Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 5/7/2017 - astroboro.gr

Άκου ΔΥΝΑΤΑ τον XFMgr

Instagram posts

Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 5/7/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ΖΩΔΙΑ
Τα ζώδια σήμερα και οι όψεις της Σελήνης 

Η Σελήνη από τον Σκορπιό σήμερα τα ξημερώματα στις 04:34 σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή. Μετά περνά σε κενό πορείας μέχρι τις 08:07 οπότε περνά στον Τοξότη. Στις 08:38 σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη. Ο Ερμής περνά στον Λέοντα. 


ΚΡΙΟΣ

Το κλίμα σήμερα είναι πιο βοηθητικό για τις υποθέσεις σου, ωστόσο θα πρέπει να είσαι περισσότερο συνεπής με τις υποχρεώσεις, καθώς νιώθεις την ανάγκη να αποδράσεις από τις εκκρεμότητες της καθημερινότητας, αυτή η συμπεριφορά όμως είναι πιθανό να σε εμπλέξει σε μπελάδες. Επιπλέον, είναι προτιμότερο να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου με τους άλλους. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Ο Ερμής αλλάζει θέση σήμερα και περνά στον τομέα των ερωτικών σου φέρνοντας ειδήσεις, μηνύματα, πρόσωπα, συναντήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ εγκαινιάζεται μια περίοδος που προσεγγίζεις πιο εύκολα το άτομο που σε ενδιαφέρει, αρκεί να μην παρασύρεσαι από παρορμητισμούς. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Έχεις δώσει προσοχή στις οφειλές και τις οικονομικές υποχρεώσεις, ενώ ένα πιθανό σενάριο για πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου σου είναι η ενίσχυση στα οικονομικά από τρίτους. Εντούτοις, είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις απερίσκεπτες κινήσεις. ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή ημέρα τονίζει την ανάγκη για έλεγχο των καταστάσεων, ωστόσο υπάρχει μια ασάφεια στους στόχους σου που δεν σου επιτρέπει να προσεγγίσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επίσης, σήμερα ο Ερμής περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, φέρνοντάς σε πιο κοντά στους οικείους σου, δυσχεραίνοντας όμως την επικοινωνία σου με τους υπόλοιπους. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Θέλεις να βάλεις σε τάξη τον εσωτερικό σου κόσμο, τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου, παρόλα αυτά η κτητικότητα και η ελεγκτικότητα είναι έντονη με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ κρατάς μια πιο απόλυτη στάση στα προσωπικά. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Το κλίμα είναι αρκετά μπερδεμένο ως προς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και οφειλές, είναι λοιπόν προτιμότερο να κάνεις πιο συνετή διαχείριση των οικονομικών σου. Επίσης, στο εργασιακό περιβάλλον, είναι πιθανό να υπάρχει ένα πιο ηλεκτρισμένο κλίμα στη δουλειά. 


ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει απέναντί σου, στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, δείχνοντας πως η προτεραιότητά σου είναι οι άλλοι μέσα στον ορίζοντα της ημέρας. Επίσης, σήμερα ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας έτσι την πιο επικοινωνιακή σου πλευρά στην επιφάνεια, ενώ σε βοηθά ιδιαίτερα σε συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Νιώθεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δίνεις βάρος στα αισθηματικά σου, βεβαιώσου όμως ότι δεν θα προβείς σε κάποια ενέργεια που θέτει σε κίνδυνο την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Επίσης, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ευνοεί ιδιαίτερα τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Σήμερα μπορείς να δείξεις έντονη παραγωγικότητα στη δουλειά, πιέζεσαι αρκετά όμως από πρόσωπα κύρους που νιώθεις ότι βάζουν εμπόδια στο δρόμο σου, μέσα από τη διπλωματία όμως βρίσκεις λύσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

                                          ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Καλείσαι να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς που σε απομακρύνουν από τα αγαπημένα σου πρόσωπα, παρόλα αυτά πλέον μπορείς να επενδύσεις περισσότερο στην επικοινωνία με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, ακόμη και αν πολλές φορές υπάρχουν ακόμη κάποιες αντιδράσεις ως προς τα θέλω σου. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Στο εργασιακό σου περιβάλλον θα πρέπει να φανείς περισσότερο συνεπής με τα χρονοδιαγράμματα, ενώ παρότι η έμπνευση υπάρχει για κάτι νέο, δεν δίνεις την πρέπουσα βαρύτητα σε πρακτικές μεταβλητές. Τέλος, από σήμερα ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στον τομέα των οικονομικών σου, φέρνοντας νέες εξελίξεις. 


ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σήμερα είναι σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, δίνοντάς σου πιο πρόσφορο έδαφος να τρέξεις τις υποθέσεις σου και να βρεις διεξόδους σε θέματα που σε προβληματίζουν. Παράλληλα όμως ο Ερμής από σήμερα περνά στο δικό σου ζώδιο και σου αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο που υπήρχε γύρω σου το προηγούμενο διάστημα, καθώς επίσης και τα σχόλια που γίνονταν για σένα, ενώ παράλληλα τονίζονται τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή ο ερωτικός σύντροφος, είναι μια από τις πολύ σημαντικές προτεραιότητές σου σήμερα, ωστόσο θα πρέπει να τοποθετήσεις πιο σαφή όρια στις σχέσεις σου. Σε γενικές γραμμές πάντως υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές και ψυχαγωγία. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Προτίμησε να αποφύγεις σήμερα να κάνεις περιττές σπατάλες, αν τα οικονομικά σου δεν έχουν τακτοποιηθεί, σε επίπεδο οφειλών, μιας και αυτή η περίοδος που βρίσκεται μπροστά σου, μοιάζει πιο πιεσμένη. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η προσοχή σου είναι σήμερα στραμμένη σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή σε ζητήματα που αφορούν πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, ωστόσο σήμερα είναι αρκετά μπερδεμένο το τι είναι αυτό που αναζητάς από τους άλλους και οι βιαστικές κινήσεις εντείνουν ακόμη περισσότερο τα προβλήματα. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν καθώς μπορεί να έχεις πολλά μέτωπα να αντιμετωπίσεις, πρόσεξε όμως γιατί ο Ερμής από σήμερα περνά στο προηγούμενο από το δικό σου ζώδιο, έτσι λοιπόν εγκαινιάζεται μια περίοδος όπου θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο ώστε να μη δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Κάποια απρόσμενα έξοδα αυτή την περίοδο μπορεί να προκύψουν και εσύ κάνεις τα ανάλογα βήματα για να βρεις λύσεις, σε γενικές γραμμές όμως είσαι σε μια περίοδο που σε προστατεύει από τα δύσκολα. ΖΥΓΟΣ

Μολονότι σου δίνονται πολλές ευκαιρίες να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις, δυσκολεύεσαι να ρυθμίσεις κάποιες πρακτικές υποχρεώσεις μέσα στον ορίζοντα της ημέρας και αυτό μπερδεύει κάπως το κλίμα στις επαφές σου με τον περίγυρό σου. Παρόλα αυτά ο Ερμής από σήμερα περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, τονίζοντας τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, ενώ παράλληλα σου δίνει σημαντικές πληροφορίες για να προωθήσεις τους στόχους σου. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Έρχεσαι πιο κοντά σήμερα στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, δεν έχεις όμως την παραμικρή όρεξη να ασχοληθείς με κουραστικές υποθέσεις και προτιμάς να βρεις χρόνο μέσα στο πρόγραμμά σου για να ξεκουραστείς. Είναι όμως πιθανό να αντιμετωπίσεις κάποιες αντιδραστικές συμπεριφορές από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Σήμερα στη δουλειά είναι προτιμότερο να είσαι συνεπής με όσα έχεις αναλάβει να κάνεις, ώστε να μην περιπλέκονται τα πράγματα στο εργασιακό σου περιβάλλον. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή ημέρα στρέφει την προσοχή σου στις ανάγκες σου, ωστόσο σήμερα δυσκολεύεσαι να βρεις τι είναι αυτό ακριβώς που μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς πληρότητα και παρότι είναι μια βοηθητική περίοδος για σένα, σήμερα δεν δείχνεις τόσο ευελιξία, όσο οι συνθήκες απαιτούν. Από την άλλη, ένα ακόμη πιθανό σενάριο για σένα είναι πως έχεις απόλυτα προσανατολιστεί στα θέλω σου, αφήνοντας τους άλλους σε δεύτερη μοίρα. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Δείχνεις αρκετή κτητικότητα απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και έχεις πολλές προσδοκίες σήμερα, γενικότερα όμως υπάρχουν συνθήκες που δεν αφήνουν τα προσωπικά σου να εξελιχθούν άμεσα και είναι πιθανό να ακούσεις παράπονα από αγαπημένα πρόσωπα. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Ο Ερμής από σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δίνει το κατάλληλο έδαφος για να προσεγγίσεις στο επόμενο διάστημα ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου, ωστόσο θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο με όσα λες. ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής περνά από σήμερα σε μια πιο βοηθητική θέση για το ζώδιό σου, φέρνοντας τις κατάλληλες γνωριμίες αλλά και τις σωστές πληροφορίες τη στιγμή που τις χρειάζεσαι, για να προωθήσεις διαδικαστικές υποθέσεις, επαφές με το νόμο ή το εξωτερικό, ζητήματα σπουδών αν σπουδάζεις, αλλά και γενικότερα πιο ευχάριστο τρόπο σκέψης, γενικότερα όμως σήμερα είναι πιθανό πως προσπαθείς συνεχώς να έχεις την έγκριση των άλλων. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Θέλεις να κάνεις τη δική σου φωνή να ακουστεί και παίρνεις πρωτοβουλίες, ωστόσο κάποιες οικογενειακές υποθέσεις ή ζητήματα που αφορούν το σπίτι, μοιάζουν να θολώνουν το τοπίο στα αισθηματικά. Επιπλέον, κάποιες απρόσμενες εξελίξεις υπάρχουν με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κυρίως θετικές. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Υπάρχουν πρόσωπα που ενισχύουν τις προσπάθειές σου στα οικονομικά, ωστόσο καλύτερα να αποφύγεις τα ρίσκα και τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, αν πρώτα δεν έχεις εξασφαλίσει δικλείδες ασφαλείας για το πορτοφόλι σου. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  

Τη σημερινή ημέρα έχεις περισσότερο ανάγκη να ξεκουραστείς και προτιμάς να μεταθέσεις για κάποια επόμενη στιγμή στο μέλλον τις υποχρεώσεις που τρέχουν, ενώ παράλληλα υπάρχει μια σύγχυση στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις υποθέσεις σου. Βρες λοιπόν χρόνο για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να ξεκουραστείς, προετοιμάζοντας το έδαφος για το επόμενο διάστημα. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Υπάρχουν κάποιες ασάφειες στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου σήμερα και αυτό δίνει πρόσφορο έδαφος σε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, παρότι καταφέρνεις πολλές φορές να ξεγλιστρήσεις. Επίσης, τα συναισθηματικά σου χαρακτηρίζονται από εντάσεις, παρά τις ευκαιρίες. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Από σήμερα κάνεις συζητήσεις για οικονομικά τρίτων που αγγίζουν έμμεσα και το δικό σου πορτοφόλι με το πέρασμα του Ερμή στο Λέοντα, ενώ παράλληλα ρυθμίζεις διαδικαστικά θέματα που σχετίζονται με τις οφειλές σου ή τις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Επιπρόσθετα, θυμήσου ότι είσαι επιρρεπής σε καβγάδες με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή ημέρα παρότι έχει πολλές ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς, δυσκολεύεσαι αρκετά να αναγνωρίσεις τις πραγματικές σου ανάγκες και αυτό σε οδηγεί στο να θέτεις στόχους που τελικά δεν είναι εύκολα πραγματοποιήσιμοι. Είσαι όμως πλέον σε μια περίοδο που προσπαθείς να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, από την άλλη όμως δεν είναι λίγες οι φορές που δείχνεις εριστική διάθεση με το κοντινό σου περιβάλλον. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Από σήμερα ο Ερμής περνά απέναντί σου και φέρνει εύνοια στην επικοινωνία των διαπροσωπικών σου σχέσεων, ενώ νέες γνωριμίες ή επαφές είναι ένα πιθανό σενάριο για πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου σου. Γενικότερα όμως υπάρχει περισσότερη ευκολία στην επικοινωνία. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Σχέδια που κάνεις σήμερα μοιάζουν να στερούνται ρεαλιστικής βάσης, καθώς οι μεταβλητές που χρησιμοποιείς δεν έχουν επαφή με την οικονομική κατάσταση, ενώ θα πρέπει να δείξεις περισσότερη σύνεση στη διαχείριση των οικονομικών. ΙΧΘΥΣ

Η σημερινή ημέρα είναι κάπως απαιτητική για σένα, με τη Σελήνη να έχει περάσει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, επιφορτίζοντάς σε με υποχρεώσεις που έρχονται στο προσκήνιο, καθώς και κοινωνικές επαφές περισσότερο τυπικού χαρακτήρα, ωστόσο εσύ τρέφεις κάποιες αυταπάτες και δεν βλέπεις καθαρά τις καταστάσεις. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Σήμερα οι προτεραιότητές σου είναι άλλες, αφήνοντας για λίγο σε δεύτερη μοίρα τα ερωτικά. Μπορείς όμως να επενδύσεις περισσότερο σε κάποια πρόσωπα δίπλα σου, αρκεί να έχουν αποδείξει ότι αξίζουν. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι ο Ήλιος σε φιλική θέση για το ζώδιό σου δίνει σημαντικές ευκαιρίες για να προσεγγίσεις τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Ο Ερμής από σήμερα περνά σε μια θέση που ευνοεί τις προσπάθειες που κάνεις στη δουλειά, ενώ χειρίζεσαι καλύτερα πρακτικές λεπτομέρειες στο εργασιακό περιβάλλον. Γενικότερα όμως μπορείς να επικοινωνείς πλέον πιο άνετα με συναδέλφους. 
Η σημερινή ημέρα στρέφει την προσοχή σου περισσότερο σε υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητά σου, κυρίως υποθέσεις πρακτικής φύσεως που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, ωστόσο σου φαίνονται όλα πιο κουραστικά από ότι είναι πραγματικά, καθώς νιώθεις πως ακόμη και η παραμικρή ενασχόληση με μικρολεπτομέρειες σε εξαντλεί μέσα στον ορίζοντα της ημέρας. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες