Η προστασία της Κόκκινης Κλωστής - astroboro.gr

Instagram posts

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018

Η προστασία της Κόκκινης ΚλωστήςΣίγουρα δεν τα γνωρίζατε! 


Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε κάποια γεγονότα τα οποία δεν γνωρίζατε για την κόκκινη κλωστή...

Ποιο είναι το μυστικό της και ποια η θεραπευτική της δύναμη; Η κόκκινη κλωστή φοριέται από διασημότητες, αλλά και σοβαρά πνευματικά γκουρού, αλλά και οι γιαγιάδες δένουν αυτές τις κόκκινες κλωστές στα χέρια των παιδιών και των εγγονών τους.

Η  πνευματική διάσταση της

Πολλά χρόνια πριν πίστευαν ότι η κόκκινη μάλλινη κλωστή μπορεί να σώσει κάποιον και να το προστατέψει από τυχόν ξόρκια!

Πολλοί πολιτισμοί σε όλο τον κόσμο πιστεύουν ότι μέσα από τις σκέψεις ή από την ζήλια ένα άτομο μπορεί να βλάψει ένα άλλο, προκαλώντας του ασθένεια, τραυματισμό ή ακόμη και θάνατο. Το ξόρκι είναι αστραπή που έρχεται από την ψυχή του ζηλιάρη και μερικές φορές μπορεί να πιάσει και άλλες να αστοχήσει.Πιστεύεται οτι η κόκκινη κλωστή «αποθαρρύνει» την κακή τύχη που ένας άνθρωπος μπορεί να φέρει από κάποιον που »έχει κακό μάτι». 

To Kalava είναι ένα ιερό ινδουιστικό νήμα, το οποίο επίσης ονομάζεται «Maul» στα Χίντι. Συναντάται κυρίως κατά τη διάρκεια των ινδουιστών τελετουργικών, όπως το Γιάτζνα ή Pooh ή Sankalpa. Μπαίνει από τους ιερείς στα χέρια των πιστών που παρακολουθούν τις τελετουργικές προσευχές. Το Kalava συνδέεται στο δεξί χέρι των ανύπαντρων γυναικών, και στο αριστερό χέρι των παντρεμένων γυναικών. Αυτό το νήμα είναι ως επί το πλείστον μια συμβολική πράξη, όπου εκεί το μυαλό του κάθε ατόμου συναντά την απόλυτη πνευματική απόδειξη!

Στο τέλος της δεκαετίας του ενενήντα, η κόκκινη κλωστή γίνεται δημοφιλής μεταξύ μουσικών και αστέρων του σινεμά στις ΗΠΑ, όπως της Madonna, του Michael Jackson, της Rosie O'Donnell, η οποία στη συνέχεια μεταδόθηκε στις νεότερες γενιές του Χόλιγουντ. Από αυτούς που φορούν σήμερα την κόκκινη κλωστή γύρω από τα χέρια τους, μπορούμε να απαριθμήσουμε τα ακόλουθα ονόματα: Λίντσεϊ Λόχαν, Ashton Kutcher, Britney Spears, ο David και η Victoria Beckham, Demi Moore, Avril Lavigne, Rihanna, Σαρλίζ Θερόν, Mick Jagger, Zac Efron, Paris Hilton, Vanessa Hudgens James Van Der Beek και πολλοί άλλοι.

Πως λειτουργεί η κλωστή αυτή;

Υπάρχουν πολλοί μύθοι γι 'αυτή, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς – μύθοι..
– η μάλλινη κλωστή γύρω από τον καρπό μειώνει πόνους στις αρθρώσεις και αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος.
– επίσης επηρεάζει προφανώς την κυκλοφορία, επειδή η φλεγμονώδης αντίδραση αρχίζει να επιβραδύνει τη ροή του αίματος.
– χρησιμεύει επίσης ως πηγή μικρού στατικού ηλεκτρισμού.

Το πιο υγιεινό υλικό ρύθμισης της θερμοκρασίας είναι το μαλλί. Η δομή του επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει. Επιπλέον, έχει θεραπευτικές ιδιότητες.

Από τους αρχαίους χρόνους, οι άνθρωποι θεράπευαν τους πονόδοντους, τους πονοκεφάλους, τους πόνους στην πλάτη, βάζοντας στο ευαίσθητο σημείο ένα κομμάτι πραγματικού φυσικού μαλλιού. Επίσης, όταν γεννούσαν, έβαζαν το παιδί, προσωρινά σε δέρμα προβάτου. Αυτό συνέβει, γιατί οι φυσικές ίνες από το μαλλί, δεν έχουν χημικές ουσίες και απορροφώνται από το δέρμα κάνοντας το πιο απαλό....

Αν ξέρεις να την ενεργοποιήσεις και με θετικές δονήσεις μπορεί να γίνει από τα πιο ακαταμάχητα φυλαχτά !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες