Οι όψεις 7/7 και Πανσέληνος στον Αιγόκερω την Κυριακή 9/7 - astroboro.gr

Άκου ΔΥΝΑΤΑ τον XFMgr

Instagram posts

Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Οι όψεις 7/7 και Πανσέληνος στον Αιγόκερω την Κυριακή 9/7

Σχετική εικόνα

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Τοξότη και το τετράγωνο με το Χείρωνα από τους Ιχθείς την Παρασκευή 7 Ιουλίου δείχνει πως πρόκειται για μία δύσκολη ημέρα, που απαιτεί γερά νεύρα και ικανότητα διαχείρισης τραυματικών καταστάσεων χωρίς να χάνεις την αντικειμενική σου ματιά απέναντι στα πράγματα. 

Αν ανήκεις στο μεταβλητό σταυρό των ζωδίων/ωροσκόπων (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) τότε είναι πολύ πιθανό να νιώθεις μία σωματική ή ψυχική εξόντωση, να ανυπομονείς να περάσει η συγκεκριμένη ημέρα ώστε να ξεκουραστείς. Θα υπάρξουν όμως δύσκολες συζητήσεις και συνδιαλλαγές και θα χρειαστεί να υψώσεις τον τόνο της φωνής σου ή να απαντήσεις σε ανθρώπους που κάνουν κάτι αντίστοιχο προς την πλευρά σου. Θα θελήσεις να ξεφύγεις από αυτή τη δύσκολη συγκυρία, αλλά αυτό δε φαντάζει ιδιαίτερα εύκολο. 

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να σε βοηθήσει να αντιληφθείς ακόμα καλύτερα το κλείσιμο ενός κύκλου που είναι προ των πυλών και θα λάβει χώρα τις επόμενες ημέρες. 

Η επερχόμενη Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερο την Κυριακή 7:08 θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα δείξει με τον πλέον απόλυτο τρόπο την αδυναμία σύμπλευσης κάποιων ανθρώπων μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να υπάρξουν οριστικές διακοπές συνεργασίας και σχέσης. Η σημερινή ημέρα είναι μία πρόβα των επόμενων ημερών, οπότε προσπάθησε να αντιληφθείς που έγκειται η δυσλειτουργία και με ποιο τρόπο θα επανέλθει η ισορροπία. 
ΚΡΙΟΙ.


Διατηρείτε πολύ δύσκολα τις ισορροπίες στη ζωή σας αυτό το διάστημα. Δεν είναι και η καλύτερη στιγμή σας γι αυτό καλύτερα να μην κάνετε τώρα κινήσεις που μπορεί να στιγματίσου ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στη ζωή σας… ΤΑΥΡΟΙ. 

Οι στόχοι και τα όνειρα που κάνετε είναι πραγματικά πολλά και ο δρόμος δείχνει να είναι καθαρός, όμως τρίτα πρόσωπα σας δημιουργούν εμπόδια που αν δεν τα προσέξετε μπορεί να σας δημιουργήσουν πολλά προβλήματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ


Αν είστε σε σχέση ή σε κάποιο φλέρτ, ό σύντροφός σας θα κάνει λάθος κινήσεις απέναντί σας και αυτό θα σας επηρεάσει στο να σκεφτείτε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν με παρόμοιες καταστάσεις. Τα οικονομικά σας τα χειρίζεστε εντελώς λάθος και αυτό θα σας φέρει μπλεξίματα. 


ΚΑΡΚΙΝΟΙ. 

Δύσκολα τα πράγματα, Αυτή η πανσέληνος θα είναι για εσάς ιδιαίτερα δύσκολη. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα είναι ιδιαίτερα ευάλωτος και σας οδηγεί στην εσωστρέφεια. Οι σκέψεις ιδιαίτερα σκοτεινές και απαισιόδοξες. Τα πρόσωπα στην οικογένειά σας ίσως σας πιέζουν να πάρετε αποφάσεις που δεν είστε ακόμα έτοιμοι να στηρίξετε. 

ΛΕΟΝΤΕΣ. 

Θέλετε και ψάχνετε την ηρεμία σας.. Προσοχή σε θέματα υγείας που είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί από ένα θέμα στην εργασία σας που πρέπει να τακτοποιήσετε. Να θυμάστε είστε βασιλιάδες και πρέπει να πάρετε αποφάσεις όχι μόνο για εσάς, αλλά και για ανθρώπους που είναι δίπλα σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΙ. 

Οι Στόχοι και τα όνειρά σας έχουν αρχίσει να παίρνουν σάρκα και οστά και προσπαθείτε να ισορροπήσετε έρωτα & δουλειά. Προσοχή στις πλουτώνιες αποφάσεις που το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα σας βγάλουν σε καλό αφού το παραμύθι από τρίτα πρόσωπα τρέχει πιο γρήγορα και από τον άνεμο. 


ΖΥΓΟΙ.

Θέλετε ηρεμία και χαλάρωση αυτές τις μέρες. Οι σκέψεις βολτάρουν στο παρελθόν και σας εγκλοβίζουν σε έναν άλλο χωροχρόνο ….
ΣΚΟΡΠΙΟΙ. 

Το παρελθόν σας παίζει δυνατά στο παρόν σας και θέλετε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για να προχωρήσετε στο σωστό δρόμο. Να θυμάστε δεν χτίζονται παλάτια με χρησιμοποιημένα τούβλα. Το πάθος παίζει δυνατά και πρόσωπα από το παρελθόν μπλέκονται στα δίχτυα του έρωτα κι εσείς παρασύρεστε. Η Διάθεση χτυπάει κόκκινα και ο έρωτας πρωταγωνιστεί με μεγάλα γράμματα με εφήμερη όμως μορφή.
ΤΟΞΟΤΕΣ. 

Γάιδαρο σας χαρίζουν και τον κοιτάτε στα δόντια… Οι υποχρεώσεις πολλές και τα διλλήματα σας στο ζενίθ τους. Τα οικονομικά σας ανεμίζονται απο σπατάλες και προσπαθείτε να κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να κοντρολάρετε τα οικονομικά αυτά λάθη. 


ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ. 

Χάλια τα νεύρα σας. Η Πανσέληνος αυτή σας δημιουργεί νεύρα χωρίς αιτία και αφορμή. Τα πάντα είναι μαύρα και δεν βλέπετε φως στο τούνελ. Τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα σας τρομοκρατούν και σας δίνουν έναν ακόμα λόγο για να γκρινιάξετε. Ερωτικά ούτε λόγος…


ΥΔΡΟΧΟΟΙ..

Φιλική αυτή η Πανσέληνος για εσάς, όμως δεν χάνετε λεπτό να βγάλετε δόντια ακόμα και σε άτομα που είναι δίπλα σας. Προσοχή γιατί προβλέπετε να πληγώσετε άτομα που πραγματικά σας αγαπούν ή σας έχουν αγαπήσει δυνατά. Μη παρακολουθείτε το παρελθόν για να πάρετε απλά μια εκδίκηση, θα χάσετε… 
ΙΧΘΕΙΣ.Έρωτας, έρωτας έρωτας… η λέξη και η διάθεση αυτή σας ταιριάζει πολύ με το φιλικό αυτό φεγγάρι σύμμαχο σας να σας δίνει δύναμη για να κατακτήσετε το πιο μεγάλο σας όνειρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες