήσεις να αποφύγεις ανθρώπους και καταστάσεις μέσα από μία τέτοια πράξη, να θελήσεις να κλειστείς τις σκέψεις σου κάνοντας μία τέτοια απόδραση μακριά από όλους και όλα. Έχεις την ανάγκη να αλλάξεις παραστάσεις, αλλά μπορείς να έχεις δίπλα σου ένα πρόσωπο που είναι σε θέση να συμπληρώσει τη σκέψη σου, αβίαστα και χωρίς να πρέπει να εξηγήσετε πολλά μεταξύ σας. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία περίοδο που θα πρέπει να λειτουργήσεις με προσοχή στη λεπτομέρεια, τότε οπλίσου με δύναμη, αφού μπορεί να υπάρξουν ανατροπές στο πρόγραμμα και καθυστερήσεις που σε εκνευρίζουν, και θα πρέπει να τις εντάξεις ομαλά στην καθημερινότητα σου, χωρίς να ανατρέψουν οριστικά κάποιες καταστάσεις που έχεις μοχθήσει ώστε να τις κάνει να ρολάρουν.

To do: να κρατήσεις το μυαλό σου στη Γη

Not to do: να αποδράσεις χωρίς να ξέρεις αν το αντέχεις

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι πως έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις υπάρχουσες καταστάσεις της ζωής σου, κάνοντας όμως κινήσεις που ταρακουνούν τα νερά, χωρίς να τις αναφέρεις ή προειδοποιείς, χωρίς να τεμπελιάζεις και να αναβάλεις τα σχέδια σου, χωρίς να δείχνεις έλεος ως προς την εποχή που αποφασίζεις να κινητοποιηθείς. Θα μπορούσες να εκμεταλλευτείς καταστάσεις και να βελτιώσεις τον οικονομικό τομέα, μέσα από κινήσεις που δείχνουν πως έχεις τη διάθεση να βγεις μπροστά και να αναλάβεις τα ηνία, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως εκτίθεσαι σε κριτική ή άλλους κινδύνους. Θα πρέπει να ζυγίσεις πολύ σοβαρά μία επαγγελματική πρόταση αυτή την περίοδο, αφού δε μετρά μόνο το χρήμα, αλλά και οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου. Στον ερωτικό τομέα, καλύτερα να αποφύγεις να φιλτράρεις τα συναισθήματα μέσα από τη λογική, αφού αυτή την περίοδο πάσχεις από έλλειψη ορθολογισμού, οπότε ζήσε αυτό που σου συμβαίνει χωρίς να σκέφτεσαι τι σημαίνει και τι μπορεί να φέρει αργότερα στο μέλλον.

To do: να αντιληφθείς πως δημιουργείς αντιπάθειες

Not to do: να μαζευτείς επειδή δημιουργείς αντιπάθειες

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου


ΛΕΩΝ

Η σύνοδος του Ήλιου με το Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο σου όλη την εβδομάδα προετοιμάζει το έδαφος για ένα νέο ξεκίνημα, για νέα που φαίνονται ικανά να αλλάζουν τη ρότα της ζωής σου. Καλείσαι να αποδεσμευτείς από ανθρώπους και αντικείμενα που απλώς σέρνεις μαζί σου, γιατί βρίσκεσαι στο χρονικό σημείο που θα κάνεις την επανάσταση σου ώστε να κάνεις επιτέλους αυτό για το οποίο έχεις πραγματικά ετοιμαστεί. Μπορεί να σπας μία σχέση ή συνεργασία που για πολύ κόσμο έμοιαζε με σίγουρο λιμάνι, αλλά εσύ γνωρίζεις πολύ καλύτερα από όλους πως δεν μπορείς να συμβιβαστείς με τη μετριότητα. Μπορεί να αποφασίζεις να ανοίξεις ένα νέο δρόμο στον ερωτικό ή επαγγελματικό τομέα, χωρίς να τρομάζεις από το ρίσκο που αναλαμβάνεις, αλλά η ανάγκη σου να εκφραστείς ολοκληρωτικά είναι πολύ μεγαλύτερη από την ευκαιρία να πιαστείς από σταθερές και γνώριμες μανιέρες. Μπορεί να λειτουργείς κάπως υπερβολικά αυτή την εβδομάδα, αλλά το βέβαιο είναι πως γνωρίζεις πως βρίσκεσαι στο σημείο που έχεις κάθε δικαίωμα να υπερβάλεις, αφού μπορείς να το υποστηρίξεις. 

To do; να ετοιμάσεις το έδαφος της αλλαγής

Not to do: να συμβιβαστείς με κάτι που έχεις ξεπεράσει χωρίς να βρίσκεστε καν σε κούρσα ταχύτητας

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σου θα μπορούσε να είναι ένα καμπανάκι πως ζεις σύμφωνα με το παρελθόν ή πως περνάς το χρόνο σου με τρόπο που τελικά δε σου αφήνει και μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας και ευχαρίστησης. Επειδή υπάρχει αρκετή κινητικότητα από πλανήτες στο ζώδιο του Λέοντα, καλό θα ήταν να ασχοληθείς πιο σοβαρά με κατάλοιπα ενός παρελθόντος που συνεχίζει να υπάρχει και χτυπά χορδές που δεν έχεις τη δυνατότητα να ελέγξεις συνειδητά. Η συντροφιά ανθρώπων που αντιλαμβάνεσαι πως δεν είναι σε θέση να καλύψουν τις ανάγκες σου είναι ένα θέμα που δεν μπορείς να αφήνεις στην τύχη του, αφού αισθάνεσαι πως παραμένει στάσιμος/η και αυτό σε βαραίνει. Αυτό που σου αναφέρω παραπάνω δεν είναι απαραίτητο να έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου, αλλά μπορεί να αφορά την προσωπική σου ζωή, την οποία διατηρείς σε μία κατάσταση ύπνωσης ή συνήθειας, κάτι που έχει επίδραση στη ζωτικότητα σου. Τόλμησε να μιλήσεις με ειλικρίνεια για τις επιλογές που έχεις κάνει και δε σου έχουν βγει και τότε θα καταλάβεις πως έχεις μερίδιο ευθύνης. 

To do: να κάνεις μία ειλικρινή αυτοκριτική

Not to do: να προσπαθήσεις να ξεκινήσεις κάτι νέο με παλιά υλικά

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου


ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη σου να παρατείνεις τις διακοπές ή την απόδραση από την καθημερινότητα έχει να κάνει με την ευκαιρία που έχεις ώστε να βάλεις το μυαλό σου στον πάγο, να σταματήσεις τις σκέψεις σου και να βρεις το χρόνο ώστε να χαλαρώσεις. Η συντροφιά ανθρώπων που έχουν τη δυνατότητα να σε ταξιδέψουν με τον τρόπο που εκφράζουν τα όνειρα τους είναι μία εξαιρετική πτυχή της εποχής, αφού θα καταφέρεις να έρθεις σε επαφή με ένα μέλλον που είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με αυτό που σε απασχολεί μέχρι σήμερα. Αν πάλι αυτό το χρονικό διάστημα κάνεις γνωριμίες με έντονο ερωτικό ενδιαφέρον, τότε να θυμάσαι πως αποφασίζεις να κινηθείς σε μία τροχιά που είναι μακριά από την καθημερινότητα σου, που σε παρασύρει σε μία νέα κατάσταση χωρίς όμως να είσαι σε θέση ασχοληθείς, για την ώρα τουλάχιστον, με αυτά που αφήνεις στην άκρη. Φρόντισε λοιπόν να ζήσεις αυτό που έχει προκύψει, χωρίς όμως να κλείνεις οριστικά από τον ορίζοντα σου καταστάσεις που δεν είσαι σίγουρος/η πως μπορείς να αφήσεις να απομακρυνθούν, αφού δεν έχεις αξιολογήσει το όφελος που έχουν στη ζωή σου.

To do: να ξεχαστείς

Not to do: να λάβεις αποφάσεις που απαιτούν την υπογραφή σου

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να προετοιμάζει τις εξελίξεις που θα φέρουν αλλαγή στη δημόσια εικόνα σου, είτε μέσα από τα επαγγελματικά είτε μέσα από τα οικογενειακά σου θέματα. Η στιγμή που θα κληθείς να αποφασίσεις αν θα ακολουθήσεις ένα νέο μονοπάτι που έχει να κάνει με την καινούργια σου ταυτότητα, που συμβολίζει μία νέα εποχή στη ζωή σου, είναι παρούσα και σε ωθεί να δείξεις θάρρος και τόλμη μπροστά στη συγκεκριμένη πρόκληση. Βάζοντας τα θεμέλια μίας επαγγελματικής αλλαγής, θα πρέπει να έχεις κατά νου πως δεν κάνεις απλά μία αλλαγή στο χώρο της δουλειάς σου, αλλά πως αποφασίζεις να φέρεις μία διαφορετική υπόσταση που είναι βέβαιο πως θα ξενίσει ή ακόμα και εκνευρίσει κάποιους. Αν πάλι κάνεις ένα βήμα στον προσωπικό τομέα, τότε μία συγκατοίκηση ή συμβίωση θα μπορούσε να σημαίνει πως είσαι έτοιμος/η και για το βήμα της οικογένειας, κάτι που βέβαια σε κάνει να ιεραρχείς διαφορετικά κάποια πράγματα στη ζωή σου. Η νέα εβδομάδα φαίνεται να φέρνει στην επιφάνεια δικές σου επιθυμίες και διαθέσεις που δεν είχες αξιολογήσει ουσιαστικά μέχρι σήμερα, οπότε προετοιμάσου για μία σύγκρουση ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό σου. 

To do: να νιώσεις την εσωτερική πίεση για προσωπική εξέλιξη

Not to do: να κάνεις κάτι που γνωρίζεις πως δεν έχει πλέον νόημα

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα εβδομάδα μοιάζει με την ιδανική ευκαιρία ώστε να κοιτάξεις κατάματα το μέλλον και να αποφασίσεις κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να ρισκάρεις. Η απόφαση σου να ζήσεις σύμφωνα με δεδομένα που κουβαλούν τη δική σου σφραγίδα είναι ένα ζήτημα που μπορεί να κυριαρχήσει στις συζητήσεις σου. Η αναζήτηση νέου στόχου μπορεί να περιλαμβάνει ένα ταξίδι σε ένα μέρος που δεν περίμενες να ανακαλύψεις ένα άτομο που μοιάζει να ήρθε τη στιγμή που δεν είχες σχεδιάσει κάτι τέτοιο. Η συζήτηση με αυτό το άτομο, η επαφή με έναν τρόπο σκέψης που δεν έχεις συνηθίσει και η ευκαιρία να ταξιδέψεις πνευματικά, θα μπορούσαν να αλλάξουν όλη την κοσμοθεωρία σου αυτή την εβδομάδα. Τα νέα που λαμβάνεις από το εξωτερικό μπορεί να σε οδηγούν σε νέα μονοπάτια, να κινούν διαδικασίες στην καριέρα σου που φαίνεται να κινείται πλέον πάνω σε νέα βάση. Στον ερωτικό τομέα, εξέφρασε αυτό που έχεις ανάγκη και αναζητάς, και τότε μπορεί να ανακαλύψεις πως έχεις αυτό το άτομο κοντά σου, χωρίς να είσαι σε θέση να το δεις καθαρά όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. 

To do: να αποδράσεις σε ένα μέρος που αλλάζει το χρώμα του βλέμματος σου

Not to do: να συνεχίσεις να αναλώνεσαι σε λεπτομέρειες

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αναμέτρηση σου με αυτό που βρίσκεται απέναντι σου φαίνεται να οδηγείται σε μία περίοδο που θα χρειαστεί να γεννηθεί ένα νέο συμβόλαιο, να υπογραφεί ένα συμφωνητικό στο οποίο όμως είναι πλέον φανερό πως δεν υπάρχουν ισότιμα μέλη. Η αλήθεια είναι πως η άλλη πλευρά μπορεί να έχει μεγάλη επίδραση πάνω σου, να καταφέρνει να επηρεάζει τις σκέψεις, τις αποφάσεις και τις κινήσεις σου, οπότε κάθε προσπάθεια να δράσεις ατομικά μοιάζει με προσπάθεια χωρίς επιτυχία. Αυτό λοιπόν που θα πρέπει να έχεις ως στόχο είναι να μπορέσεις να αποκρυσταλλώσεις την επιρροή της άλλης πλευράς στη ζωή σου, ώστε να αποφύγεις να διώξεις από κοντά σου ανθρώπους που θα μπορούσαν να την επηρεάσουν θετικά, επειδή νομίζεις πως αναλαμβάνουν το τιμόνι της ζωής σας στα χέρια τους. Η συνύπαρξη και συνεργασία είναι δύο όροι που θα πρέπει να αφομοιώσεις κάπως διαφορετικά πλέον, αφού είναι καιρός να καταλάβεις πως η αναγνώριση δεν έρχεται όταν φτάσεις στην κορυφή μόνος/η, αλλά όταν φτάσεις στην κορυφή που ορίζει μία πορεία που ακολουθείται από κοινού με το άτομο που ορίζεται ως καρμικός σύντροφος. 

To do: να αναγνωρίσεις το έτερο σου ήμισυ

Not to do: να κλειστείς στο καβούκι σου

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Και αν σου ζητούσε να αφήσεις αυτό που έκανες μέχρι σήμερα και να ξεκινήσεις κάτι νέο στο πλευρό του/ης, τότε πως θα αντιδρούσες; Θα παρέδιδες τα κλειδιά του οχήματος στα χέρια του/ης για να αφήσεις την τύχη σας στη μοίρα που θα αποφάσισε να ορίσει; Μπορεί το παραπάνω σενάριο να μοιάζει με παραμύθι, αλλά υπάρχει πιθανότητα να λάβει χώρα τις επόμενες ημέρες στη ζωή σου, οπότε καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος/η για κάτι τέτοιο. Η αλήθεια είναι πως σε έχει κουράσει η επανάληψη της καθημερινότητας, όσο και αν κάτι τέτοιο σε βολεύει αφού σε βοηθά να διατηρείς τον έλεγχο της ζωής σου, ώστε να έχεις την ευκαιρία να προτείνεις αλλαγές στις ζωές των άλλων. Όταν όμως έχεις μπροστά σου την ευκαιρία να βάλεις φωτιά στη δική σου ζωή, όταν μπορείς να την προσφέρεις ένα ηλεκτροσόκ που την επαναφέρει σε εγρήγορση, τότε πως μπορείς να αποφύγεις μία τέτοια πρόκληση; Η νέα εβδομάδα σε βάζει στο κλίμα μίας απόφασης που μπορεί να ανοίγει μία νέα πόρτα μπροστά σου, γι αυτό μη μένεις δέσμιος/α αγκυλώσεων, αλλά απελευθερώσου από κλισέ και μανιέρες που σε έχουν οδηγήσει στο να θεωρείσαι μονοδιάστατος/η. 

To do: να αντιληφθείς τη δυναμική της στιγμής

Not to do: να προσπαθήσεις να αποφύγεις την πρόκληση

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου


ΙΧΘΕΙΣ

Η νέα εβδομάδα προσφέρει την ευκαιρία να βελτιώσεις γενικότερα την υγεία σου, να ασχοληθείς με τομείς της ζωής σου που έχουν επιρροή στην ψυχολογία σου ώστε να νιώσεις πολύ καλύτερα. Η συζήτηση ή επαφή με ένα πρόσωπο που είναι σε θέση να προσφέρει νέα ματιά απέναντι στα πράγματα, θα μπορούσε να τονώσει τον υγιή σου εγωισμό και να αναθεωρήσεις τον τρόπο που έχεις αποφασίσει να αντιμετωπίσεις μία κατάσταση που σε ζορίζει. Μία επαγγελματική σχέση που σε πιέζει δεν μπορεί να αποτελέσει αφορμή για παραίτηση, αλλά μία πολύ καλή ευκαιρία για να αναρωτηθείς ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου και μέχρι που είσαι διατεθειμένος/η να φτάσεις για να τις ικανοποιήσεις. Μία ερωτική σχέση που αρχίζει να κουβαλά στοιχεία ρουτίνας και συνήθειας, θα πρέπει να αλλάξει ρότα, γιατί διαφορετικά έχει άσχημη επίδραση στη σωματική σου υγεία, λόγω ψυχοσωματικών θεμάτων που φέρνει στην επιφάνεια. Η νέα εβδομάδα σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς με το κατά πόσο είσαι καλά με τις επιλογές σου, αφού διαφορετικά θα αντιμετωπίσεις προβλήματα που είναι πλέον ολοφάνερα πάνω σου. 

To do: να ρυθμίσεις κάποιες λεπτομέρειες επαγγελματικού χαρακτήρα

Not to do: να βιαστείς να κάνεις μία επιλογή που δεν είναι ακόμα ξεκάθαρη

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες