Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 6/7/2017 - astroboro.gr

Άκου ΔΥΝΑΤΑ τον XFMgr

Instagram posts

Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 6/7/2017Σχετική εικόνα

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς την Πέμπτη 6 Ιουλίου φαίνεται να αυξάνει τις επιθυμίες αλλά και τις απαιτήσεις για τους μεταβλητούς (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο, την ίδια στιγμή που η πραγματικότητα και η φαντασία πρωταγωνιστούν στην ίδια ταινία που έχει όμως ως πρωταγωνίστρια μόνο τη μία εκ των δύο. 

Οι απαιτήσεις μπορεί να είναι μεγάλες και κάποιες φορές να μοιάζουν με παγίδες, αφού δεν είναι δυνατό να εκπληρωθούν στο σύνολο τους. Ίσως λοιπόν κάτι τέτοιο να δημιουργεί απογοήτευση, αφού η θεωρία δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη, αφού τα λόγια δεν αποτελούν και την απαρχή της δράσης. Κάποια όνειρα μπορεί να μοιάζουν με πολύ αισιόδοξες εξόδους κινδύνου αλλά στην πορεία να αντιληφθείς πως θα πρέπει να μετατρέψεις και το σενάριο σε πραγματική ταινία, με αποτέλεσμα να χάνεις το κουράγιο σου και να παραμένεις στις εικόνες του μυαλού σου. 

Από την άλλη πλευρά, η σημερινή ημέρα μπορεί να προσφέρει την ευκαιρία για να βγεις από τις σκοτεινές σου σκέψεις, για να πάρεις μία ακόμα ανάσα από την κούραση της περιόδου που έχει περάσει, για να ζήσεις έξω από τα πλαίσια που σε έχουν βάλει τον τελευταίο καιρό. Κουβαλώντας όμως μία τέτοια διάθεση, μπορεί να πέσεις στην παγίδα να ζήσεις πολύ πιο έντονα κάτι που στην πραγματικότητα είναι διαφορετικό, να επενδύσεις σε κάτι που δεν έχει βάση, να παθιαστείς με ένα πρόσωπο που μπορεί να εξαφανιστεί ανά πάσα στιγμή. Η απόσταση ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα είναι πολύ μικρή σήμερα, γι αυτό προσπάθησε να μην παρασυρθείς από τη μία ή την άλλη πλευράΚΡΙΟΣ

Μια ευνοϊκή ημέρα για τα σχέδια που έχεις κατά νου είναι η σημερινή, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε μια αρκετά βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, έτσι λοιπόν σήμερα με την εύνοια της τύχης, παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και προωθείς τις υποθέσεις που σε απασχολούν, αρκεί να μην αφήσεις σήμερα την προσοχή σου να αποσπάται από τους γύρω σου. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Με τη διάθεσή σου να παραμένει ανεβασμένη, έχεις τα ηνία των εξελίξεων και παρά το ότι δυσκολεύεσαι να λειτουργήσεις μαζί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, εσύ βρίσκεις διεξόδους. Θυμήσου όμως ότι θα πρέπει να είσαι σαφής και ειλικρινής στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Μπορείς να διευθετήσεις σήμερα με περισσότερη άνεση υποθέσεις διαδικαστικού χαρακτήρα ή επαφές με το εξωτερικό και ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, πρόσεξε όμως τους επιπόλαιους χειρισμούς που σε εκθέτουν. ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθείς να βρεις διεξόδους που θα έχουν θετικό αποτέλεσμα όχι μόνο για τα δικά σου θέλω, αλλά και για των άλλων, μπορείς όμως να δεις και κάποια οικογενειακά θέματα να προχωρούν προς την πιο εποικοδομητική οδό. Σήμερα πάντως ασχολείσαι περισσότερο με τις δικές σου βαθύτερες ανάγκες, παρά τη δυσκολία που έχεις στην κατανόηση προς τους άλλους, λόγω της ασάφειας που χαρακτηρίζει τους στόχους σου αυτές τις μέρες. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Είσαι εσωστρεφής και αρκετά ελεγκτικός απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παράλληλα όμως σου δίνονται ευκαιρίες μέσα στην ημέρα για να έρθεις σε επαφή με την εσωτερική σου φωνή που σε καθοδηγεί, παρά τις αντιξοότητες. Άλλωστε είσαι πια σε περίοδο που ευνοεί περισσότερο όσους είναι ήδη σε σχεση. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Παίρνεις κάποιους είδους βοήθεια σήμερα στις υποχρεώσεις και στον αγώνα που κάνεις στο επαγγελματικό περιβάλλον, ωστόσο θα πρέπει να δείξεις προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο. ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη κινείται απέναντί σου και δείχνει πως η σημερινή ημέρα φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ βρίσκεις την ισορροπία μεταξύ των δικών σου θέλω και των ζητημάτων που απασχολούν τους άλλους. Θα πρέπει όμως να αφήσεις από την πλευρά σου στην άκρη τις παρορμητικές αποφάσεις που τελικά δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από όσα επιλύουν. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Μη διστάσεις σήμερα να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αφού μπορεί να εκπλαγείς από τα αποτελέσματα, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Παράλληλα όμως, καταλυτική είναι και η παρουσία των φίλων σου στην εξέλιξη των ερωτικών σου. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Τα οικονομικά σου ακόμη περνούν από σκαμπανεβάσματα, ωστόσο εσύ ωφελείσαι αν φανείς συνεπής στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, κυρίως σε διαδικαστικά ζητήματα. Υπάρχουν άλλωστε πολλές ευκαιρίες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον που μπορείς να αδράξεις. ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή είναι μια καλή ημέρα για ζητήματα πρακτικής φύσεως, ενώ υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις που κάνουν τη μέρα σου πιο ευχάριστη. Γενικότερα έχει πρόσφορο έδαφος για να βάλεις σε μια σειρά όλες εκείνες τις εκκρεμότητες μέσα στην καθημερινότητά σου, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να ξεκλέψεις λίγο χρόνο μέσα από το πρόγραμμά σου μέσα στον ορίζοντα της ημέρας για να τον αφιερώσεις στη φροντίδα του οργανισμού σου. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Ωφελείσαι περισσότερο αν αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη και φανείς χρήσιμος όπου σε έχουν ανάγκη, από την άλλη όμως είναι αρκετά και τα ερωτηματικά για τα προσωπικά που έχεις αυτό το διάστημα. Επίσης, μην ξεχνάς όμως ότι μπορείς να στηριχτείς στα δικά σου πρόσωπα. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον και τις προσπάθειες που καταβάλλεις, ενώ παράλληλα φαίνεται κάποιο φως στις υποθέσεις οφειλών που σε έχουν προβληματίσει αρκετά το τελευταίο διάστημα. ΛΕΩΝ

Σήμερα μπορείς να προωθήσεις τις υποθέσεις σου πολύ καλά, καθώς παρά τις όποιες δυσκολίες έχεις να αντιμετωπίσεις κυρίως το πρωί, υπάρχουν ταυτόχρονα και διέξοδοι ή άτομα που σου δείχνουν το δρόμο και σε στηρίζουν. Έτσι λοιπόν μπορείς να υλοποιήσεις τα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά και να βρεις υποστηρικτές. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Έρχεσαι σήμερα πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και ειδικότερα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ στα προσωπικά μπορείς σήμερα να εκμεταλλευτείς προτάσεις για φλερτ και γνωριμίες, πρόσεξε όμως και τις ανασφάλειες στα ερωτικά σου. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Τα οικονομικά σου είναι αρκετά περιορισμένα και εσύ θα πρέπει να δείξεις περισσότερη αντικειμενικότητα και ρεαλισμό στον τρόπο που προσεγγίζεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Επίσης, θα πρέπει να δείξεις υπομονή με τις υποχρεώσεις που σου φέρνουν πρόσωπα κύρους. ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα το βλέμμα σου είναι στραμμένο στις υποθέσεις του σπιτιού ή στις ανάγκες της οικογένειάς σου, ωστόσο χάρη στην παρέμβαση προσώπων του οικείου σου περιβάλλοντος βρίσκεις διεξόδους σε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις πρακτικής φύσεως μέσα στην καθημερινότητά σου που σε είχαν απασχολήσει έντονα. Μπορείς μάλιστα να αφιερώσεις χρόνο ώστε να φροντίσεις και την υγεία σου. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Έχεις ανάγκη από περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά, ενώ ταυτόχρονα θέλεις να κάνεις τη δική σου φωνή να ακουστεί, πρόσεξε όμως μήπως με τη στάση σου δημιουργείς προστριβές στο φιλικό σου περιβάλλον. Επίσης, αν ανήκεις στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, ο Κρόνος σε θέση κόντρα σε φέρνει αντιμέτωπο με την πραγματικότητα. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα, ενώ παράλληλα ακολουθείς δοκιμασμένες συνταγές προκειμένου να ωφεληθείς όσο το δυνατόν περισσότερο, προωθώντας τα δημιουργικά σου σχέδια και γενικότερα όσα έχεις στα σκαριά. ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή ημέρα έχει πολλές ευκαιρίες που μπορείς να αδράξεις καθώς η Σελήνη, βρίσκεται σε μια ευνοϊκή θέση που βοηθά τα σχέδιά σου. Έτσι λοιπόν μπορείς να τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τα ζητήματα που σε απασχολούν, κυρίως χάρη στα πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου, αλλά και μέσα από τις επαφές, τις συζητήσεις και τις συμφωνίες που κλείνεις. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Τα προσωπικά σου μπορούν να εξελιχθούν αρκετά καλά καθώς συζητώντας με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μπορείς να βρεις μια συμβιβαστική λύση στα προβλήματα που υπάρχουν, ενώ είναι πιο εύκολο να μπεις στη θέση του άλλου. Γενικότερα όμως σταθεροποιείς τα αισθηματικά σου. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Η συνέπεια είναι το στοιχείο-κλειδί στα επαγγελματικά σου, φρόντισε λοιπόν να μην αμελείς τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, ενώ θα πρέπει να περιορίσεις τις περιττές σπατάλες που ζημιώνουν το ταλαιπωρημένο πορτοφόλι σου. ΣΚΟΠΡΠΙΟΣ

Η σημερινή ημέρα σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να βάλεις σε μια σειρά ζητήματα τις καθημερινότητας, αλλά και να αποκομίσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από υποθέσεις πρακτικής φύσεως. Άλλωστε και σήμερα έχεις εστιάσει στις βασικές σου ανάγκες και στην κάλυψή τους, έτσι λοιπόν τα θέλω σου είναι η πρώτη σου προτεραιότητα. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Έχεις ανάγκη από ηρεμία και σταθερότητα, ενώ κάνεις κάποια βήματα ώστε να προσεγγίσεις τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, ειδικά αν το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν έντονες προστριβές. Ωστόσο, ο Άρης θετικά τοποθετημένος για το ζώδιό σου εκτοξεύει την αδρεναλίνη σου και την ερωτική διάθεση στα ύψη! Πρόσεξε όμως και τις επιπολαιότητες. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Με το βλέμμα στραμμένο στα οικονομικά, προσπαθείς για το καλύτερο δυνατό μέσα από τις προσπάθειες που καταβάλλεις στο εργασιακό περιβάλλον, θα πρέπει όμως να δείξεις περισσότερη προσοχή στην εμπιστοσύνη που δείχνεις σε πρόσωπα, ως προς τα οικονομικά σου. ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο δικό σου ζώδιο και φέρνει πολλές ευκαιρίες στο δρόμο σου, αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις ως προς τα δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζεις, στοιχείο που μαρτυρά πως μπορείς με άνεση σήμερα να προωθήσεις τις υποθέσεις εκείνες που έχεις στα σκαριά, ενώ παράλληλα έχεις σαν προτεραιότητα τα δικά σου θέλω. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Σήμερα κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί και βρίσκεις θετική αντιμετώπιση από τα αγαπημένα σου πρόσωπα που στηρίζουν τις προσπάθειές σου, ενώ παράλληλα βάζεις και μια σειρά στο κοντινό σου περιβάλλον. Γενικότερα όμως η Αφροδίτη απέναντί σου φέρνει θετικό πλαίσιο για τα προσωπικά σου. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Τα πράγματα σήμερα κυλούν σε πολύ καλά πλαίσια για τα δικά σου συμφέροντα, ωστόσο σε μια συνεργασία που έχεις επενδύσει, δεν αποκλείεται να απογοητευτείς το επόμενο διάστημα. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή ημέρα σου δίνει τις ευκαιρίες να προετοιμάσεις τις υποθέσεις σου για το προσεχές διάστημα, ενώ σε φέρνει πιο κοντά με την εσωτερική σου φωνή, η οποία σε καθοδηγεί στα πραγματικά σου θέλω. Επιπλέον, ένα πιθανό σενάριο για σένα είναι πως κάποιο πρόσωπο χρειάζεται τη στήριξη και τη βοήθειά σου, είτε σε υλικό επίπεδο, είτε ως ηθική συμπαράσταση. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Προτιμάς σήμερα λίγα και καλά πρόσωπα, καθώς είσαι πιο εσωστρεφής από ότι συνήθως, από την άλλη όμως ένα πιθανό σενάριο για σένα είναι ότι εισπράττεις σημαντική βοήθεια ή υποστήριξη από τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Παράλληλα όμως και οι φίλοι είναι κοντά σου στα δύσκολα. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Υπάρχει ένα θολό τοπίο στα επαγγελματικά σου και είναι προτιμότερο να μην αφήνεις λαβές για δυσμενή σχόλια στο χώρο που εργάζεσαι, ενώ υπάρχουν σήμερα ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις και κάποια οικονομικά θέματα. ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρόκειται για μια θετική ημέρα σήμερα για σένα, καθώς η Σελήνη από μια φιλική θέση, δίνει το πρόσφορο έδαφος που χρειάζεσαι για να προωθήσεις τα θέματα που σε απασχολούν με άνεση, ενώ παράλληλα βρίσκεις και σημαντικούς υποστηρικτές στις προσπάθειές σου στο κοντινό σου περιβάλλον. Παράλληλα, μπορείς να επενδύσεις σε συλλογικές προσπάθειες, καθώς ευνοούνται περισσότερο σε σχέση με τις ατομικές πρωτοβουλίες. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Η σημερινή ημέρα σε φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, ενώ ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Φεβρουάριο, υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα στον ορίζοντα της ημέρας. Μην ξεχνάς όμως και τις ευκαιρίες για διασκέδαση. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Οι φιλοδοξίες σου παραμένουν έντονες, ωστόσο τα οικονομικά σου είναι πιεσμένα και καλείσαι να προνοήσεις και για τις ανάγκες στο προσεχές μέλλον. Επιπλέον, δείξε ρεαλισμό με τους στόχους που θέτεις. ΙΧΘΥΣ

Η Σελήνη σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου σχηματίζει ευνοϊκές όψεις, πράγμα που δείχνει πως η κοινωνική σου ζωή είναι ευχάριστη, ενώ μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται, ώστε να βγάλεις προς τα έξω την καλύτερή σου πλευρά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Μπορείς λοιπόν σήμερα να στηριχτείς σε αυτές, προκειμένου να βρεις διεξόδους σε θέματα που σε απασχολούν. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Έχεις περισσότερο προσανατολιστεί σήμερα σε αυτό που πρέπει να κάνεις, παρά σε αυτό που νιώθεις, ενώ από την άλλη υπάρχουν πολλές μπερδεμένες καταστάσεις στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον που περιπλέκουν αρκετά τα πράγματα. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Υπάρχουν ευκαιρίες καριέρας μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας, ενώ αν κινηθείς δίχως να κοινολογείς τα σχέδια που έχεις στα σκαριά, μπορείς να καταφέρεις περισσότερα, αρκεί να δείξεις αντικειμενικότητα στον τρόπο που χειρίζεσαι τις υποθέσεις σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες