Μια Φωνή Που Έρχεται Απο Μέσα ή απ' Έξω; - Τα ζώδια 13/7 - astroboro.gr

Άκου ΔΥΝΑΤΑ τον XFMgr

Instagram posts

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Μια Φωνή Που Έρχεται Απο Μέσα ή απ' Έξω; - Τα ζώδια 13/7

Αποτέλεσμα εικόνας για astrology


Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη στις 12:28 και το βράδυ στις 21:26 συναντά τον Ποσειδώνα. 

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και το τετράγωνο με την Αφροδίτη από τους Διδύμους την Πέμπτη 13 Ιουλίου δείχνει πως υπάρχει μία ανισορροπία ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά, στη λογική και το συναίσθημα, την ενστικτώδη απόφαση και τη λογική επιχειρηματολογία. 

Τα σινιάλα της καρδιάς φαίνεται να είναι έντονα και να τονίζουν την ανάγκη να ανήκεις κάπου, να υπάρξει μία σχέση που μαλακώνει τις γωνίες της ζωής σου, που βοηθά το μυαλό ώστε να πάψει να σκέφτεται και να προβληματίζεται για διλήμματα που μοιάζουν με βόλτα μέσα σε λαβύρινθο. Η αναζήτηση συντροφιάς είναι μία επιτακτική ανάγκη και μπορεί να βρεθείς μπροστά σε προσκλήσεις που κάτω από άλλες περιστάσεις δε θα τις έβλεπες με σοβαρή ματιά. Η παρατήρηση σχέσεων που βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμό, σε βάζει στη διαδικασία να ιεραρχήσεις με διαφορετικό τρόπο τις προτεραιότητες σου σε μία σχέση και αυτό μπορεί να σε προβληματίζει ή απλά να σε παραξενεύει, αφού βλέπεις κάποιες φιγούρες γύρω σου με διαφορετική ματιά. 

Από την άλλη όμως πλευρά, αν βρίσκεσαι σε μία πλάνη σχετικά με μία σχέση ή συνεργασία, μία εξωτερική φωνή μπορεί να φτάνει στα αυτιά σου και να σε κάνει να πρέπει να δεις μέσα από νέα οπτική την κατάσταση. Μπορεί να βρίσκεσαι μπροστά σε μία επιχειρηματολογία που αλλάζει τα πράγματα και ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή να συζητήσεις ουσιαστικά ένα ζήτημα που εδώ και αρκετό καιρό αποφεύγεις να αγγίξεις. Η απόφαση δεν μπορεί να ληφθεί σήμερα, αλλά θα μπορούσε τουλάχιστον να υπάρξει μία εσωτερική διαμάχη που σε βάζει στη διαδικασία να αρχίσεις να αμφιβάλεις για θέματα που μέχρι πριν από λίγο καιρό έμοιαζαν με απόλυτες αλήθειες και θέσφατα.ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή ημέρα παρότι κινείται σε πιο εσωστρεφή επίπεδα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, τονίζει αρκετά την διαισθητική σου ικανότητα, ενώ παράλληλα βγάζει στην επιφάνεια την πιο συμπονετική σου πλευρά. Επιπλέον, ο τρόπος που επικοινωνείς τις ιδέες στο περιβάλλον σου, παρότι είναι δυναμικός, είναι αρκετά μονόπλευρος και δεν σου επιτρέπει να δεις όλες τις εκφάνσεις του ζητήματος που σε απασχολεί.
ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή ημέρα σε φέρνει σε επαφή με τα όνειρα και τις προσδοκίες που είχες ή έχεις πάνω σε ένα σημαντικό ζήτημα, ενώ ταυτόχρονα σου δίνονται λύσεις ή καθοδήγηση μέσα από τη διαίσθησή σου. Παρόλα αυτά όμως, η πίεση με τις διαδικαστικές υποθέσεις που ασχολείσαι είναι μεγάλη, καθώς συνεχώς έρχονται στην επιφάνεια πράγματα που πρέπει να διευθετηθούν από σένα.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η Σελήνη σήμερα περνώντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου συναντά τον απατηλό Ποσειδώνα και προειδοποιεί για λανθασμένες κινήσεις που μπορεί να σε εκθέτουν στα μάτια τρίτων ή για ουτοπικές επιλογές που βλάπτουν την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Ωστόσο, ο Ερμής από μια θέση ευνοϊκή για το ζώδιό σου, σου δίνει τη δυνατότητα να διορθώσεις πρακτικά ζητήματα και να λύσεις υποθέσεις καθημερινότητας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο κυβερνήτης σου, η Σελήνη συναντά σήμερα τον Ποσειδώνα σε μια φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, κάνοντάς σε πιο ρομαντικό, αλλά παράλληλα απέχεις τελείως σήμερα από τα ζητήματα που απαιτούν συγκέντρωση και πρακτικότητα. Παρόλα αυτά η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

ΛΕΩΝ
Σήμερα έρχεσαι πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειάς σου, τα οποία στηρίζουν τις προσπάθειές σας ενώ εσύ προσπαθείς να έχεις εσύ τον έλεγχο των εξελίξεων. Άλλωστε έχεις τη συνδρομή των Κρόνου και Ουρανού που σχηματίζουν θετική όψη που σε βοηθά, γεγονός που φέρνει την εύνοια της τύχης όπου εσύ συναντάς αδιέξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη πορεύεται απέναντί σου, στο τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και συναντά τον απατηλό Ποσειδώνα, στοιχείο που μαρτυρά πως ενδεχομένως σήμερα να υιοθετείς μια ουτοπική αντιμετώπιση προς τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, γενικότερα όμως έχεις περάσει σε μια φάση που αποστασιοποιείσαι από την πολυκοσμία για να βάλεις μέσα σου τα πράγματα σε τάξη.
ΖΥΓΟΣ
Αν σήμερα είχες γεμίσει το πρόγραμμά σου με πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητάς σου, το πιο πιθανό είναι να κουραστείς γρήγορα, καθώς η σημερινή ημέρα έχει ένα θολό τοπίο στον τρόπο που χειρίζεσαι τα θέματα ρουτίνας και είναι σίγουρο πως αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, θα προτιμήσεις να ξεκουραστείς, γενικότερα όμως είναι μια εξαιρετική ημέρα για ζητήματα πρακτικής φύσης. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά πιο βοηθητική στα σχέδιά σου, καθώς η Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα σε ένα φιλικό ζώδιο για το δικό σου, χαρίζοντάς σου έμπνευση που δίνει λύσεις σε αδιέξοδα, ενώ αν έχεις κάποια ενασχόληση με τέχνες, μπορείς να καταφέρεις πολλά. Παράλληλα όμως, το κλειδί για την σημερινή ημέρα δεν είναι τόσο η έμπνευση και η δημιουργικότητα από μόνες τους, όσο το γεγονός ότι έχεις ανάγκη να παράξεις κάτι ουσιαστικό.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή ημέρα φέρνει για σένα κάποιες θολές ή μπερδεμένες καταστάσεις σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή πρόσωπα της οικογένειάς σου, καθώς υπάρχουν πολλά σημεία που δεν έχουν ξεκαθαρίσει και σου προκαλούν σύγχυση. Γενικότερα όμως και εσύ από την πλευρά σου είναι πιθανό να κάνεις σημαντικά βήματα ώστε να προσεγγίσεις τους δικούς σου, κάνοντας πολλές υποχωρήσεις. 
 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή ημέρα δίνει το κατάλληλο έδαφος για να έρθεις σε επαφή με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ η διαίσθησή σε οδηγεί στο κατάλληλο πρόσωπο την κατάλληλη στιγμή, ώστε να προωθήσεις τις υποθέσεις σου. Μην βιαστείς όμως να βγάλεις συμπεράσματα, προτού να έχεις μπροστά σου όλες τις πληροφορίες που αφορούν το ζήτημα που σε απασχολεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μέσα στη σημερινή ημέρα αναζητάς την απαραίτητη σταθερότητα και σιγουριά ώστε να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση, ωστόσο είναι πιθανό να παρασύρεσαι σε υποκειμενικές κρίσεις προκειμένου να νιώσεις πιο ασφαλής. Γενικότερα όμως μπορείς να κάνεις θετικά βήματα που βελτιώνουν την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, δοθέντος ότι θα φανείς συνεπής και με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. 
ΙΧΘΥΣ


Η Σελήνη σήμερα περνώντας στο δικό σου ζώδιο συναντά τον απατηλό Ποσειδώνα, έτσι λοιπόν θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στις κινήσεις σου, καθώς υπάρχει η τάση για αυταπάτες αλλά και για εξαπατήσεις, ενώ είναι πιθανό να βλέπεις μόνο τα λάθη των άλλων, αρνούμενος να δεις και τα δικά σου. Έτσι λοιπόν, η σημερινή ημέρα σε καλεί να είσαι πιο αντικειμενικός, γενικότερα όμως έχεις το πρόσφορο έδαφος που θέλεις για να βρεις λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί.
  
  Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες